Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31463147314831493150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Targaryen96

tek gerçek kral veya kraliçe,jon veya dany idir.baratheonlar ise haksız bir isyanla tahtı alan gaspçılardır.

Alıntıları Göster
  • 742793 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. Dizi basından beri akgezenler üzerine kuruluydu. Böyle basit harcanmaları olmadı bana göre. Night King bir şekilde geri dönmeli ve son noktayı o koymali iyi veya kötü bir şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Alim

Evet beyler an itibariyle 4.bolum düştü.
    Tamami mi hocam?

• hani :D
  • Eksileyen Adam kullanıcısına yanıt
    doğruyu söyledim neden gülüyorsun
  • Yok mu başka spoiler ya tadı damağımda kaldı

• Daha sızan eden kaçan bir sey yoksa muhtemelen danışıklı dovustu gaz için, su saate kadar tutmazdi elinde

• Salın bütün sezonu gitsin taylandlı kardeşlerim
  • Abi üçüncü bölümdeki saçmalıkları herkes yazmış, sonuna kadar da haklılar. Hiç mi savaş sahnesi izlemediniz.
    Ak gezenler ateşin önünde bekliyor bizimkiler avel avel onları seyrediyor. Ne zamanki ateşi söndürmeye, karşıya geçmeye başlıyorlar içerden bir ses yükseliyor "herkes surlara çıksın".. Lan o saate kadar neredeydin düşman 3 metre ötende bekliyor sen aşağıda piknik mi yapıyorsun. Sizin surlarda düşman bekliyor olmanız gerekmiyor muydu zaten? Savaş sahneleri çöptü tam anlamıyla. Gelecek bölümlerden de ümidim yok açıkcası.
  • dönmezse 7 sezona ayıp ederler
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezeboi

hani :D
    Fragmanmış

• Dizi benim için bitti. Boş dialoglar hariç bütün sezonda olacaklar belli.

• Ümidimi öyle bir kaybetmişim ki tüm spoilerları bulup okudum mutluyum.
  • Sizan senaryolar dogruysa bu kadar berbat karakter degisimleri bu duzeyde bir yapimda daha once hic gormedim. Bu sezon karakter gelisimini basariyla yansittigini dusundugum bir sansa var -o da simdilik- ne jon, ne dany ne de arya basarili bir sekilde karakterlerinin hakkini -saniyorum ki senaryo ile alakali olarak- vererek oynuyorlar. Dany, boylesine tersine bir karakter degisimi yasacak bir ‘lider’ izlenimini hic vermedi 8 yil boyunca, ne bir diyalog ne de bir referans sahnesi mevcut bununla ilgili. Bircok sey cok amatorce oldu bittiye getirilmeye calisiliyor yazik ediliyor guzelim evrene, ilmik ilmik işlenen karakterlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 6 Mayıs 2019; 22:8:41 >
  • Wheatley kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bir ihtimal daha olabilir diyerekten eğer spoilerlardaki gibi olursa herşey hızlı hızlı geçeceğim sahneleri. Belki bizim maviş gözlüler geri döner .

• Yahu şu 8x3'ten sonra dizi benim için bitti diyen arkadaşlar ciddi mi?

Ulan zaten yıllardır izliyorsun, finaline kalmış 3-5 bölüm herif çıkmış bu saatten sonra izlemem benim için bitmiştir diyor ya
  • Yazmayı_Severim kullanıcısına yanıt
    Spoilerları okuyunca noluyoruz dedim. Tyrion ile Jaime çarkıfelek olmuşlar anasını satayım. Bir o yana bir bu yana geçiyorlar. Saçma sapan şeyler olmuş.

Dizinin bu hale gelmesinde en büyük pay şişkonun. Adam gibi zamanında doğru düzgün yazsaydı kitapları şimdiye efsane bölümler izliyor olurduk. 8.kitabı hazırlayıp senaristlerle paylaşacaktı. Dizi bitince de kitap çıkacaktı.

Öyle sonunu söyledim demekle olmuyor. Al bak adamlar saçma sapan senaryolar yazdı. Jon ile ekibinin Wight bulmak için duvarın ötesine gitmesi aslında Grrm'nin bir ejderhayı akgezenler ele geçiriyor demesinden kaynaklıymış. Senaristler de böyle bir senaryo yazmışlar.

Zaten 6-7.sezonlar ile ilk 5 sezon arasında ciddi kalite farkı vardı. Daha da bu senaristlerin yazdığı bir diziyi izlemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 742793 -- 6 Mayıs 2019; 0:6:51 >
    kitaplar çıkarsa kesin okurum ben.game of thrones efsanesinin kafamda bu şekilde bitmesini istemiyorum.
  • Tabiki de kalan bölümleri izleyeceğiz ama eski heyecanı kalmayacak. Nasıl bittiği de bizim umurumuzda olmayacak. Dizi 8x3 ile bitti. Geri kalan bölümler popüler kültür etkisi olacak.

Madem ak gezenleri böyle basit şekilde harcayacaklardı hiç göstermeselerdi. Ayrıca Jon niye yaşıyor mesela ? Adam ilk günden bari ben tahta oturmak istemiyorum diyor. Bu adamın hikayesi Ak gezenler ile bitti. Zorla kral mı yapacaksın. Anca Gece Kralı olması tatmin eder bundan sonra.

Evet Tyrion da hakeza oyle, unutmusum onu

• 
Sayfa: önceki 31463147314831493150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.