Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3271. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32693270327132723273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The SATANİST

hepimizin umudu o

buna bağlı olarak dune serisininde dizisi çekilir umarım

yada asimovun imparatorluk serisi

Alıntıları Göster
    lotr iyi olurda witcher nasıl olur acep ben onu merak ediyorum netflixde yayınlanacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: harce74

lotr iyi olurda witcher nasıl olur acep ben onu merak ediyorum netflixde yayınlanacak

Alıntıları Göster
    witcher ortalama bir dizi olur

ama lotr dune foundation serileri potansiyeli devasa

ben şahsen dune serisinin çekilmesini çok isterim
  • Yine spoiler çalışmıyorcular ve link verinciler gelmiş. Sanki birine kod farklı yazılmış diğerinin interneti farklı bizimkinden.
  • Hiç beklediğim gibi değildi final. Her şey aceleye getirilmişti sanki.

• sen git Ned Stark gibi bir adamı ilk sezonda öldür
    Stannis gibi bir lideri saçma sapan savaşlarda hiç et
    sonra gel 8bin yıl tek bir günü bekleyen Night King'i ekmek bıçağıyla kız çocuğuna öldürt
    son sezona kadar sürekli pohpohladığın, kral ilan ettiğin (seyircinin gözünde) jonu dizi finalinde kuzeye sür
    bir de yetmiyormuş gibi 8 sezondur geçmişi bilmek dışında hiçbir önemi olmayan adamı, dizinin en iyi karakterlerinden, en sevilen karakterlerinden, en tutarlı karakterlerinden biri olan tyrion eliyle kral ilan ettir. Peter Dinklage onu kral ilan ederken içinden ne fena sövmüştür

GoT dedik bağrımıza bastık, ejderha ateşiyle yanın emi.

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Zaten dalga geçiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden en güzel dizilerin finalleri böyle vasat oluyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The SATANİST

witcher ortalama bir dizi olur

ama lotr dune foundation serileri potansiyeli devasa

ben şahsen dune serisinin çekilmesini çok isterim

Alıntıları Göster
    amazon yapar herhalde baya para akıtmış lotr hele game of thorones böyle oldu ya kesin baya dikkat ederler amazon markasına önem veriyor hbo bu son sezonda marka değerini zedeledi
  • harce74 kullanıcısına yanıt
    Sen yapabilirler diyorsun ben de yapamazlardı diyorum. Martin bile daha fazla sezonun olmasını istiyordu. Bu kadar az bölümle konuyu toparlayamayacaklarını biliyordu. Hayranlar kitabı bekleyebilir.
  • Star Wars bu iki salaktan alınsa da sinirlerimiz biraz olsun yatışsa.
  • The SATANİST kullanıcısına yanıt
    Dune serisi film olacak. Hatta 2 film olacağı duyurulmuştu. Aslında dizi olsa daha iyi olabilirdi. Vakıf serisini Apple dizi yapacaktı diye söylenmişti.
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Gönlü güzel kardeşim ben teoriden bahsetmiyorum.3.bölümde süvarileri önden ak gezenlere göndermenin neresi mantıklıydı?Nerede görülmüş süvarinin önden düşmana gönderildiği?Nerede görülmüş mancınıkların sur dışında piyadenin yanında durduğu?Bunun teori ile ne alakası var?4.bölümde demir donanma denizin üstündeyken bir ejderhaya 3 ok birden saplamayı başarırken 5.bölümde nasıl olur da bir tanesi bile dragonu vurup yaralamaz?4.bölümde demir donanmadan kaçan Dany 5.bölümde nasıl olur donanmayı ve surlardaki akreplere hiç savunma olmadan rahatlıkla dalabilir?Gördüğün üzere bizim eleştirilerimizin çoğu bu tür saçmalıklara.

Yahu gri solucan Dany'ye bağlı bir askerdi.Neden Jonu esir alsın?Arya neden NK öldürsün?Bütün bu benzeri saçmalıklar sırf senaristlerin iş güzarlığından kaynaklanıyor.Hem ben şu muhabbetinizi anlamıyorum 'Madem 8.Sezonu eleştiriyorsunuz 7'yi hatta 6'yı da eleştirmelisiniz'' Yahu eleştirmediğimizi nereden biliyorsun?O sezonlarda eleştirildi fakat yine de kendi içinde toparlayarak olsa da dizi ilerliyordu.Sanki sözleşmişler gibi son sezonun içine etmiş senaristler.

Mesela bu sezonda yaptıkları yine bir mantık çerçevesine oturtabilirlerdi ki onu bile yapmamışlar.Önceki sayfalarda mevcut bölümleri detaylıca eleştirdik tekrar buraya yazdırma bana.Şu sezonun savunulacak tek bir yanı yok.Bak kimse sezondaki savaş sahnelerine ya da görsel şölene veya oyunculuklara laf atmıyor SENARYO b.ktan herkesin isyanı buna yahu.Dizinin oyuncuları bile dalga geçerek son sezon senaryosunu anlatırken hala daha gelip farklı gözükmeye çalışmayın

İlgini çekerse son sezon hakkında oyuncuların görüşlerini izle.Özellikle de Tyrion karakterinin 3.bölüm için yaptığı eleştiriye bir bak :https://www.youtube.com/watch?v=YB4tbZimRC4

Şu açık ki senaristler ortaya konan tüm emeği ve parayı hiç etmişlerdir ve bizlerde onları yerden yere vuracağız.Kimse kusura bakmasın insanlara böyle rezil bir senaryoyu izlettirme hakkına sahip değillerdi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 20 Mayıs 2019; 17:20:14 >

• Bunu izledikten sonra akılları varsa elinden alırlar zaten

• Ulan koskoca Lannister hanesi yok oldu, tamamiyle feministleri memnun etmek için Kuzey'deki kraliçe diye bağırttılar böyle rezil biteceğini hiç tahmin edemezdim.
  • Dizi son 2 sezondur geldiği noktaya yakışır bir şekilde daha berbat bir final ile bitti..

yazmak çizmek istemiyorum Ama sormadan edemeyeceğim .Gendry taht üstünde yasal olarak hakkı olan tek kişi değil mi artık ? Niye oylama oldu.Gendry'yi geçtim.Tarihte akrabasını / kralını öldüren ve başa geçen hiç mi yok sanki de Jon suçlu olarak kalıyor da kimse demiyor tahtın tek sahibi diye ?
    Gray Worm falan kim oluyor yani afedersiniz 🤣 onun sözünü dikkate alıyorlar arkadaş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 20 Mayıs 2019; 17:22:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Martin en az 1 sezon daha olmasını daha istedi. D&D kabul etmedi. HBO sınırsız bütçe verdi D&D kabul etmedi. En azından final 10 bölüm olsun dedi. D&D yine kabul etmedi.

• ANTİ BUG kullanıcısına yanıt
    Yoo Tyrion hala yaşıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Emperor Karl Franz

Star Wars bu iki salaktan alınsa da sinirlerimiz biraz olsun yatışsa.
    alınmasın star wars da boku çıkmıştı zaten tamamen bitirsinler baydı oda iyice sürekli filmi sil baştan yapıp yapıp duruyorlar hem böylece avatar çekimleri başlar avatarın hakkın disneyde idi demi yanılmıyorsam
  • Artık dizi bitmiş bence spoiler butonunu kullanmaya gerek yok izlemeyen gelmesin konuya bi zahmet koca dizi bitti. Herkesin 8 sezonu izlemesini mi bekleyelim rahat konuşmak için?

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgennyk

Yoo Tyrion hala yaşıyor

Farkındaysan 7 krallık demiyorlar, 6 krallık diye konuşuyorlar Lannister hanesini bitirmişler.
  • 
Sayfa: önceki 32693270327132723273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.