Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3272. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.495.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32703271327232733274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

anladım hocam sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Ulan koskoca Lannister hanesi yok oldu, tamamiyle feministleri memnun etmek için Kuzey'deki kraliçe diye bağırttılar böyle rezil biteceğini hiç tahmin edemezdim.
    lenister hanesi bitmeyecek kadar büyük

kitapta en azından öyle

bir sürü üyesi var

martellerde öyle

tyrellerde

greyjoylarda (dizide victorion greyjoyu göstermediler)

ama dizide çoğu karakter yok sayıldı heba edildi
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Aynen yahu ben de bunu anlamıyorum. Robert tahtı Ned'e bıraktığı halde serceparmagın oyunu ile adamın kafası gitti haksız yere Lannisterlar tahtı aldı. Kaldı ki Robertın isyanı bile düzmeceydi.

Jon Dany'i öldürdü diye Gri solucan mıdır mavi solucan mıdır nedir nerden söz sahibi oluyor anlamadım. Nerden tutsan kopuyor olay.

Bronn denen katil Yüksekbahce lordu oluyor da Jon duvarın ötesine sürgüne gidiyor koskoca savaş kahramanı.

Gendry nin de Fırtınaburnunda hiçbir hakkı yok ona bakarsak. Fırtınaburnu lordu olmasına karar veren Dany öldü. Kaldı ki babasının isyanı yalan dolan kendi de piç.

Gendry ve Broon westerosda keyif sürerken Jon kuzeyde serseri sefil hayatı yaşayacak. Night Kinge karşı herkesi uyarıp insanlığı kurtarmış adam. Akıl almıyor hiçbir şeyi öfke kusuyorum valla

• m-99 M kullanıcısına yanıt
    Gri Solucan ordunun başı istese darbe yapamaz mı jonu öldüremez mi lütfen burada cumhuriyet bile konuşuldu o an sam ne diye fikri attı sanıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ANTİ BUG kullanıcısına yanıt

Kuzeyin bağımsız olduğunu unutmuşsun.Yani 7 Krallıktan biri bağımsız olduğu için 6 krallık diyorlar.Lannister hanesi bitmedi.Tyrion ilerde muhtemelen evlenip çoluk çocuk yapıp hanesini devam ettirecektir.
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    :D

• mehmehcik_71 kullanıcısına yanıt
    Reel sayılar-{Breaking bad}

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Saymadıkları krallık kuzeydeki.
    Adam kendini niye saymasın 6 diyen Tyrion zaten.
    Tyrion aile kurar %100 ve Lannisterlar devam eder

• quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Farkındaysan 7 krallık demiyorlar, 6 krallık diye konuşuyorlar Lannister hanesini bitirmişler.

Alıntıları Göster
    Onda kuzeyi dahil etmedi.

• Long Nightt kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bu kadar uzun yazmana gerek yok. Ben senaryoyu beğenmedim ama ana gidişatı beğendim.
    Dany'nin kötü bir karaktere dönüşmesi. Jon'un tahtı istememesi. Sansa'nın kuzeyi yönetmek için öne çıkması. Arya'nın Night King'i öldürmesi. Daha doğrusu asıl kötünün Night King olmaması benim için sorun değil.
    Diğer söylediğin detaylar eleştirilebilir ama herkese göre farklı değerlendirilebilir. Ama ana gidişatı değişterecek olaylar değil. Son iki sezonda bölüm sayısı düşünce iş buraya kadar geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Long Nightt

Gönlü güzel kardeşim ben teoriden bahsetmiyorum.3.bölümde süvarileri önden ak gezenlere göndermenin neresi mantıklıydı?Nerede görülmüş süvarinin önden düşmana gönderildiği?Nerede görülmüş mancınıkların sur dışında piyadenin yanında durduğu?Bunun teori ile ne alakası var?4.bölümde demir donanma denizin üstündeyken bir ejderhaya 3 ok birden saplamayı başarırken 5.bölümde nasıl olur da bir tanesi bile dragonu vurup yaralamaz?4.bölümde demir donanmadan kaçan Dany 5.bölümde nasıl olur donanmayı ve surlardaki akreplere hiç savunma olmadan rahatlıkla dalabilir?Gördüğün üzere bizim eleştirilerimizin çoğu bu tür saçmalıklara.

Yahu gri solucan Dany'ye bağlı bir askerdi.Neden Jonu esir alsın?Arya neden NK öldürsün?Bütün bu benzeri saçmalıklar sırf senaristlerin iş güzarlığından kaynaklanıyor.Hem ben şu muhabbetinizi anlamıyorum 'Madem 8.Sezonu eleştiriyorsunuz 7'yi hatta 6'yı da eleştirmelisiniz'' Yahu eleştirmediğimizi nereden biliyorsun?O sezonlarda eleştirildi fakat yine de kendi içinde toparlayarak olsa da dizi ilerliyordu.Sanki sözleşmişler gibi son sezonun içine etmiş senaristler.

Mesela bu sezonda yaptıkları yine bir mantık çerçevesine oturtabilirlerdi ki onu bile yapmamışlar.Önceki sayfalarda mevcut bölümleri detaylıca eleştirdik tekrar buraya yazdırma bana.Şu sezonun savunulacak tek bir yanı yok.Bak kimse sezondaki savaş sahnelerine ya da görsel şölene veya oyunculuklara laf atmıyor SENARYO b.ktan herkesin isyanı buna yahu.Dizinin oyuncuları bile dalga geçerek son sezon senaryosunu anlatırken hala daha gelip farklı gözükmeye çalışmayın

İlgini çekerse son sezon hakkında oyuncuların görüşlerini izle.Özellikle de Tyrion karakterinin 3.bölüm için yaptığı eleştiriye bir bak :https://www.youtube.com/watch?v=YB4tbZimRC4

Şu açık ki senaristler ortaya konan tüm emeği ve parayı hiç etmişlerdir ve bizlerde onları yerden yere vuracağız.Kimse kusura bakmasın insanlara böyle rezil bir senaryoyu izlettirme hakkına sahip değillerdi ...
    haklısın kardeşim bende şunu ekleyeyim aryaya gidip nk yı öldürten geri zekalı senaristler ertesi bölümde danyers kıngs landinge doğru yelken açarken bakın nk yı öldüren aryayı sende bizle gel demiyor

sana görev vereceğim git cerseii yi öldür ve savaş başlamadan insanlara bir şey olmadan alalım kıng landingi demiyor aryada yanaşmıyor sen aryaya basit bir şekilde nk yı öldürtür isen doğal olarak cerseii yide onun öldürmesi gerekir ve bunu sormak mantıktır sormamak ise geri zekalılıktır

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Dizi son 2 sezondur geldiği noktaya yakışır bir şekilde daha berbat bir final ile bitti..

yazmak çizmek istemiyorum Ama sormadan edemeyeceğim .Gendry taht üstünde yasal olarak hakkı olan tek kişi değil mi artık ? Niye oylama oldu.Gendry'yi geçtim.Tarihte akrabasını / kralını öldüren ve başa geçen hiç mi yok sanki de Jon suçlu olarak kalıyor da kimse demiyor tahtın tek sahibi diye ?
    Gray Worm falan kim oluyor yani afedersiniz 🤣 onun sözünü dikkate alıyorlar arkadaş ?
    Teknik olarak Gendry'nin hakkı starklardan sonra geliyor çünkü robert ölmeden önce nedi kral ilan etmişti.
    Jon suçsuz mu kalacaktı? Basit bir akrabasını öldürmüyor ki,büyük ve yöneticilerine çok bağlı bir ordunun kraliçesini öldürüyor.Dany'den sonra en yetkili kişi gri solucan.o da haklı tabii ki kraliçesini öldüren kişiyi serbest bırakamaz.hala büyük bir orduya sahipken orda söz sahibi olması çok normal.onu ikna edemeselerdi savaş çıkacaktı.

• Diziyi net 7 yıldır izliyorum.
    İlk sezonlarda her şey harika geliyordu. Boşuna bize 7 yıl izletmişler

• victor zsasz kullanıcısına yanıt
    Hocam siz beğenmişsiniz finali eminim atlaya atlaya izlemişsinizdir sezonları bölümleri.

• brona nasıl orayı verirler akıl karı iş değil

highgarden tarlylerin hakkıydı

bari toprakları bölselerdi en azından dengelemiş olurlardı highgardeni alan zaten en güçlü ordulara sahip oluyor 2 ye bölerek bunu dengeleye bilirlerdi

bron resmen beleşe kondu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 20 Mayıs 2019; 17:33:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Glorfindel

Şu finali ve genel olarak son sezonu beğenen varmı gerçekten, Savunulacak hiçbirşeyi yok dizi başlarken önceki bölümdeki olanları gösterdiği yerler bile çok kötü önceki sezonlara göre resmen hiç düşünmeden çoluk çocuğun istediği şeyleri yapalım bitirelim demişler, Böyle bir evrene böyle bir son kesinlikle kabul edilemez, Lost bundan 10 kat iyidir finaliyle, Bunda herşey havada kaldı hala milyon tane soru var aklımda...

Dizi bitiyor geçen muhabbete bak, Drogon nerde bilmiyoruz tamam ben bulurum, Bu ne arkadaş bölümün elle tutulur tek tarafı yok

Eğer bir önceki bölümde malum delirmenin altı doğru düzdün doldurulsaydı sezonun tek güzel bölümü olarak kalacaktı her anlamda.

Umudum Yüzüklerin Efendisi artık
    Yüüzklerin efendisi dizis mi çıkjyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: The SATANİST

brona nasıl orayı verirler akıl karı iş değil

highgarden tarlylerin hakkıydı

bari toprakları bölselerdi en azından dengelemiş olurlardı highgardeni alan zaten en güçlü ordulara sahip oluyor 2 ye bölerek bunu dengeleye bilirlerdi

bron resmen beleşe kondu

Gittiler kerhaneci hırsıza verdiler.
    Sen nasıl izledin kardeş diziyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reguse

Sen nasıl izledin kardeş diziyi
    Neden hocam
  • Çıkacak'da daha çok var onada gerçi bunu 2 sene bekledikte ne oldu
  • 
Sayfa: önceki 32703271327232733274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.