Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31483149315031513152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yatak uyuyakmı gelirmi bölüm :) Komedi seyredip öyle yatalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazmayı_Severim kullanıcısına yanıt
    tyrion da zaten saldırma halk seni sevmez diyip duruyordu.dany de yine onu dinledi ve bekledi.o arada jon geldi.dany'nin başına ne geldiyse hep tyrion sayesinde oldu
  • freezeboi kullanıcısına yanıt
    Hocam bronn podrick gendry tormund falan dizinin gidişatını yumuşatmak için araya sokulan karakterler. Ufak tefek işler yaparlar komiklikler şakalar falan yaparlar o kadar. Sanmıyorum önemli karakterlerden birini öldüreceklerini.

Zaten öldüremezdi, tyrion yine para teklif eder paçayı kurtarırdı

Para için yaşayan adamın çok sahibi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lan kötü birşey mi dedik. sızıntı bu torrent sitesinde ne arasın. torrentde olsa çekeriz zaten. beğeni artı puan almak için post atmayın lütfen.
  • Tyrion gerek black water’da gerekse burada ailesine hem cersei’den hem de jaime’den daha buyuk hizmet etmis. Ben o topraklari aldiktan sonra yemisim halkini, iki guler yuz, para dagitimi bedava yemek derken seve seve kabul ettirirdim kendimi. Kuzey zaten kendi b*kuyla ugrasa dursun. NK kazanirsa da zaten o evrenden kimse sag cikmazdi, Dany’in de bir kaybi olmazdi. Guzel oynamis tyrion, dany’de hem aptal hem de duygusal bunun ceremesini cekiyor

• Geçmişte sızan senaryo sanırım doğru gibi duruyor. Redditte epey konusu yapılmış. Eğer doğruysa dizinin sonu tam bir rezalet. Lost bile daha mantıklı kalabilir yanında.
  • Su sizan senaryonun linkini atar misiniz bulamadim?

• Yav biz imgur'u niye engellemiştik ? Reddit'te imgur veritabanına yüklü görselleri açmak için VPN'i aktif etmek zorunda kalıyorum. Alt tarafı resim upload sitesini anasını satim ne diye senelerdir engelli hala anlamadım.
  • imgurp şeklince acarsan vpn e gerek duymuyor. veya direk imgur linklerini p li yapan eklenti vardı.
  • Leaki okuyanlar bölüm güzelmi? Degermi beklemeye?

• KOEMAN32 K kullanıcısına yanıt
    değmez hocam yat uyu
  • https://youtu.be/YrU1SGDdViY

Nereden bakarsan bak elinde kaliyor dizi insanin 3.bolum ile. Savunanlar var hala.

• https://youtu.be/6Mr076-xwo4

Bloodraven yani bran'ın akıl hocası 3 gözlü kuzgun da hatırladığım kadarıyla hiç yürümemişti. Sadece Bran ile geçmişe giderken yürüyordu. Bu sahnede de anladığım kadarıyla Night King Bran'e dokununca Bran geri dönüyor. Dayı da sana dokundu diyor

Nedense ikisinin aynı kişi olabileceği aklıma geliyor. Yani aslında Bran ve Bloodraven aynı kişi. Biri geleceği biri geçmişi. Zaman içinde döngüye girmiş olabilir hatta night king de aynı kişi. Night King Bloodraven'i öldürmüştü ormanın çocukları ile dosttu. Bir nevi geleceğini yok etti. Şimdi de geçmişini yok edip intikam almaya çalışıyor.

Açıkçası saçma gelebilir ama bu dizide en sevdiğim şey teori kasma kısmıydı ama bununda içine ettiler maalesef night king ölünce. Son bir umut Bran kaldı bakalım.

vay be hocam aklıma littlefighters geldi.woody ile az uçmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 742793

https://youtu.be/6Mr076-xwo4

Bloodraven yani bran'ın akıl hocası 3 gözlü kuzgun da hatırladığım kadarıyla hiç yürümemişti. Sadece Bran ile geçmişe giderken yürüyordu. Bu sahnede de anladığım kadarıyla Night King Bran'e dokununca Bran geri dönüyor. Dayı da sana dokundu diyor

Nedense ikisinin aynı kişi olabileceği aklıma geliyor. Yani aslında Bran ve Bloodraven aynı kişi. Biri geleceği biri geçmişi. Zaman içinde döngüye girmiş olabilir hatta night king de aynı kişi. Night King Bloodraven'i öldürmüştü ormanın çocukları ile dosttu. Bir nevi geleceğini yok etti. Şimdi de geçmişini yok edip intikam almaya çalışıyor.

Açıkçası saçma gelebilir ama bu dizide en sevdiğim şey teori kasma kısmıydı ama bununda içine ettiler maalesef night king ölünce. Son bir umut Bran kaldı bakalım.

Arya'nın ilk sezonlarda turtamı ne yapan bi şişko çocuk tanıdığı vardı hatırladınmı, bence yeni night king o olacak. Saraylarda yiyemediği yemeklerin intikamını alacak. FOOD is coming!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SistemToplayanAdam2017 -- 6 Mayıs 2019; 1:48:33 >

Eyv

• SistemToplayanAdam2017 S kullanıcısına yanıt
    Hot pie'ı diyorsan o night king değil. Demir tahta oturacak o. Taylandlılar söylüyo 100% doğru bilgi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezeboi

Hot pie'ı diyorsan o night king değil. Demir tahta oturacak o. Taylandlılar söylüyo 100% doğru bilgi.
    Yanlışlıkla demir tahtı tepiklemek suretiyle kırsalar bütün savaşlar biter :)

• SistemToplayanAdam2017 S kullanıcısına yanıt
    Mesaj sayısı kasmak için yanlış konu

• Euron greyjoy geçen sezon her taşın altından çıkmasıyla teleportlarıyla diziye ilk toprağı atmıştı şimdide iyice gömmeye geliyor.
    Heralde senaristlerin biriyle yaşak aşk filan yaşıyor.
  • 
Sayfa: önceki 31483149315031513152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.