Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32963297329832993300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk 7 sezonu hayatımda izlediğim en güzel diziydi. Keşke zirvede bırakıp 8. sezonu izlemeseydim. Hikayenin gidişatı berbattı gerçekten çoğu sahnede esnedim. Buraya kadarmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Game of Thrones (2011 - 2019)
  • Yalan yok dizinin sonunda şu çaldığında çok duygulandım.Ramin Djawadi sen çok büyük adamsın.
  • diyaloglar, sahne geçişleri komedi....

kar yağarken sonraki sahnede birden yaz geliyor.kaç ay gecti kaç yıl geçti?harap olan şehir yeniden yapılmış,sur yeniden yapılmış...sağolsunlar biraz sakal uzatmışlarda biraz zaman geçtiği izlenimi verelim diye dusunebilmişler.

tyrion ve jon o kadar zaman nasıl ve neden hayatta kaldılar?tamam hadi jon kuzeyin varisi ordusu var vs. tyrionun nesi var nesinden korktunuz?suçu varsa neden hayatta suçu yoksa neden esir?

konseyde komedi...sütçü cocuk akıllanmış lord olmus gelmiş oturmus bide.konseyin oluşma mantığına bakarsak buyuk hanelerin varisleri gelmiş.her haneden 1 tane.ama bakıyoruz 1 haneden 3 kişi var.neden?bran ve arya ne geziyor orda varis değil bişey değil...
    herkes iyi kotü sakat brana evet başa geçsin diyor kabul ediyor boyunduruk altına gireriz diyor.sansa ben sizi tanımam ben bagımsızım diyor herkeste bir gulumseme...bi akıllı sen misin sansa diyen yok.herkes kendi şehrini yonetsin diyen yok...3 gözlü karga! benim bu işlerde gözüm yok ben bunların ustundeyim benim amacım başka demişti.gözüne bişey kaçmış sanırım onuda taht ateşi sardı.madem cok istiyorsunuz tamam o zaman dedi.kırmak istemedi kimseyi zorla kral oldu...

grey worm herkese kafa tutuyor yok o oyle olmaz yok bunu kabul etmeyiz vs.
    eli kelepçeli esir cüce herkese akıl veriyor.
    yalandan sanki 2 taraf varmış gibi sahte diyaloglar...yok ben senin boynunu keserim yok bi kelime daha edersen ben seninkiini...

30 saniyelik konusmayla tyrion jonun aklına giriyor.öldurmeyi kafasına koyuyor hemen yola koyuluyor.
    jonla deanerys arasında yalandan 3-5 kelime yuzeysel diyalog,ikna etmeye çalışmıyor, yapma etme boyle olmaz bu yanlış demek yok.jon sanki branla konusuyor ruhsuz..sarılırmış gibi yap bıcagı sok klasik sahne...ejderha bile jondan daha fazla üzüldü nasıl bi sevgi aşk aralarındaki.

koskoca cercei yıkılan taşlar yuzunden öldü.tyrion nefret ettiği cercei ölünce duydugu üzüntü vs jonun sevdiği kadını öldürünce üzüntüsü... karşılastırın

ben sadece night kingde ölüleri kaldırma yetenegi var sanıyordum ama deaneryste ölüleri kaldırabiliyormuş meğer onu dahi gördük.8 bin lekesiz,dothrakiler ve atları ölüp ölüp yeniden dirildi.hatta çoğalmışlar bile.nasıl çoğaldıklarını buraya yazamayacagım şimdi.

tyrion sanki ilk defa kralın eli oluyor.heyecana bak yerinde duramıyor...komik oldugu sanılan diyaloglar birbirine satasmalar vs...

lekesizler paralı asker olmaktan vazgecmiyorlar...dothrakiler ne yapacaklar?burayı mı yağmalayacaklar yoksa medeniyete merhaba mı dediler geçen surede?ejderha nerde bilmediğimiz biyer mi var bunların takıldığı?
    ya arya?şehirde dolasıp duruyor bişey yaptıgı yok.denizci olmaya karar veriyor kimsenin gitmedigi yerlere gitmek için.sen gezginmiydin bizim haberimiz yokmus.ben yetenekli bi suikastçi sanıyordum.ergenlik yaramamış...

özgür halka ne demeli?sura saldırıp guneye gecen oraları yağmayalayan siz değilmiydiniz.bunlara surun guneyinde yaşayacak toprak verdiler ama bakıyoruz geri dönüyorlar...ya siz bu adamlara yuzyıllardır boşa mı nobet tutturdunuz yazıklar olsun.
    winter is coming dediniz.sandıkki kış mevsimi baya uzun surecek.erzak depolamalar tedbir almalar vs.nasıl uzun kış bu?

vedalar lord of the rings çakması zaten.
    bu çıplaklık içeren sahneler,sevişme sahneleri bunlara ne oldu?hepsi aseksuel oldu birden.ilk 3 sezondakilere bak bide son sezonlara bak.

night king kim amacı ne?ışıgın lordu kim peki?god of wine and titse ne oldu? many face god sen kimsin?ormanın cocukları?50 kız cocugu olan crasterın bi o kadarda erkek cocugu olsa peki nerde bu mavi gözlü cocuklar?night kingin yanında gezdirdiği elemanlar ne ayak?

trailerde aile mezarlıgında gorulen yaşlanmış jon,genç arya,sansa ne ayaktı?

8. sezonu yazan bence ilk 7 sezonu izlemeyen birisi.karakterlerden haberi yok.7 sezon şekillendirdikleri karakterler çöp oldu 6 bölümde.bu kadar saçmalanmaz.

diziyi 7 sezon kabullenmek daha guzel.

• Abdülhak Hamit Tarhan kullanıcısına yanıt
    Spoiler

Bu mesajın buraya değil kitap konusuna atılması gerekiyorda neyse ;

O domuzunda Bran olduğunu söyleyenler var. Bunu bu sezondan önce söylüyorlardı. Yine aynı şekilde Robert'ın isyanını başlatan, Mad King'in delirmesine sebep olanda Bran'miş.

Birde Robert ölmeseydi de herşey başlamıştı zaten hocam. Asıl herşeyi başlatan littlefinger. Bütün ortalığı o karıştırmıştı. Robert ölmeseydi de Starklar ile Lannisterler arasında savaş çıkacaktı. Robert'ın ölmesi süreci hızlandırdı.

Bu arada Varys de ilk sezondan beri Daenerys'yi takip ediyordu. Aslında destekliyordu gizlice. Gerçekten de dediği gibi asıl istediği iyi bir kral bulmak olabilir. Jon'un dany'den daha donanımlı olduğunu görünce Jon'u destekledi.

• quote:

Orijinalden alıntı: rwolf123

daha güzel bitebilirmiydi evet yada hayır bir şeyi değiştirmez elimizde olan bu izledik ve bir efsanenin sonuna geldik.jon dany tahtın üstünde adam akıllı düzer sonra küçük ejderhAlarıyla mutlu mesut yaşarlar bumu olmalıydı bizdeki zihniyet bu çünkü
    dizi finali salt türkiye de farklı bir deyişle türkler tarafından değil bütün dünya halkları tarafından beğenilmedi. evet ortak zihniyet olarak biz, yani insanlar- insan ırkı olarak beğenmedik. siz beğendiyseniz de bizim size saygımız var.
  • 742793 kullanıcısına yanıt
    Hocam, pek anlam veremezdim böyle kitap üzerinde ne konuşulup ne zevk alındığına dair. Ama hoşuma gitmeye başladı, en kısa vakitte alayım bu seriyi

Dediğiniz gibiyse eğer bizim Temel Reis az değilmiş. Valla dünya malına değer vermeyen bir rind gibi duruyor ama arka planda neler neler
    (Ben diziyi biliyorum hocam şu anlık)

LittleFinger'ın tam olarak ne yaptığını bilmiyorum hocam. Ama şehir gözcülerinin Ned Stark'a ettiği ihanet 'There will be no bloodshed' sözleri, Serçe parmağın boğazına bıçak dayaması gözümün önünden gitmiyor. Tahtta hep onurlu, doğru dürüst bir adam istemiştim. Biraz tozpembe diziler gibi ilerliyor benim kurgum, tahtta Ned Starkı isterdim. Bran'in tahta gelişi biraz daha mantık çerçevesinde olsaydı daha güzel olurdu. Daha çabuk kabul edilebilirdi. Daha çok bölüme yayılıp sindirilerek verilmesi gerekiyordu. Yapacak bir şey yok artık

• Abdülhak Hamit Tarhan kullanıcısına yanıt
    ----///Spoiler----////

Hocam kişisel tavsiyem kitaplar tamamen çıkmadan alıp okumayın. Ben 5 kitabı da okudum çok pişmanım.

Hem böyle bir seriyi unuttuğum için hem de bu rezil diziyi gördüğüm için. Kitaplar tek kelime ile efsane. Adam mükemmel yazmış. İnanılmaz bir kurgu var hocam. Dizi yanından bile geçemez.

Hocam hatırlarsanız Lysa Arryn vardı Catelyn Stark'ın kız kardeşi. Onun kocası Jon Arryn kral eli'ydi. Sonra öldü. Robert'de Ned'e kral eli olmayı teklif etmişti. Jon Arryn'i zehirleyen Petry Baelish "Littlefinger".

Lysa ile aralarında ilişki var. Beraber zehirliyorlar. Sonra Baelish Lysa'ya kardeşine mektup yazmasını söylüyor. Kocamı öldüren Lannisterler diye.

Yine Bran ilk bölümde düşmüştü hocam. Jaime itmişti. Sonraki bölümlerden birinde Bran yatarken biri odasına onu öldürmeye geliyor bran'ın kurdu Summer onu öldürüyordu. O adamı oraya gönderen littlefinger.

Elindeki bıçakta normal herkesin bulabileceği bir bıçak değil. Sonra Catelyn Stark bu işin peşine düşüyor. Littlefinger eski arkadaşı ona soruyor. O da bıçağın Tyrion Lannister'e ait olduğunu söylüyor.

Herşey böyle başlıyor. Baelish'in ilk amacı Starklar ile Lannisterler arasında savaş çıkarmaktı.

Varys ise Dany'yi kontrol ediyordu. Jorah Mormont'u Dany'nin yanına yerleştiren Varys idi.

Adamın kitabı ne zaman bitireceği meçhul ya hu .

Siz hatırlatınca anımsamaya başladım. Doğru hocam dediğiniz. Starklarda da ince düşünce yok, paldır küldür etraflıca düşünmeden dalınca...

Jorah Mormont filmde üzüldüğüm nadir karakterlerden... Sadık, onurlu bir adam... Khalesi khalesi inadı sonunu getirdi

Kitabın sonu ile filmin sonu aynı mı olacak hocam?

• Game of Thrones (2011 - 2019)

• Oscar Wilde, bu dizeleri askerden gelip de sevgilisini veya eşini yatakta bir adamla bastığı için onları öldüren idam mahkumu için yazmamış mıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 22 Mayıs 2019; 4:16:14 >
  • Bu kez de son bölümde şişeler unutulmuş.

Onedio
    Game of Thrones'un Final Bölümünde Sahnede Unutulup 'Bu Kadarı da Olmaz!' Dedirten Su Şişesi
    https://onedio.com/haber/game-of-thrones-un-final-bolumunde-sahnede-unutulup-bu-kadari-da-olmaz-dedirten-su-sisesi-873430

Ya abi sanırım setteki herkes "öf çekelim de kurtulalım şu sezonu" havasındaymış.Hata üstüne hata nasıl rezil kepaze heriflersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63340B9F6 -- 22 Mayıs 2019; 4:2:8 >

• Aslında bran tahta oturmak için tüm her şeyi ilmek ilmek dokudu deli kralı delirtti domuz ile robertı öldürdü daninin şehri yakmasına izin verdi hep planıydı bunun emeline ulaştım hem de kendi söylemeden verdiler sonunda dedi ya ne için geldim buraya kadar

Jon'un dirilmesi beni de heyecanlandırmıştı. Böyle riskli bir hamle yaptıklarına göre akıllarında geleceğe dair çok güzel planlar var demek ki demiştim. Ama fanları mutlu etmek için yapılmış ucuz bir hamle olma olasılığı da beni korkutmuştu. Jon'un dirilmesinin bir halta yaramadığını ve dirilmesinin sadece fanboyları mutlu etmek için olduğunu anladığımda dizinin kitaptan kopmasıyla klişe hollywood filmine döndüğünü de anladım. Niye dirildi bu herif? Dany'nin ejderha kaybedip duvarın yıkılmasına sebep olmak için mi? Uzun(?) gecede hiçbir şey yapmayıp arya'nın nk yi ışınlanarak öldürmesi gibi leş bir sahneyi var edebilmek için mi? 8. sezon finali de çok iyiydi aynen Jon başladığı yerde bitti Ghost'la bir araya geldi olley. Dany ile olan zorlama aşklarına girmiyorum bile.

Edit: gönderip göndermediği belli olmuyor o yüzden tekrar göndermiş olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UpTheIrons -- 22 Mayıs 2019; 4:50:49 >
  • Son 3 bölümü topluca izleyin dedim, şölen olsun dedim, dumura uğradım, bu resmen ihanet.

• 8. sezonu izlemeyin ...
    pembe dizi finalli buralara demokrasi getireceğim havalı bşi. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tritlum

Fake değil. O kanal dizinin 4. sezonundan beri çekiyor bu videoları. Öndeki sıra yıllardır aynı. Arkadakiler ise kanal ünlenince bar da ünlendiğinden giderek sayıları arttı. İnsanlar izlemek için gidiyor oraya. Tepkileri de normal. Youtube üzerinde bir sürü kanal var hepsi aynı. Klasik Amerikan dizi izleyicisi işte. Reddit'teki gibi değil herkes yani böyle bir profilde mevcut. Hatta biz burada gömüyoruz. Bir çok yerde de diziye gömülüyor. Ama dizinin gidişatından gerçekten de memnun olan ve finalden tatmin olan insanlar da var.
    eğer kendi tepkini videoya çekiyorsan kesin istemsizce abartılı tepkiler vermeye kasarsın. bu nefes almak kadar doğal. videoya çekildiklerini bilmeseler sana hak verirdim ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 22 Mayıs 2019; 9:45:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10 Numara

Game of Thrones’un yıldızı Sophie Turner (Sansa), 1,3 milyon kişinin imzaladığı “Son sezon tekrar çekilsin” kampanyasına tepki gösterdi:

“Bunlar, 10 yıl durmadan çalışan, son sezonu 11 ayda çeken ekibe, yazarlara, yapımcılara saygısızlık. Bu insanlar, tüm emekleri çöpe atmak istiyor.”
    https://twitter.com/Medyanin50Tonu/status/1130799775903879168
    bu malın inadına biz de imzalayalım.. nereye başvuruyoruz?

• daha nasıl bitirilebilirki keşke bitmeseydi ama sonu gayet başarılı bitti düşük puan verip durmayın bitti işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: usnn

daha nasıl bitirilebilirki keşke bitmeseydi ama sonu gayet başarılı bitti düşük puan verip durmayın bitti işte

Nesi başarılı yahu. Koskoca Drogon Jon'a dokunmuyor, çüksüz solucan kim oluyor da sürgüne gönderiyor.
  • 
Sayfa: önceki 32963297329832993300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.