Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31453146314731483149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5 kitabı da okudum efsaneydi. Grrm'nin zekasına hayran olmuştum. Ama dizi çöp oğlu çöp oldu . Güzelim diziyi mahvettiler anasını satayım.

Kitapta Euron'a hayrandım. Aeron Greyjoy'da çok iyi karakterdi dizide aeron 5 dakika falan göründü diye hatırlıyorum Euron'u da sevimsiz antipatik bir adam yaptılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iamburak kullanıcısına yanıt
    Spoiler butonu bozuk.

Senaryoda bran ya da nk in adı geçmiyor.

• 4. bölümden sızan iki sahneyi koyuyorum, youtube linki isteyen izlesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: 742793

5 kitabı da okudum efsaneydi. Grrm'nin zekasına hayran olmuştum. Ama dizi çöp oğlu çöp oldu . Güzelim diziyi mahvettiler anasını satayım.

Kitapta Euron'a hayrandım. Aeron Greyjoy'da çok iyi karakterdi dizide aeron 5 dakika falan göründü diye hatırlıyorum Euron'u da sevimsiz antipatik bir adam yaptılar
    Dizide herhalde 2 bölümde filan görüldü, o'da kısa rollerde.İlki oğlunun malzemeyi gönderdikleri zaman daha sonra euron öldürdüğü sahne.
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    olum bas git. siz birbirinize muz vermeye devam edin.
  • 742793 kullanıcısına yanıt
    4. Bölüm SENARYO SPOİLERIDIR. DİZİDEN ÜMİDİ KESMEDİYDENİZ OKUMAYIN.

Euron Rhaegal'ı vuruyor. Jame kuzeye ihanet ediyor ve Missandei yakalanıyor. Dany'nin ordusu yakalanıyor. Sansa, Tyrion'a Jon'un Targaryen olduğunu söylüyor. Tyrion da Varys'e anlatıyor. Varys Dany'e ihanet ediyor çünkü Jon'un daha iyi yöneteceğini düşünüyor. Cersei....

Missande'yi idam ettiriyor. Dany Varys'i idam ettiriyor ve Kralın Şehrine saldırıyor. Tyrion merhamet istiyor ama Dany reddediyor. Tyrion Jaime'yi serbest bırakıyor ve Cersei'yi şehir dışına çıkarmaya çalışıyorlar. Drogon Kralın şehrini ve Euron'un donanmasını....

yakıyor. Claganebowl ölüyor(muş sanırım). Jaime Euron ile dövüşüyor, öldürüyor ancak kendisi de ölümcül şekilde yaralanıyor. Jame(kim la bu) Cersei'yi yapıyor ve ikisi de birlikte ölüyor. Dany Kralın Şehrindeki herkesi öldürmeye başlıyor (Tyrion ve Jon üzgün). Dany....

kardeşini serbest bıraktığı için Tyrion'u öldürtüyor. Tyrion Jon'u Dany ile konuşması için ikna etmeye çalışıyor. Ailesinin asla güvende olmayacağını çünkü Dany'nin tahttaki iddiasını tehdit ettiğini düşünüyor. Jon Dany ile konuşmayı deniyor ama Dany onu aldırmıyor çünkü....

haklı olduğunu düşünüyor(iddia ediyor). Tyrion ve Sansa, Dany'e karşı plan yapmaya başlıyor ve Jon'u da taraflarına çekmeye çalışıyor. Sansa, başta Tyrion ile birlikte yöneteceklerini söylese de sonradan ona ihanet ediyor. Jon belirsiz; ya Nöbet, ya Ölüm..

Rhaegal ve missai ölümleri tuttu. Diğerleri tutar mı yorum yok.

• Dizi posttan daha kötü bir sona doğru gidiyor
    Efsane olacakken kestane oldu güzelim dizi

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

Şöyle bir duyum aldım

Stannis Baratheon döndü diyorlar gerçekse yer yerinden oynar, gerçek kral

gerçek kral targaryenler

• aylardır stannis gelecek diye yırtınıyordum. Kesin olmamakla beraber.
    Hüseyin Mert Cingöztwitter
    Hüseyin Mert Cingöz
    https://twitter.com/_bay_hickimse/status/1125069840841150464?s=21

• quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

aylardır stannis gelecek diye yırtınıyordum. Kesin olmamakla beraber.https://twitter.com/_bay_hickimse/status/1125069840841150464?s=21
    bölüm 78 dakika o görselde 72 dakika fake yani
  • Night King’in olayanın henüz bitmediğini dedikoduları dönüyor. Sizce reyizin sahalara dönme ihtimali var mi bir şekilde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Hawk -- 5 Mayıs 2019; 23:31:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

Şöyle bir duyum aldım

Stannis Baratheon döndü diyorlar gerçekse yer yerinden oynar, gerçek kral
    tek gerçek kral veya kraliçe,jon veya dany idir.baratheonlar ise haksız bir isyanla tahtı alan gaspçılardır.
  • Wheatley kullanıcısına yanıt
    Shop gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Golden Hawk

Night King’in olayanın henüz bitmediğini dedikoduları dönüyor. Sizce reyizin sahalara dönme ihtimali var mi bir şekilde?
    ep 4 sızıntıyla ilgili spoiler
    bölüm sonunda branin gözleri açık mavi oluyormuş ama ne olur belli olmaz.
  • Ne güzel pembe dizi gibi ya yorumlar fena. Dizi çok derin her şey beklenir her senaryo uyar
  • Umarım vardır yoksa dizi kendi ayağına sıkmıştır. Bundan sonra ned stark geri dönse bile iş işten geçti.

• 5. ve 6. bölüm ile ilgili bir senaryo. Şarkı sözlerinde de benzer bir şey olduğu söyleniyor.

5. bölümün sonunda Tyrion, Dany'nin delirdiğini Jon'a söyler ve Jon Dany'i öldürür.

6. bölümde Bran'in yardımıyla aslında Tyrion'un yalan söylediği ve Cersei'ye bağlı olduğu öğrenilir.

Finalde Jon ölü bedeni bulur ve tekrardan hayata döndürür. Nasıl bir büyü olduğu ve Jon'un ölüp ölmediği bilinmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 5 Mayıs 2019; 23:34:13 >
  • Evet beyler an itibariyle 4.bolum düştü.

• finalde demir tahta jonun oturacağı bariz...bunun dışına çıkmaları imkansız dizi ilk sezondan bunun üzerine kuruluyken...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

sızan görüntüleri izledim sızıntıyla ilgili spoiler içerir

aga senaristler iyice batırmış. 8x3’ün üstüne tüy dikmişler. bu kadar kolay mı ejderha öldürmek? sezonlardır yücelttiniz şöyleler böyleler diye. 3 **** westeros’u fethetmişti hani fatih aegon? koskoca ejder 2 okla öldü resmen. senaryoyu okuduğuma göre dany “mad queen” olacak ve bunu gören jon da “queenslayer”. cidden böyle olursa güzelim seri mahfolur.
    sızıntı spoiler
    aegon kaç yüzyıl önce fethetmişti.belki bu kadar zaman içinde teknoloji gelişmiştir.oklar da çok büyüktü ve birini boynuna yedi.kan kustu resmen.yine de çok kolay harcandı bu şekilde olmamalıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 5 Mayıs 2019; 23:36:45 >

• 
Sayfa: önceki 31453146314731483149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.