Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2929. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29272928292929302931
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7. Sezon ne kadar gereksiz olmuş ya . Baştan sona bir daha izledim son sezonu ve çıldırmamak elde değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her bölüm 2 saat civarı olacak diye yazı gördüm, doğru mu ?
  • Neler izliyorsunuz arkadaşlar? GOT'tan sonra acayip boşluktayım. Sürekli müziklerini dinliyorum. Yerini dolduracak bir dizi var mı?
  • GoT kadar iyi değildir ama The Last Kingdom dizisine bakabilirsin.
  • Sensuski kullanıcısına yanıt
    Her bölüm olmayabilir ama en az 80-90 dakika civarı olacak diye biliyorum.
  • Sağolun, Bakıyorum. Got'un her sahnesi, müzikleri zihnime işlendi. Apayrı bir dünya. O yüzden yeni sezona kadar bu ruh halinden kurtulmak istiyorum. Dizi bitince kitaplara da başlayacağım.
  • BluTv Den 6 sezonu izledim. Ama 7. Sezon yüklenmedi henüz ..internetten izlemeye çalışıyorum ama 7 sezonun sadece 2 bölümünü izleyebildim. Bana tavsiye edebileceğiniz bir site var mı? Kalan bölümlerini izleyebileceğim ? 7 sezon 3. Bölümü bir türlü bulamadım internette

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

BluTv Den 6 sezonu izledim. Ama 7. Sezon yüklenmedi henüz ..internetten izlemeye çalışıyorum ama 7 sezonun sadece 2 bölümünü izleyebildim. Bana tavsiye edebileceğiniz bir site var mı? Kalan bölümlerini izleyebileceğim ? 7 sezon 3. Bölümü bir türlü bulamadım internette
    torrenten indirip izleyebilirsin 1337x.to
  • Lagari Hasan Çelebi kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim deneyeyim müsait olunca.

• urun.n11.com
    A Knight Of The Seven Kingdoms - n11.com
    https://urun.n11.com/diger/a-knight-of-the-seven-kingdoms-P259136335

5'leme dışındaki bu kitap da ne şimdi? Aegon the Conqueror'ı mı anlatıyor?

• severek izledigim dizi final yaptıgında kendimi boşluktaymış gibi hissediyorum kötü bir duygu bu sizdede oluyormu yoksa belli kişilerde görülen bir vakamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 29 Mayıs 2018; 4:0:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan

Her bölüm olmayabilir ama en az 80-90 dakika civarı olacak diye biliyorum.
    Yeterli bence. Efsane bir final beklıyorum.

• 8. sezonun sızdırılan senaryosunda da öyle oluyordu.
    demek ki senaryoda hiç bir değişiklik yok

hiç heyecanı kalmadı şimdi...
  • Bolca GoT hayranı göçüp gitti şu dünyadan hikayenin sonunu göremeden, ulan martin.. Diziyi de iyice unuttum eski sevgili gibi gözden uzak olunca gönülden de uzak oluyor unutuyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben şimdi yeni başladım diziye bunun ilk sezonu bana mı kötü geldi anlamadım 5 bölüm bitirdim hiç bi halt anlamadım hani böyle ilgi çekecek veya heyecanlandıran bi sahne de olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

ben şimdi yeni başladım diziye bunun ilk sezonu bana mı kötü geldi anlamadım 5 bölüm bitirdim hiç bi halt anlamadım hani böyle ilgi çekecek veya heyecanlandıran bi sahne de olmadı.
    aynen bende de öyle olmuştu, ilk sezonu 4-5 ay'da bitirdim. ama her sezon güzelleşiyor. son 3-4 sezon 1-2 günde bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 8 Haziran 2018; 22:10:42 >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 5. sezonu bitirdim. 6. sezona geçecektim hiçbir sitede yok telif yemiş. Türkçe altyazılı indirebileceğim ya da izleyebileceğim bir yer varsa yeşillendirirseniz sevinirim. En heyecanlı yerinde kaldım çok can sıkıcı bir durum.
  • Stannis kralım gittiğinden beri dizinin tadı yok

Ergenlerde bıraktıniz ulan diyarı

• Gerçekse çok güzel, Beklediğimiz buluşmaları göreceğiz demek ama gözlerim Ghost'u aramadı değil, Bulamadılar beyaz bir köpek koca dünyada
  • 
Sayfa: önceki 29272928292929302931
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.