Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3250. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.495.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32483249325032513252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son sezonu türk senaristlerine yazdırmış olsalar eminim daha iyi iş çıkarırlardı. Ya da keşke hepsi Bran'in rüyası çıksaydı ama böyle bitmeseydi. Resmen ne yazarsak ne çekersek çekelim izleniyor zaten diye yapılmış ters köşe yapacağım diye iyice içine edilmiş bir sezondu. 8 yıllık emeği aldınız çöpe attınız. Resmen parodi gibiydi bu sezon. Şuan sövmek istiyorum ama sövmeyeceğim, bu finali yazıp yönetmede emeği geçen herkesin gelmişini geçmişini soyunu sopunu ...
  • İzlediğim en kötü dizi finali. 1 sayfa mantık hatası ve saçmalık çıkartabilirim , bomboş bir finaldi. Su saatten sonra lost ile kıyaslamak bile efsaneye hakarettir. Lostun basit ara bölümleri dahi su sezonun tüm bölümlerine tas çıkartır. Redditteki çılgın teorilerden derleme yapsalar yine çok daha iyi senaryo çıkardı. Yazık gerçekten bu kadar bütçeye , oyunculara ve çekilen beklenilen onca sezon böyle bitmemeliydi.

Bu dizi sadece ve sadece sevilen birkaç ana karakteri sürekli öne çıkarıp çıkarıp öldürülmesinin (ned,robb,oberyn,stannis vs) , night kingin ile saz arkadaşlarının gizeminin ve fantastik dizi ortamininin ekmeğini yiyerek buraya geldi.
    Neticede sevilen isimler ... yolunda öldü
    Night kingi rezil ettiler , 1. Bölümden beri bizi yükselttikleri şeyi saçma sapan , berbat bir bölümde bitirdiler
    Diziyi de akıl almaz derecede kötü bir final ile bitirdiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son kitap da bu şekilde mi bitiyor? Kitaplarını baştan okumayı düşünüyordum ama finalleri aynıysa hiç zahmet etmiyim. Bilen biri mention atabilir mi
  • Sezon beklentimi çok düşündüğünden mi bilmiyorum final kısmen tatmin etti. İyi diyemem ama kötü de değildi eksikleri olsa da tatmin etti. En büyük sıkıntısı çok basit ve tahmin edilebilir olmasıydı.

Sızan senaryonun aynısı oldu resmen Bran'in gözleri mavi olsa sonra tüm insanların gözleri mavi olsa acaba daha mı iyi olurdu bilemedim.

Jon'un, Dany'yi öldürmesi ve nöbete gitmesi beklediğim ve sevdiğim yönlerden.

Bran Winterfell'i yönetirken iyi iş çıkarmıştı ama taht için ben Sansa'yı isterdim. Onun bağımsızlık çabası da yersizdi bence bilemiyorum.

Arya için daha iyi bir son yazılabilirdi belki yine de fena değildi.

Bronn harici kralın ekibi güzel ayrıca Brienne niye Sansa'yı bıraktı Jaime için kalbini kırsa bile güzel yazmasını da takdir ettim.

Not: Spoilerlara dikkat edelim kurallar açık.

• Allah belanızı versin be

bu 31ci hırsız şişko için mi biz cercei ölsün istedik
    broon ne ya sam ne
    adam kraliçeyi öldürmüş elini kolunu sallayıp gidiyor
    öbürü hainlik yapmış kral seçiyor
    sizin gibi senaristin de yazarın da
    Game of Thrones (2011 - 2019)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geldimmigordun -- 20 Mayıs 2019; 5:31:20 >
  • Aragramir kullanıcısına yanıt

Senaristlerin ordaki amacı kuzeyin önemini belirtmek bence. Sonuçta dizinin başından beri izledik ve sempatimiz hep starklarka birlikte oldu değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Confather -- 20 Mayıs 2019; 5:29:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yazıp yazıp siliyorum. 1 puan bile çok şu finale.
  • Allah aşkına , tek bir kişi bana '' The Night King '' in kim olduğunu , ne olduğunu , nasıl olduğunu , neden böyle olduğu , nereden geldiğini vs açıklayabilir mi ?
    Bran'in üç gözlü kuzgun olması , The Night King ile arasında olan bağ nedir yani bunların cevabını nerede bulacağız ?

Tek öğrenmek istediğim bu . R-E-Z-A-L-E-T
  • Final anca bu kadar yapılamazdı, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_hakan

Finalinden 1 kişi bile memnun olmamış bir dizi idi o.

Alıntıları Göster
    Finali çöp tabi, o konuya girmiyorum. Ama GoT finalinden kat kat daha güzel.

• Kuzey bagımsız olmak istiyor ama kralları tarihinde zar zor kabul eden ve ordusu şuana kadar çatışmaya girememiş Dorne sessiz kalıyor?
    Ejderin ne yaptıgı belli degil.
    Essos'dan gelen Grey Worm hangi hakla Westeros Lordları önünde hem tyrion hemde Jon'a yargılama yapabiliyor?
    Ne oylaması? Jon istemiyorsa veya bilinmiyorsa taht Gendry'nin, Baratheon neden sessiz kalıyor ?.
    Arya 5 dakikada Jack Sparrow oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eksileyen Adam -- 20 Mayıs 2019; 5:33:5 >
  • Asura Otsutsuki kullanıcısına yanıt
    Kitaplar taaa Jon Snowun Ilk öldürülmesinde bitiyor. Martin belki de bu şekilde bitirecek ama eminim sona gidişin hakkını verecektir.tabi ömrü yeterse

• Podrick gibi çelimsiz soytarının kraliyet muhafızı ünvanı alması
  • İhanet ihanet vallahi billahi böylesi bir yapıma ihanet... 50 yıl sonra bile gelecek nesillerin izleyebileceği bir yapıma ihanet oğlu ihanet!

• Jonny_J kullanıcısına yanıt
    Anladım. Jon Snow'un dirilmesi diye bir şey senaryomda yoktu demişti yazar. Demek ki olaylar farklı olabilir.
  • Final sezonu ne kadar kötü de olsa özlicem diziyi.

• F İ N A L S P O I L E R

Iron Throne sandığımız;

Aslında olan;

• Asura Otsutsuki kullanıcısına yanıt
    Kitaplar yazılmadığı için böyle saçma sapan final çıktı ortaya. Öyle görünüyor yazılmayacakta ömrüde yetmez o kitapları bitirmeye :)

• Bran ben drogona bakmaya gidiyorum dediğinde final sahnesi olacağını düşünüyordum hatta bir akgezen bebek bişey göreceğiz diye umuyordum.
  • TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    Arkada yüzlerce cevaplanmamış soru bıraktılar hocam. Hangi akla hizmet böyle bir şey yaptılar ve bunların onayını aldılar idrak edemiyorum bir türlü.

• 
Sayfa: önceki 32483249325032513252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.