Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3081. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30793080308130823083
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya tekrar düşündüm şimdi de bu dizinin böyle bitmesi imkansız. Yok yani bu kadar da degildir.

Ya NK'yi bırak ak gezenelrin bile savaş sahnesi yoktu kimseyle. Full zombiler saldırdı karanlıkta kimin kime vurdugu belli degil zaten. Eger cidden bu uzun kış, akgezenler hikayesi böyle biterse sizin yapacagınız dizini ben... Ne yapıcaklar şimdi 3 bölüm boyunca 4 saat boyunca deli kraliçe ve yardakçısı ile mi savaşacaklar? Yok yapmazlar o kadar. İnanmıyorum yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: first9

çok fazla ölüler dahildi savaşa, açıkcası biraz white walkers'ın dahil olmasını isterdim. o kadar dev vardı, birini gösterdiler.
    Arkadaki generaller bizim lige gelen yabancı veteran futbolcular gibiydi. Hiçbir şey yapmadan gittiler.

En azından birisi Snow ile falan dövüşseydi..
  • bir sorum var 8x3 ile alakalı, bilen var mı?

Night King'in illa Bran'ı öldürmek için yanına mı gitmesi lazımdı? Akgezenlerini veya kurmaylarını niye kullandırtmadı da illa kendi savaş alanına indi

Kendini ortaya çıkarmasa çok rahat easy win alabilirlerdi.

Yazık oldu bir günde night kingsiz kaldık.
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Öyle olacak gibi başka yolu yok gözüküyor
    Kuzey'de insan kalmadı doğru düzgün zaten uzun yıllardır süren savaşlar yüzünden. Uğraşacak bir insan kaldı o da Cersei. Brandan çıkarsa bir hikaye çıkar gibi ama çok geç kalındı 3 bölümde hem ek bir sürpriz yapmak hem Cersei ile uğraşmak falan imkansız teknik olarak süre yetmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

bir sorum var 8x3 ile alakalı, bilen var mı?

Night King'in illa Bran'ı öldürmek için yanına mı gitmesi lazımdı? Akgezenlerini veya kurmaylarını niye kullandırtmadı da illa kendi savaş alanına indi

Kendini ortaya çıkarmasa çok rahat easy win alabilirlerdi.

Yazık oldu bir günde night kingsiz kaldık.

Kişisel olarak gidip öldürüyor greenseerları. Öncekine de aynısını yapmıştı.

• BlackLead kullanıcısına yanıt

Bence NK nin oraya gitmesine bile gerek yoktu. O kadar ölüyü direk hepsini sürsen kaleye ellerini kullanmaya gerek yok ayaklarıyla çiğneyerek kazanırlar savaşı. Belki NK arada gelir ölüleri tekrar kaldırır geri gider. O kadar ölü aletle yok olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elan Morin Tedronai

Alıntıları Göster
    2x5. bölüme kadar geldim ve bıraktım ben hocam. Son sezonu zevkine izliyorum, greenseerlar dediğin başka kim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10 Numara

Melisandre, Beric Dondarrion, Jon Snow

Melisandre, Beric Dondarrion için bir görevi vardı, bu yüzden geri döndürüldü; şimdi vazifesini tamamladı-Arya'yı kurtarmak- dedi. Jon Snow için de aynı şeyi söylemişti.

o sahnede kızıl kadın aryaya senin 3 kişinin ölümünde payın olacak dedi

biri kahverengi gözlü, biri yeşil biri de mavi gözlü dedi

beric kahverengi göz, night king mavi göz, yeşil göz kimdi peki? Ya da daha yeşil gözlüye sıra gelmedi mi?

• En az 3 sezonluk malzemeyi 6 bölüme sığdırmaya çalışırsan böyle olur işte

Şu dizi bitse de kitaplar çıksa artık
  • quote:

Alıntıları Göster
    bundan önce hangi greenseer'ı öyle öldürdü ki dizide?

ayrıca dizide jojen reed ve bran hariç greenseer bilmiyorum ben. Jojen'i de NK öldürmemişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

2x5. bölüme kadar geldim ve bıraktım ben hocam. Son sezonu zevkine izliyorum, greenseerlar dediğin başka kim?

Alıntıları Göster
    Bran'in hocası vardı Bran'in güçlerine sahip, önceki greenseer. Kitapta Brynden Rivers. Bran koruyucu büyüleri bozunca NK kendisi gelip öldürmüştü. Hatta zevk alarak yaptı.

• Kötü bölümdü bence de,
    Ön pladaki karakterlerin dramatik dövüşleri ve onlardan bazılarının savaş esnasında öldüğünü göstermemek zaten saçmalıktı. (Jaime,sam, hound, brien vs.) Hepsi savaş sonuna kadar dövüştü. Kurtlar vadisi gibi hissettirdi bana.

Dothraklar çok kolay harcandı hatta direk sigara yakamayan kibrit gibilerdi.

Buz ejderhasını daha işlevsel yapmalarını beklerdim.

Kaledeki kadın ve çocukların girdiği mahzende ölülerin canlanması da bence yersizdi. 2. Kalite zombie filmi gibi oldu.

Tyrion bu sezonda mal gibi yönlendirildi bu bölümde kesin birşeyler olacak dedim hiçbir halt olmadı. Diğer kel şişko ****de öyle, zekaları uçtu gitti resmen. Keşke senaryo kitap şeklinde gelseydi dizi senaryosu olarak yazılınca böyle oluyor işte.

İhtiyar heyeti bran'e gidene kadar gözükmedi.

Arya sevdiğim ve özellikle hem kitapta hemde dizide bakış açısından izlemeyi en keyifli bulduğum karakterlerdendi fakat aryanın night king'i öldürmesi tamamen saçmalık.

Jon iskele kralı.

Yani bölüm aksiyon açısından güzel, fakat mantık ve diziyiy gidişatına göre y.rr.k gibiydi.

• quote:

bundan önce hangi greenseer'ı öyle öldürdü ki dizide?

ayrıca dizide jojen reed ve bran hariç greenseer bilmiyorum ben. Jojen'i de NK öldürmemişti.

Alıntıları Göster
    Bran'in hocası yok muydu? "The Last Greenseer". Onu da gelip kendi öldürdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elan Morin Tedronai -- 29 Nisan 2019; 22:43:37 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norain -- 29 Nisan 2019; 22:43:59 >

• Cgi dan kaçmak için koskoca asırlık orduda 1 tane dev gördük bide night king şuana kadar gördüğümüz bölümlerde hep arka plandaydı savaş bittikden sonra ortaya çıkıp kendini gösteriyordu koskaca gizemi night king uzun bir gece istiyor diyerek bitirdiler bravo

• quote:

Bran'in hocası yok muydu? "The Last Greenseer". Onu da gelip kendi öldürdü.

Alıntıları Göster
    dizide işlenmiş miydi ki o? Hiç hatırlamıyorum valla, doğrudur o zaman dediğiniz.
  • 1080p amazon neyinize yetmiyor diyenleri konuya bekliyorum. 6k bitrate yetmiyor işte. Bir de full karanlıktı hiç bir şey anlaşılmadı. Şu diziyi bu kalitede yayınlayan hbo yu da ayrıca tebrik ediyorum.

Bir de;

Night King in öldürülme sahnesi neydi öyle ya, küfür gibi. Koskoca Night king, akgezenler böyle mi bitti yani. Bir an Arya girince parodi izliyorum sandım o neydi öyle ya. Valla artık hiç bir heyecanım kalmadı bu diziye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 29 Nisan 2019; 22:44:52 >
  • Bide diğer bir detay bu bölümün adı ile got'ın ileride çıkacak olan spin-off'unun adı aynıydı. "The Long Night"
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Spoiler

Sörsi

• quote:

dizide işlenmiş miydi ki o? Hiç hatırlamıyorum valla, doğrudur o zaman dediğiniz.

Alıntıları Göster
    Kitapta henüz işlenmedi, dizide kaçtılar ya mağaradan. Tabi Bloodraven kısımlarına hiç girmediler. Diziyi hatırlamıyorum ama kitapta Jojen ben greenseer değilim, sadece rüya görüyorum diyordu Bran'e (tabi bunlar "yeşil" rüyalar ama yine de...). Zaten bütün "ben dünyanın hafızasıyım" kısmı çok saçma bir açıklama. Önceki eleman duvarın kuzeyinde kimsenin bilmediği bir mağarada yaşıyordu. Bran de kimseye hiçbir şey anlatmıyor, boş boş bakıyor sadece. Sanki Citadel'de etraflarına maesterları toplayıp tarih yazdırıyorlar da hafıza oldular başımıza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elan Morin Tedronai -- 29 Nisan 2019; 22:50:38 >

• 
Sayfa: önceki 30793080308130823083
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.