Bildirim
Game of Thrones (2011 - 2019) (3070. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Plot armor kısmına katılıyorum, eleştirimde bunu da dile getirdim zannediyorum. 3-4 yorumum var konuda, diğer yorumlarımda olabilir.
Seneryonun bu hale gelmesinde dizinin sonlanmasının da payı var bana kalırsa. Örneğin dizinin hala 2-3 sezonu olsa, Sam, Jaime, Brienne, Arya çoktan ölmüş olurdu. Ama sonu geldiği için tatmin edici yapmak zorundalar. Yani ölümler "on point" olmak zorunda, bu bölüm Sam'in o tehlikede ölmesi %95 tatmin edicektiyse de beni, belki %100 edecek bir son var akıllarında. Örneğin Jaime'yi burada öldürmek yerine KL'de Cercei ile öldürmek daha yerinde olacağından bölüme Plot armor giyik çıktı. Ya da Brienne'i Jaime ile. Hani şu an son sezon olduğu için plot armor ne kadar pek game of throne-ish gelmese de umuyorum diğer 3 bölümde bu bölümdeki bu kadar sağ kalınmasını açıklayacaklardır.
Şunu da belirtmekte fayda var; Tyrion, Battle of Blackwater'da Kings guard olmuş birinin "ıskalaması" ile hayatta kaldı. Robb Whispering wood'ta filmin en zeki insanını "zekasıyla" alt etti. 5. sezonda bu tarz çok var, felaketti o sezon bana kalırsa tek tek girmek istemiyorum. Battle of Bastard Jon'un hayatta kalması, Watchers on the wall Sam'in hayatta kalması. Yani özetle plot armor her hikayede olmak zorunda çünkü anlatmak istediğini biraz epic anlatırsın, ancak GoT bir dram serisi, tam anlamıyla epic değil. Epic elementler barındıran bir dram, bu sebeple yer yer epic öğeler olması normaldir. Son ezon asıl LoTR'a benzetilmeli bana kalırsa, epic öğeler zirveye çıktı ve dediğim gibi bunun sebebi sona gelinmesi. Artık hikayelerinin ana noktasına gelmek zorundalar.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vuslatteri -- 29 Nisan 2019; 17:50:5 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Tamam normal aslında ama yukarıda bir incelememi tepki videosumu ne vardı ezgi kanalının ordaki görüntüler çok daha aydınlık geldi bana herşey daha net görünüyordu sanki.quote:
Orijinalden alıntı: BoRriZ
Bölümün karanlık olmasının sebebi:
Resmi açıklama diyebiliriz.
alıntı: Filmin baş görüntü yönetmenlerinden Robert McLachlan, bu durumun sebebini açıkladı: Kış. McLahlan, dizide kış geldiği için çekimlerin de kış döneminde yapıldığını ve dizide doğal ışık kullanıldığını söyledi.
kaynak: kaynak için tıkla
-
Şu bölümü kurtarabilcek tek bir plot twist var ve bunu yapmazlarsa bu dizi bitmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 29 Nisan 2019; 17:48:3 > -
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KortX -- 29 Nisan 2019; 17:48:53 > -
-
edit..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaleyDeskop -- 29 Nisan 2019; 17:51:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Spoiler butonu kullanın be biraderler ben de bişi sandım bakam dedim . -
Lotr benzetmesi/karşılaştırması bütçe-savaş-görsel manasında idi. Bahsini ettiğiniz içerik ve sunum unsuru ile, evet bu sezon tam bir masal havasına bürünmüş o konularda Lotra benzemiş durumda dizi. Ama görseller-büyüklük yok olmuş gitmiş eski ihtişamı yok.
Ben şahsen bu bölümden sonra sizin kadar umutlu değilim kalan 3 bölüm için. İkinci bir Lost, Dexter vakası şakası gerçek oluyor galiba. -
Bütün kitapları orijinal dillerinde üç kere okumuş, geçmişte belli sitelerde birkaç teori bile yazmış biri olarak (Quaithe=Joanna Lannister teorisinin ilk yazarlarındandım) görüşlerim, nispeten uzun:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elan Morin Tedronai -- 29 Nisan 2019; 19:12:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu bölümü neden bu kadar karanlık yapmışlar arkadaş anlamadım. İzlerken ekranda kendi yansımamı görüyordum. Pencerelerin önüne battaniye koyup sabitledim, oda karanlık olsun diye. Çok az birşey farketti. CGI bütçesi yetmemiş herhalde.
-
ANANI AVRADINI SATAYIM DEDİM RESMEN ABİ SERİ ÜZGÜN SERİ -
3 bölümde bu dediklerinizi yapsınlar, anırarak İzmit malta yokuşundan aşağı doğru koşturacağım, videosunu da DH ye atacağım. İm-kan-sız ! Bu kadar çarpıcı bir sonla bitirmeleri.
-
-
Bran
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaleyDeskop -- 29 Nisan 2019; 17:57:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence de bunu sabitleyin abi çok güzel açıklamış arkadaş.quote:
Orijinalden alıntı: trufily
Bu mesaj silindi. -
Bu dizi ya kestane olarak bitecek ya da 5 ve 6. bölümde herkesi dumura uğratıp efsaneler arasında yerini alacak. 4. bölüm de pek umut vermiyor ama bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tommy Shelby -- 29 Nisan 2019; 18:27:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X