Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3297. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32953296329732983299
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IraArel

Bir de kitabı yazamadan GRRM ölüyormuş. Bak sen o zaman şamataya.
    Çekeceğiniz sezonu seveyim.
    Kitapta sıkıntı olmaz.GRRM'in yetiştirdiği 2 asistanı var.Buz ve ateşin dünyası kitabının çoğunu onlar hazırladı.Sonunu,gidilecek yolları zaten onlar da biliyor.George'un Weiss ile Benioff'a anlattığı azıcık bilgiler gibi değil yani.Senaristler Star Wars'tan parayı vurmak için bir an önce bitirdi diziyi.
  • Daha çıkmamış diziyi tırnak bile olmaz diye kötüleyip yerin dibine sokmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Targaryen96

Onlar da 10.defada olayın etkisinden çıkamamış olabilirler aslında.Ben dany o haldeyken tüm bölüm şaşkınlık içerisindeydim.ağzım sürekli açık değildi ama tüm bölümü donuk bir halde izledim.
    Bu yönde hiçbir karakter gelişimi yokken biranda dizinin en karanlık karakteri yaptılar dany yi
    Zaten normal olan o hocam benim demek istediğim her seferinde elini ağzına götürmek, şaşırmak, wtf falan demeleri.
  • Son bölüm için senaristlere dayak atılması lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• (VİDEO SPOİLER İÇERİR)
  • Daenerys'in Lekesizler in önüne çıkarken arkadan Drogon kanat çırpıtıyordu o kısım için ekran görüntüsü olan varmıdır hd olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: genelkurmay89

Allah'ın kezbani dizide de sevmezdim su hareketiyle de kendisini sevmiyorum.Bu dizi sayesinde ünlü oldugunu unuttu sanırım.

Dile kolay 8 senedir bizde bu diziyi takip ediyoruz.Kalkip beklentiyi arş-ı alaya çıkarıp koskoca 2 senede boktan 6 bölüm çekilirse tabiki tepkimizi göstereceğiz.Resmen efsaneler arasına girecek bir dizi çöp edildi bizim tepkimiz buna.Bir sürü emek vermiş misler sanki babalarının hayrına verdiler bölüm başına hepinize bir servet ödendi.Ustune bu dizi sayesinde hepinizin yıldızı parladı başka film dizi fırsatları yakaladınız.
    İyiye iyi kötüye kötü demeyi bilmek lazım azıcık Peter Dinklage den örnek alın...

Alıntıları Göster
    Gören de sanki hayrına 10 senedir beri çalışıyor sanacak. Kimsenin oyunculara bir şey dediği yok zaten. Senaristlere sövüor bu niye üstüne alındı.

• Tar Goroth kullanıcısına yanıt
    Bütün bunların 8. Sezonda açıklanacağına inanmış mıydınız? Kusura bakmayın ama boşa beklemişsiniz. Belki kitapta olur. Dizi en başından belli etti boş olacağına.

Final olması gerektiği gibiydi çünkü daha iyisini beklemek hakaret olurdu. Çünkü son sezonlarda ne kadar boş bir yapım olduğunu gösterdiler bize. O yüzden çok da umursamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10 Numara

Game of Thrones’un yıldızı Sophie Turner (Sansa), 1,3 milyon kişinin imzaladığı “Son sezon tekrar çekilsin” kampanyasına tepki gösterdi:

“Bunlar, 10 yıl durmadan çalışan, son sezonu 11 ayda çeken ekibe, yazarlara, yapımcılara saygısızlık. Bu insanlar, tüm emekleri çöpe atmak istiyor.”
    https://twitter.com/Medyanin50Tonu/status/1130799775903879168
    Parasını almış mı? Almış. Bölümler yayınlanmış mı? Yayınlanmış. Emek niye çöpe gitmiş olsun ki? Paralel bir 8. Sezon çekilse yapılan emekler çöpe gitmiş olmaz. Daha iyisi için yol açmış olur.

• UpTheIrons kullanıcısına yanıt
    En güzel sahnelerdi Jon'un dirildiği sahne, Tower of Joy, Night King'in bran'a dokunduğu sahne, Akgezenlerin yaratıldığı sahne, Night King'in öldüğü sahne.

Bu dizi fantastik bir dizi. Bu tip sahneler diziyi bitirmemiş üstüne daha da güzel hale getirmiştir. Fantastik dizi izleyen adam fantastik unsurları eleştiriyor saçmalığa bak ya

Eleştirmek için eleştiri yapıyorsunuz. Tamam bu sezon berbattı. Yine söylüyorum o senaristlerin Allah belasını versin ama fantastik dizi bu.

• Son sezonu aceleye getirdiler. Son iki kitap henuz piyasada yokken diziyi cekmek de neyin nesi? Cok yanlis yaptilar coook

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Silverhand

Bütün bunların 8. Sezonda açıklanacağına inanmış mıydınız? Kusura bakmayın ama boşa beklemişsiniz. Belki kitapta olur. Dizi en başından belli etti boş olacağına.

Final olması gerektiği gibiydi çünkü daha iyisini beklemek hakaret olurdu. Çünkü son sezonlarda ne kadar boş bir yapım olduğunu gösterdiler bize. O yüzden çok da umursamadım.
    anladım. açıkcası ben de öyle aman aman fanı değilim dizinin ama bu kadar bütçeyle hikayeli bişey ortaya çıkarmaya çalışmaları ilgimi çekti. spartacus dizisi hikaye örgüsü ve savaş sahneleri beni çok daha fazla etkilemişti çok daha düşük bütçelerde olmasına rağmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venerable

Öncelikle böyle bir efsaneyi bu duruma düşürdükleri için senarist 2'lisine bela okuyorum. Umarım ne Star Wars ne de başka önemli bir yapımda görev alırsınız.

* Jon'un hikayesinin kuzeyde bitmesi bence mantıklıydı. Ama bunu yapma şekilleri saçma sapan bir şekildeydi. Bir kere Dany'i öldüren Jon'un dövüşmeden tutsak alınması saçmalıktı. Grey Worm veya Dothraklar falan birilerinin öldürmesi lazımdı Jon'u. Böyle vahşi adamlar gidip tutsak alıp adalet yerini bulsun bilmem ne diye saçmalıyorlar. Orada olması gereken Grey Worm'un hem Jon hem de Tyrion'ı öldürmesiydi.

* Jon'u Night's Watch'a gönderip sürgün etmek ise adamı illa kuzeye göndereceğiz diye yaptıkları saçma sapan senaryoydu. Jon'un gerçek kimliğini herkes biliyor , Bran bunu öğrenmek için neler neler yapıyor ama sonra ne hikmetse ben başından beri kral olmak için geldim diyor. Sansa ve diğer kuzeyli lordlar bu saçmalığa göz yumup ses çıkarmıyorlar. Bu hikayede olması gereken Jon'un kendi isteğiyle kuzeye gidip Tormund'a katılmasıydı. Zaten önceden de konuşmuşlardı ve Jon'un kral olmak istemediğini aynı zamanda gece nöbetine katılmak istemediğini de biliyorduk. Bunu kendi isteğiyle yapmalıydı.

* Güzel diyebileceğim bir olay Jon-Ghost buluşmasıydı. İçimizde kalmıştı en azından o işi yarım bırakmamışlar. Dediğim gibi ben Jon'un sonunu saçma bulmadım ama bu sonuca gelişleri aptalcaydı tamamen.

* Arya'nın ya Braavos'a ya da Westeros'un batısına gideceğini düşünüyordum zaten onu da yaptılar. Bir Jaqen H'ghar sürprizi bekledim ama onu da yapmamışlar. Arya'nın kaderi pek sürpriz olmadı açıkçası beklenen bir şeydi. Burada Night King gibi birini ufak bir el hareketiyle bıçaklayıp öldüren Arya'nın nedense Cersei veya Dany karşısında hiçbir şey yapmaması saçmalıktı.

* Bran'i kral yapmalarını belki kabul edebilirdim eğer Bran'in hikayesini iyi anlatabilselerdi ama saçma sapan bir şekilde getirip krallığın başına geçirdiler. Konsey ise gözlerimi kanattı diyebilirim. Gereksiz kerhane esprileri aptal aptal uzatılan saçmalıklar falan rezillikti.

* Aslında diyecek çok şey var ama değmez. Zaten benim yazdıklarımı ve başka bir çok saçmalığı da önceki mesajlarda yazmışlar. Güzelim diziyi Star Wars çekmek için saçma sapan şekilde hızlıca bitirdiler. Bu dizinin olayları yedirebilmesi için zaten kafadan en az 80 bölüm çekilmesi lazımdı. Bunlar gidip 7+6 gibi bir saçmalık yaptılar.

* Bu işten en karlı çıkacak olan ise Martin. Bunu bence bilerek yaptı bu adam. Kafasındaki son buna benzerdi ve bunu senaristlere söyledi. Yeteneksiz senaristler ise bu hikayeyi düzgün yapmayı başaramadılar ve ellerine bulaştırdılar. Kendileri de farkına varınca Star Wars'u da alınca direk hızlı hızlı anlatıp güzel güzel CGI'lar koyup altından kalkarız dediler. Martin bu olaylara göre ya dizinin sonunu aynen tutup işlemesini güzel yaparak kitapları bitirecek , ya da tepkileri görüp sondaki bazı olayları değiştirip kurguyu baştan yapacak. İki türlü de kitaplardan çok kazanacak. Bu işlerden en çok o karlı çıkacak o yüzden.
    john un olayını unutmuşum büyük aptallık o zaten ya

dün attığım bi post vardıhttps://forum.donanimhaber.com/game-of-thrones-2011-2019--38202402-3331#138365142 şuradan bakabilirsin abi bu greyworm mudur ne aptaldır kim ki onun lafına göre kuzeyin kraliçesi sansa ve 6 krallığın kralı bran john un tutsaklığını kabul ediyo? görsel zaten esprili şekilde

sonra dediğin gibi bran bi stark. diğer liderler kuzeyin bağımsız olma talebine çıt çıkarmadan kabul ediyo?? bu da büyük saçmalık ve tahta da bi stark otutturuyolar.

bu kadar incelememin sebebi diziye olan büyük hayranlığım değil kendi çapımda eleştirilerim var zaten bütün bi dizi olarak 6,5/10 7/10 arası bi dizi bence GoT. Bu kadar büyük bütçelere ve bunca yıllık zamana göre kıyaslayınca kolay değil 7 bölüm çekmek için 2 yıl beklettiler?

• Tar Goroth kullanıcısına yanıt
    Dediğini tam olarak anladım. Kavramı ben de bilmiyorum. Ama dizilerde o gibi sahneler kararında kullanılırsa iyi.GOT Final sezonundaki gibi çok sık kullanırsanız senaryo yazamamaktan geçiştirilmiş sahneler diye izleyici yaftasını yer.
    Ejderha Doğuya gitti ne olacak ? soru işareti Jon Snow surun kuzeyine gitti sonu ne olacak Arya da öyle . Hele Aryada Batıya gideceğim dedi anda herhalde Amerika kıtasını keşfedecek dedim kendi kendime. Naath adasındaki o duruma gelirsek kitaplarda açıkça bahsediliyor. Dizide de buna 7. sezonda kısmen hatırladığım bir gönderme var. Ejderha Kayasına giden Jon Snow ve Soğan Şovalyesi Missandei ile ilk karşılaşmalarında Soğan Şovalyesi Missandei e nerelisin diyor o da Naath adası diyor. Sör Davos ise Naath duymuştum Hiç bitmeyen yaz ve kelebekler diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Son sezonu aceleye getirdiler. Son iki kitap henuz piyasada yokken diziyi cekmek de neyin nesi? Cok yanlis yaptilar coook
    Şahsi düşüncem bence son sezonun 2 yıl süreye yayılmasının sebebi de oydu. G.R.R. Martin için beklediler. Dizinin kitapların önüne geçmesi ile edebi tarafı yok olmaya başladı ve çelişkilerle dolu sahneler ortaya çıktı linç yiyeyeceklerinin farkında oldular ki süreyi uzattılar ama Martin de kitapları bitiremedi. Senaristlerde iş başa düştü ya herro ya merro deyip Martinden aldıkları son tüyosuna göre bir senaryo yazdılar. Ama basamakları ağır ağır çıkarak içini doldurarak değil tepeden inme dümdüz gittiler o sonuca öyle olunca da iş b.ka sardı. Bran 3 gözlü kuzgunum deyip tüm tarih memory benim dedikten sonra şu an olan herşeyi görüyorum dedikten sonra Fısıltıların efendisinin koltuğu neden boş demesi ve Ejderhadan bir haber var mı nerede demesi bile tam bir sıçmıktan ibaret.

• "Oysa herkes öldürür sevdiğini.
    ...
    Merhametli kişi bıçak kullanır,
    Çünkü bıçakla ölen çabuk soğur."

Oscar Wilde

Bir efsane sona erdi. Tekrar izlenir, iyi dizi idi.
  • Tek kelimeyle yazık, saçmalıklar dolusu bir final oldu 10 yıl çöpe gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6774A5D97

"Oysa herkes öldürür sevdiğini.
    ...
    Merhametli kişi bıçak kullanır,
    Çünkü bıçakla ölen çabuk soğur."

Oscar Wilde

Bir efsane sona erdi. Tekrar izlenir, iyi dizi idi.
    Bu efsane bir video izle

üstat tuncel kurtiz'in sesi adamın tüyleri diken diken yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 22 Mayıs 2019; 0:24:1 >

• Yalnız tüm taht kavgası, çekişme Robert Baratheon avlanırken yaralanıp ölmesiyle başladı. Ne domuzmuş yav, krallıkları birbirine kattı

Güzel diziydi, bitmesi (son sezonu iyi de olsa kötü de olsa) üzdü açıkçası.

• Saatlerdir arıyorum internette dizinin finali yayınlayan site bulamadım. Link paylaşabilecek olursa çok sevinirim.
    Edit: link alındı teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemyalcn -- 22 Mayıs 2019; 0:56:9 >
  • 
Sayfa: önceki 32953296329732983299
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.