Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32813282328332843285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulan son bölümü çektikten sonra bizimle beraber mi izlediniz ne yaptınız? daha önce izleyen olmadı mı biz ne tezek yedik diyen çıkmadı mı? tüh sizin yapacağınız finale ...
  • Hain, kalleş ve kadın katili Jon snow. Kraliçem kraliçem diye diye halasını öldürdü. Keşke hiç diriltilmeseymiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oldu bittiye getirilen bir sezon oldu.
  • Dizi gerçekten bitmelimiydi? örnek veriyorum bir 10-15 sezonu olmazmıydı şu dizinin hakikaten görsel efektleri olsun hikaye olsun çok iyi aceleye gelmeden çok daha iyi bir dizi ve son yaratılabilirdi çok kötü bir sezon izledik ve bu izlediğimiz sezon finaldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görkem3535 -- 20 Mayıs 2019; 22:20:26 >
  • HBO Parayı versen yeniden çektirsen kimse şikayet etmez diye düşünüyorum bu olaylar da rüya falan diyip çıksınlar işin içinden.
  • Bağırdılar zictilar böyle efsane bir dizi anca böyle rezilce bitirilir yuh

• Senarist olacak o iki tane hıyar şimdi kendilerini “seyirciye istedikleri vermedik ters köşe yaptık o yüzden böyle tepki veriyorlar” diye avutuyorlardır.

Bakın hıyar oğlu hıyarlar ters köşe yapmak farklı şey, ters köşe yapmış olmak için yapmak farklı şey. Siz yapmak için yapmışsınız ve ortaya ucube bir şey çıkmış. Bu ikisinin senarist olduğu ne film seyredilir ne de dizi şu saatten sonra.

• Az önce izledim finali, içime sıkıntı girdi akşam akşam boğazım düğümlendi resmen, olay akışına göre zaten sondan birşey beklemiyordum ama cidden üzüldüm...
    Hollywood dizilerine lost ile başladım ben bölümlerini indirmeye başladığımda 3. sezondaydı. O zamandan beri sayısız yabancı dizi izledim, takip ettiğim ve final yapmış tüm dizileri bitirmeye çalıştım. Yeri geldi küfürler ettim(lost) yeri geldi beğenmedim, yeri geldi ağzım açık kaldı tekrar izledim vs. fakat hiçbir final sezonu, hiçbir final bölümü got un 8. Sezonu ve final bölümünde hissettiğim kadar yarım, bitmemiş hissetirmedi. Resmen içime sinmedi bu son...

• Naganzo N kullanıcısına yanıt
    Naath adasındaki Butterfly fever hastalığından kapıp ölecek hepsi.Missandei ufak(!) bir ayrıntıyı anlatmayı unutmuş.

• Dexter’den bile kötü dizi finali göremeyiz diye düşünüyordum, Game of Thrones finaliyle beni şaşırttı, tebrikler.

• Jonun hikayesini beğendim ama işte öyle bir veriyorlar ki wtf diyorsun.Hani acik degiller baska anlamlar çıkıyor.Bran şimdi ortalığı kasıtlı olarak mi karıştırdı jonun kral olduğunu idda ederken böyle ise güzel vay namussuz diyelim sonda bunca yolu niye geldim saniyorsunuz diye şok bir söz söyletiyorsun hatta jona olmasi gereken yerdeydin diyerek yine bu senaryoya dem vuruyor.Yine de böyle ise Sansaya bu özgürlüğü vermesinin anlami nedir.Tutarsizliklar diz boyu.jonun aemon Targeryan gibi tahttan vazgeçmesi yine onun sözünü kullanması cok güzel lann senaryo ama eksik eksikk.Brienne in jamie için yazdığı şey de ironik insanlik icin savaşmaya wf ye giden adam sonra cersei gibi birinin yanında kalarak ölüyor ulan kadin şehri yakıyor son anını bunu durdurmak için geçir ne bilim arya gibi en azından etrafta düşup kalksin neyse ne ya kraliçesini korurken ölmüş he..

• Bence süper bir final olmuş. Bundan iyisi de olamazdı.
    İyisiyle kötüsüyle bir diziyi daha bitirdim.
    Her zaman baş tacım olacaksın GoT..

• Yazık oldu boyle bitmemeliydi. Neyse yerini dolduracak mutlaka olacaktır.

• ...
  • Dizi bitti ama kit harrington'ı bizim evin önünden şi iz ma kuin diyerek geçtiğini gördüm
  • Dizi finalinin tek iyi kısmı o konsey toplantısında dönen muhabbetlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 20 Mayıs 2019; 23:2:11 >
  • 8x3 den beri ne olursa olsun umudumu kaybetmemeye çalıştım ama rezalet ötesi bir bölüm (sezon) izledik tamamen zaman kaybı sahnelerle dolu bir bölüm. Bran şerefsizi herşeyi başından beri kendi planlamış. Ters köşe yapmak için Jonu ne hale soktu pislik senaristler

• Herşeyi, herkesi geçtim en büyük ayıbı Ramin Djawadi'nin müziklerine yapmışlar. Adam final diye harika müzikler ortaya koymuş alttan muazzam bir müzik çalıyor içine işliyor izlediğin sahne içine sinmiyor. Berbat bir son. Resmen 3-5 tane spinoff yapılacak şekilde yazalımda yarım kalarak bitsin denmiş bir son.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maicole

Dizi finalinin tek iyi kısmı o konsey toplantısında dönen muhabbetlerdi.
    Katılıyorum.
    Bronn o paraları nasıl cukkalayacak düşündükçe gülüyorum.Podrick de başyaver olmuş

• 
Sayfa: önceki 32813282328332843285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.