Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31423143314431453146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yemin ediyorum moralim acayip bozuldu. bu kadar kolay olmamalıydı

@Six Feet Under.
  • wither kullanıcısına yanıt
    Çukurun savaş sahnesi daha gerçekçiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu teleport'lara inanıyorsunuz da buna mı inanmıyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s1ms0n

Bu mesaj silindi.
    Game of thrones konusunda neyin tartışılmasını istersiniz beyfendi ? en son 8x3 yayınlandı doğal olarak o tartışılıyor. Gelecek olan ise 8x4 ve o konuşuluyor şimdide. Ne konuşulsun yemek tarifimi ? ya da
    ned nasıl öldü
    onumu tartışsınlar. Daha iyi fikrin varsa yaz yoksa kafana silah dayamıyorlar ''OKU'' diye.
  • Spoiler buton sorunu çalışmıyor spoiler istemeyen aşağıyı okumayıp hızla geçsin sakın okumayın

Spoiler

Hocam ejder ölecekse 3.bölümde nk vs de ölsün eyvallah yukarıda arkadaşın da dediği gibi 1 km öteden hızla giden ejdere aynı anda 3 ok isabeti nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanat Günesi

4. BÖLÜM TORRENTE DÜŞMÜŞ DİYORLAR BAKSANIZA DOĞRUMU

https://www.limetorrents.info/Game-of-Thrones-2019-S08E04-HDTV-x264-KILLERS[ettv]-torrent-12794720.html

Edit: Torrent yorumunda fake denmiş ama bayağı indiren var sanırım.

Edit 2: Az önce indirdim fake video İNDİRMEYİN !!
    İndiriyorum virüs değildir umarım

Fake indirmeyin boşuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elan Morin Tedronai -- 5 Mayıs 2019; 21:38:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Elan Morin Tedronai

İndiriyorum virüs değildir umarım

Fake indirmeyin boşuna.

Alıntıları Göster
    Ben indirdim virüs değil ama fake bir video İNDİRMEYİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: s1ms0n

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Tamam işte bak sen son cümlede fikrini yazmışsın. Kimse sana nasıl rezalet değil dersin diye saldırıyormu ? Sen neden rezalet denmesini bu kadar içerledin anlamadım. Neyse uzamasın. geçen bölümün stresini atamamış kimse daha anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanat Günesi

Ben indirdim virüs değil ama fake bir video İNDİRMEYİN

Alıntıları Göster

• SPOILER BUTONU CALISMIYOR
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Sen değer verdiğin bir elçini night king kadar acımasız bir kraliçeye gönderiyorsun bu hangi akla hangi mantığa sığar?Onu öldüreceğini sokaktan geçen adama sorsan bilir.Ejderhaların annesi düşünememiş mi bunu Yukarıda bir arkadaş çok güzel demiş grey worm veya tazı ile kapışmasına ortam hazırlıyorlar diye.Ben bazen boş olduğumda cuma günleri arka sokaklara bakıyorum valla bak yalan yok onda da böyle polisin çocuğu infaz ediliyor,ertesi bölüm ondan intikam alıyorlar.
    Ayrıca kimsenin bir beklentisi yok artık ben gülüp geçiyorum bölümlere got benim için 3.bölüm bitti.

• Sızan sahneleri gördüm. 4. bölüme dair hiç merakım yoktu, spoiler yedikten sonra deli gibi bekler oldum.
  • Dizinin tamamıyla ilgili spoilerlar https://www.reddit.com/r/freefolk/comments/bkc8xd/ Yazılanlardan bazıları tuttu (İşte o sızan sahneler) eğer farklı son vs çekmedilerse olacak olaylar bunlar

Edit:Doğru da olmayabilir tabi net bir şey değil okuyun işte merakınız varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chalrie Keley -- 5 Mayıs 2019; 21:56:42 >
  • hatırladıkça gülüyorum kalsın şurada

Game of Thrones (2011 - 2019)

• Yazmayı_Severim kullanıcısına yanıt
    niye konuşamaz mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

niye konuşamaz mı
    arkadaş tunç devrinde yaşadığı için mail nedir internet üstü mesajlama nedir face grubu nedir bilmiyor onların devrinde sadece hödö hödö var o çağda yaşayan birini inanması imkansız anlamaz basmaz nasıl olur öyle işler sadece güler

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Konuşur da ne konusacaksın bu kadar önemli mi birkaç saat sonra çıkacak yayına ve hbo'dan para sızdırmaya çalışan bir güruh ne bileyim pek mantıklı gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 5 Mayıs 2019; 22:15:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

Bu mesaj silindi.
    Altyazı yok mu hiçbir şey anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

Konuşur da ne konusacaksın bu kadar önemli mi birkaç saat sonra çıkacak yayına ve hbo'dan para sızdırmaya çalışan bir güruh ne bileyim pek mantıklı gelmedi
    Sabahtan beri adamın elinde 4. ve 5. bölüm var diyoruz adam sızdırsa ne olacak diyor tunç devri işte sadece hödö hödö diyoruz okuma yok önceki sayfaları oku ne yazmışız sonra konuş yok anlamıyor bi amcanın sözü vardı yav bunlar eğitilmez o geldi aklıma

• dwho kullanıcısına yanıt
    yahu verdiğin tepkilere daha çok gülüyorum

• link yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 31423143314431453146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.