Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3266. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32643265326632673268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizi final yapti arkadaslar, artik spoiler konusunu abartmasak. İzlemeyen konuya goz atmasin. Diziyi izleyenler hava durumu mu konusacak konuda artik, tabiki genel kritik yapilacak. Her ne kadar efsane kestane olsa da..

Kitaplarda da sonun farkli olacagini sanmiyorum, sadece olaylarin alti bu derecede bos kalmayacaktir. Her sey bir mantiga oturtulacaktir. Kitap serisi bittikten sonra umarim animasyon bir sekilde yeniden cekilir bu dizi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezil sezona yaraşır bir final izledik. Dizinin bittiğine üzülemedim bile, o kadar rezil sonlandırdılar ki bende hiçbir duygu oluşmadı.
  • En çok da şeye sinirlendim ben. Araya böyle komiklik katmaya çalışmışlar ya samimiyetsiz samimiyetsiz. Sondaki mevzular falan kerhane muhabbetleri. Yeminle bizimle billur geçmiş bu senaristler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 742793

Prison Break'in son sezonu kötü müydü ? Dostum acilen dizi izlemeyi bırakmalısınız.
    2017 de ki bölümden bahsediyorsanız zevk meselesi ders geçerim; dizi,film konusunda tartışmaya gireceğim son insan tipi çünkü.
  • IMDb
    "Game of Thrones" The Iron Throne (TV Episode 2019) - IMDb
    https://m.imdb.com/title/tt6027920/?ref_=m_ttep_ep_ep6

An itibariyle 4.9.Basın 1'i.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dizi tarihinin en kötü finali ve sezonuydu, Tamam madem bu şekilde bitireceksin'de bari onu güzel yap be arkadaş bu kadar olmaz ya ne kadar küfür etsek az bunlara, Güzelim diziyi ne hale getirip bıraktılar
  • Game of Thrones (2011 - 2019)

adamlar gene hiç uslanmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 20 Mayıs 2019; 15:13:58 >
  • rezalet ötesi bi finaldi valla şurda sızan senaryo olsa cidden herkes tatmin olurdu ve efsane olarak biterdi dizi.
    https://paramaksi.com/game-of-thrones-8-sezon-senaryosu-tamamen-sizdirildi/
  • gerçek queen

Game of Thrones (2011 - 2019)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 20 Mayıs 2019; 15:15:55 >
  • 3 bölüm öncesinde jamieye kendinden emin bir şekilde "bundan" sonrası olacagını nerden biliyorsun diyen bran son bölümde sence bu kadar yolu neden geldim diyor

bran her ne kadar kral da olsa jon ile son sahnesi aşırı soguktu.

jonu kargam diye üzerine zıplayan öldüresiye aşırı seven tormund son bölümde lan niye geldin buraların ağası bendim düzeni bozdun edasında bakışmalar aşırı soguk at üzerinde gezişler vs.

• İki yıl bunu çektiklerine inanamıyorum.Gerçi 3.bölümden sonra diziye karşı bütün umutlarımı kaybetmiştim ama finalin bu derece rezalet olacağını hiç ummazdım.Erken bitirmeleri de iyi oldu.Baksanıza 8.sezon bir önceki bölümlerini aratacak şekilde ilerledi ilerledi ve bitti.Her bölüm daha da kötü.

Buradan o iki senaristin ben ....

Dizi tarihine GOT'u mahveden iki senarist olarak geçtiler...

Artık insanlar Lostan daha mı kötü diye bir kıyaslama yapmayacak.Lost'un yerini aldıkları için tebrik ederim

• bir daha da kimse lostun finaline laf yapmasın
  • Dizinin kötü karakteri branmış belli oldu. Olacak herşeyi bildiği halde kendi çıkarına kullandı geleceği.

Millet NK, Jon diye kendini yesin.

Resmen kötü sonla bitti dizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • online izleyebileceğim link var mı arkadaşlar?
  • jon snowun ölümden dönmesinin amacı neydi şimdi tam olarak?
  • Yine yakalanan resim ile beraber final sezonunun adı;

Strabucks of Thrones.

• Bence adamlar ters köşe yapmak istemiş zihinlerde böyle kalmak için.Bilmiyorum film biranda başa döndü, biraz saçma, biraz yarım kaldı sanki.6 Bölüm neden çekersinki çek 12 bölüm uzun uzun anlat son sezonu. Başka planlar projeler var sanırım acele ile çekmiş final yapmışlar.
  • Boş beleş Türk filmi tadında sahneler, saçma sapan gereksiz espiriler ile dolu bir final bölümü yazık gerçekten. Muhteşem sezonlardan sonra şu dizinin geldiği kalite seviyesine bak şaka gibi..
  • 8 sene inşa edilen hikayelerin birini bile sonlandırmadılar. 3 gözlü kuzgunun amacı bu mu yani? Azor Ahai bir halt değil mi? Jon neden Targaryen ki? hiçbir işe yaramadı.

Çok saçma bitti. Ben Breaking Bad'i 6. kere bitirmeye gidiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 32643265326632673268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.