Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3319. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33173318331933203321
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stoploss30

Millet birbirini düdüklemekten savaşmaya sıra gelmeyecek diye düşünüyordum,tam da düşündüğüm gibi oldu.Dizide Cinsellik içerikleri savaş içeriklerinden daha fazla yeraldı.Birara millet önüne geleni düdüklüyordu nerdeyse.Atlara ne zaman sıra gelecek diye de düşünmedim değil.
    Yazarlar eşcinselliği,ensest ilişkiyi pazarlayacağım diye güzelim karakter oyunculukları heba etti.
    Kafayı cinselliğe vereceklerine senaryo bütünlüğünü koruyabilselerdi efsane olurdu.
    Işığın tanrısı,akgezerler,üç gözlü kuzgun göt yoluna heba oldu.
    Diziye bugün başladım ancak 5.bölümdeki eşcinsellerin sahnesine kadar tahammül edebildim ve lanet olsun diyip kapattım.

Yani bazılarının o öve öve bitiremediği game of thrones;sürekli anadan doğma bir ilişki içinde olanları ensest ilişki iğrençliğini ve yine eşçinselliği dakikalarca işleyen sahneleriyle midemi bulandırdı.

Bu dizi tamamen popüler kültüre ayak uydurma kafasında bu kadar yüceltilmiş başka bir açıklaması olamaz.

• GeCCe kullanıcısına yanıt

aman hocam ahlakınız bozulmasın neme lazım hatta belki videoyu izledikten sonra allah korusun eşcinsel olma ihtimaliniz olabilir batının ahlaksızlığı nereden vuracağı belli olmuyor dikakt edin hocam oyuna gelmeyin

bunların yerine yerel kanallarda tecavüz temalı, nasıl kaynanamı götürürüm, nasıl sevgilimi aldatırım temalı yerli dizilere bakalım hep beraber

en iyisi hocam büyük ihtimal illegal yollardan izliyorsunuz kul hakkına da girmezsiniz hem ( gerci genelde izliyorsunuzdur ama neyse), aman ha hocam hiç netflix e de üye olmayın(mesela ben çok netflix dizisi izlerim fakat çok sjw lgbt+ propagandası oldugu için kendimi travesti gibi hissetmeye başladım) hbo dizileri de izlemeyin onda da çok meme ve penis var (belki meme olabilirde penis ahlakımı bozuyo)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 15 Mayıs 2020; 7:18:23 >

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Kaç yaşındasın ve eğitim düzeyin nedir bilmiyorum..Ama ne kadar saçmasapan cahilce bir şey yazmışsın bana.Sen benim yazdığımı anladın mı ki beni böyle aklınca o videodakilerin kefesine koyuyorsun?

Mitoloji ve savaş içerikli bir içerik izleme amacıyla başlayıp ilk 5 bölümde tamamen entrikalarla ensest ilişkiyle ve yatak sahneleriyle örülü bir diziyle karşılaştım ne yazmam gerekirdi?

Bilgin olsun diye yazıyorum öyle ima ettiğin gibi saçmasapan yerli dizileri hatta yerli kanalları dahi izleyen biri değilim. Genellikle akla mantığa yatkın üzerine düşünülmüş ve zekice kurgulanmış yapımları severim. Küfür ederek komik bulunan recep ivediği aptalca bulduğum kadar savaş sahneleri yerine sürekli yatak sahnelerinin göze sokulduğu bu diziyi de amaç dışı buldum. Bu benim şahsi düşüncem.

Ahlakdan girip kul hakkından çıktığın kendince "popüler kültür" yorumun tutmadı, bilgine

• quote:

Orijinalden alıntı: GeCCe

Kaç yaşındasın ve eğitim düzeyin nedir bilmiyorum..Ama ne kadar saçmasapan cahilce bir şey yazmışsın bana.Sen benim yazdığımı anladın mı ki beni böyle aklınca o videodakilerin kefesine koyuyorsun?

Mitoloji ve savaş içerikli bir içerik izleme amacıyla başlayıp ilk 5 bölümde tamamen entrikalarla ensest ilişkiyle ve yatak sahneleriyle örülü bir diziyle karşılaştım ne yazmam gerekirdi?

Bilgin olsun diye yazıyorum öyle ima ettiğin gibi saçmasapan yerli dizileri hatta yerli kanalları dahi izleyen biri değilim. Genellikle akla mantığa yatkın üzerine düşünülmüş ve zekice kurgulanmış yapımları severim. Küfür ederek komik bulunan recep ivediği aptalca bulduğum kadar savaş sahneleri yerine sürekli yatak sahnelerinin göze sokulduğu bu diziyi de amaç dışı buldum. Bu benim şahsi düşüncem.

Ahlakdan girip kul hakkından çıktığın kendince "popüler kültür" yorumun tutmadı, bilgine
    savaş sahneleri için yanlış diziye gelmişsin yallah cehennem meleklerine. blok

(mitoloji ne alaka onu hiç sormuyorum bak) BLook

Son sözüm: BLOOK

benim yaşımın bir önemi yok da tatmin olacaksan 20lerin sonlarındayım

zannedersin bana akademik yazı yazdı da veyahut anlam içinde anlamları olan bir edebi yorum yaptı da beyefendi yazdıklarımı anladın mı diyor bir de cahilce diyerek alenen cahil demiş

daha izlediğin dizinin türünü bilmiyorsun mitoloji için dizi izliyormuş sana senin gibi cahilce yazmayacağım keza mesajını okuyan herkes senin direk cahil olduğunu anlayacaktır

mitolojinin yanında bir de savaşıda eklemiş sanki 300 spartalı ile thordan bahsediyor

tam aradığın türde olan spartaküs izle onda da çok meme ve terlemiş erkek var meme senin için sorun olmayabilir de belki terlemiş erkekler senin ahlakını bozabilir aman dikkat et

buraya durmadan ensest yazıp durma koca bir dizide görmek istediklerini görmüş ve onları dile getirmişsin

yorumları tutsun beğenilsin amacıyla hiç bir zaman yapmadım senin beğenilme amacıyla yorumlarını yazmanı ayıplamıyorum günümüzde genelde herkes böyle yapıyor başkaları tarafından beğenilme ihtiyacı hissediyor.

sana daha fazla yazmayacağım direk blok.

• 0-15 yaş aralığında mısınız nesiniz ben anlamadım..
  • BeforeIforget B kullanıcısına yanıt
    thorla ve 3yüz spartalı ile karıştırmış.

izlediği eski zaman fantastik temali dizide durmadan bir de ensest demesi yok mu en can alıcı noktası bu
    he kardeş yorumlarını beğenmediğin herkes 0-15 yaş aralıgında bir sen büyüksün
    Öyle sahneler var diye gerisi yabana atılmamalı.
    Popüler kültürden dolayı yüceltilmedi, tam tersi yapılmış en iyi birkaç diziden biri olduğu için popüler oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoT hem gerçek hayattan hem de fantastik örgüsüyle öne çıktı. Dördüncü sezondan sonra o tip sahneler azaltıldı. Yakındığınız şeyler zaten gerçek hayatta olan durumlar. İçki içmiyorsunuz diye içki içen yok diyemezsiniz. Dünyada çok farklı kültürler var. Araştırsanız karşınıza şaşıracağınız birçok şey çıkar. Ayrıca popüler kültür söylemi de çok moda oldu artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 15 Mayıs 2020; 19:35:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

thorla ve 3yüz spartalı ile karıştırmış.

izlediği eski zaman fantastik temali dizide durmadan bir de ensest demesi yok mu en can alıcı noktası bu
    Blokla geç uğraşma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan

GoT hem gerçek hayattan hem de fantastik örgüsüyle öne çıktı. Dördüncü sezondan sonra o tip sahneler azaltıldı. Yakındığınız şeyler zaten gerçek hayatta olan durumlar. İçki içmiyorsunuz diye içki içen yok diyemezsiniz. Dünyada çok farklı kültürler var. Araştırsanız karşınıza şaşıracağınız birçok şey çıkar. Ayrıca popüler kültür söylemi de çok moda oldu artık.
    Dizi direkt kitaplardan geliyor zaten popüler kültür ile nasıl alaka kuruyorlar bende onu anlamıyorum, Okumadım ama kitaplarda bahsi geçen cinsellikler veya vahşetler çok daha fazla diye biliyorum ayrıca, Bende rahatsız oluyorum aşırı olan durumlarda ama diziyi bırakmak için bir sebep değil bu tüm konu bunun üzerinde dönüyorsa o ayrı tabi, Ben ana konuya odaklanıyorum gerisi önemli değil.

• Ah emilia... Üzümlü kekim...
  • tam 1 yıl önce bugün mükemmel bir hikayenin ve bugüne kadar gerçekleşen tüm olayların katledilişini izledik ! Ne teoriler ne umutlar ve ne final senaryoları düşünmüştüm akla hayale gelmeyen olacak en basit sonla bitirip katlettiler tıplkı red wedding gibi aradan 7 sene geçmesine rağmen konuşulacakken şimdi esamesi bile okunmuyor sanki hiç hayatımızda olmamış gibi , oysa bir dönemdir , geçmiştir , anılardır game of thrones şimdi o tüm güzel yıllara katlederek bir devri kapadılar yazıklar olsun bilmem kaç sene sonra olsa bile şu finali lütfen tekrar çekin
  • Aslına bakarsanız tahta oturan sakatı saymazsak herkezin istediği bir sonu oldu;
    Jon başından beri hiçbirşey olmamak önderlik etmek istemiyordu, tek istediği özgür halk gibi serbest yaşamaktı oldu.
    Arya free takılmak istiyordu oldu.
    Sansa leydi olmak istiyordu oldu.
    Jamie ve Cersei hep beraber olmak istiyorlardı oldular.
    Geri kalan Sam,Tyrion falan filan uzar gider bu böyle.
    Bence taht kısmınıda iyi oturtsalar mesela branı sevmiyoruz çünkü sevdiremediler karakteri, sonuçta kimi sevip sevmiyceğimize çekecekleri sahnelerle onlar karar veriyor, Bran yok 3 gözlü, yok çok önemli, yok artık uçacaksın falan filan derken karakterin tek yaptığı; ben bir halt olamayacam çünkü tree eyes rivenim diye gezmek :D
    8x3de melisandei bile bu gereksizden çok çok işe yaradı.Yani tek yapçakları Branı sevdirip öyle tahta geçirmekti onuda beceremediler.Onun harici herkez istediği yöne gitti diye düşünüyorum, yoksa Jon istese çoktan sürgün yerine Tahta geçerdi, Ned gibi kellesini vermesi lazımdı da insanlar iyice linç eder diye sürgün yazmışlar.

• Bestt Riven TR B kullanıcısına yanıt
    Brani'n olmasını ben de istemezdim ama aslında olması en mantıklı olan o gibi. Adam sınırsız bilgiye sahip, sürekli geçmişe giderek istediği tecrübeyi edinebilir. Onun dışında duyguları olmadığı için tamamen adaletli olacak. Düşünsene bir kişiyi yargılayacak suçlu mu suçlu değil mi diye, onun geçmişine gidip olayın nasıl gerçekleştiğini görebilir ve doğru kararı verebilir. Başka bir kral olsa düşünüp tahmin etmek zorunda kalacak.

Ben Dany'nin oturmasını isterdim ama delirttiler kadını son sezonda. Bu 8.sezonun en saçma olaylarından biriydi. Tutup insanlar için en fazla iyilik yapan kadını birkaç bölümde en karanlık kişi haline getirdiler. Kanından dolayı desek bile çok saçma çünkü çok hızlı gerçekleşti. Deli kral uzun süre deliydi yanlış hatırlamıyorsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 22 Mayıs 2020; 1:17:24 >
  • Kesinlikle katılıyorum bu dediğine bu arada Bran en mantıklısıda, benim demek istediğim karakteri böyle tanıtıp böyle son toplandıkları sahnede saysaydı mesela son kralların hatalarını ben yapmam filan biraz show yaptırsalardı yani karaktere.Mesela tekrar izleyim deyip başlamıştım az önce 8x6 izledim ve neden bu kadar çıldırdığımızı tekrar hatırladım.Jon Danyi öldürdekten sonra Jona karşı atar giderli artis davranışları hiçbirşey olmamış gibi direk herkezin menfatine düzen kurmaları.Yoksa Dany savaş kazanıldıktan sonra yaptığı konuşmada herkezi boyunduruğuma alıcam diyo alenen.Yani Jon onu öldürmese Sansa dahil son toplantıdakilerin çoğunu keserdi Dany.Danyle ilgili dediğin kısmada katılıyorum sırf acele bitirelim 6 bölüm olsun diye kadını sanki direk delirttiler.Bi tane danışmanı öldü diye kadını böyle göstermeleri saçmalık oldu resmen Babasından beter oldu
    Neyse valla direk tez zamanda unutmak istiyorum insan delleniyor valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bestt Riven TR -- 22 Mayıs 2020; 1:40:39 >

Aynen son bölüm çok sönük geçti,birçok şey gösterebilirlerdi. Bir de Dany öldükten sonra dothrakiler ve lekesizler ortalığı yıkardı bence adamlar sessiz sakin affetti adamı. Güya hepsi kanımın kanı.

Çok şey sayılabilir dediğin gibi en iyisi unutmak. Ben son sezonu olmamış sayıyorum

• Bak sen şimdi dothraki deyince aklıma geldi 8x3 de 3 5 tane dothraki kalmıştı mağlum görmedikleri karanlığa hucüm ettikleri için, sanki kale savunmuyorda taarruz ediyorlar
    Ama başkentdeki savaşta bi dünya dothraki vardı ve son bolümde 1 tane bile dothraki göstermediler ışınlandı adamlar sanki geldikleri yere

O konu tam belli değil ya sonuçta savaş taktiklerini bize anlatmıyorlar. Dotrakilerin yarısı savaş gitmiş yarısı geride kalmış olabilir.

• 
Sayfa: önceki 33173318331933203321
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.