Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2898. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.491.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28962897289828992900
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Hangi bölümdü bilmiyorum ama hatırlarsanız
    3 gözlü kuzgun bran'a uçacaksın diyordu en olası senaryo bence bu olacaktır tabi şuan o kadar güçlü değil bran ama bir yolunu bulacaktır diye düşünüyorum

Hocam zaten uçuyor

Kuşları warglayarak uçuyor şu anda. Yada mecazi bir uçmada olabilir o geçmişi ve simdiyi gördüğü için. İllaki ejderha lazımsa rheager ile olur o. Dany ölmediği sürece drogoyu kontrol eder. Jon rheagerı sürmez ise o işi ancak öyle Bran warglayabilir. Ama öncelikle branın kendini geliştirmesi lazım night king çok güçlü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: QueryTr

Jon Snow'un yeni sezonda Ejderha süreceğini düşünen tek benmiyim ?

kesinlikle sürecek bence. hatta ak ejderhayı anca bu yenecek diye düşünüyorum, artık tüm bölümü o sahneye verirler inşallah güzel çalışırlarda efsane bölüm olur
  • aşlayalı 7 sene olmuş. lost çok bozdu muhabbeti gibi olacak ama bu dizinin her sezonu bir öncekinden daha kötüydü. merdiven şekilli grafikler var ya ondan işte. 7. sezon her şeyin aceleye gelmesinin nedeni inşallah son sezona uygun zamanı ayırmaktır yoksa biliyosunuz lost çok bozd...

kitaplarla dizinin ayrıldığı yerden itibaren 2 farklı hikaye olacağını umut ediyorum. yani kitapları okudugumuzda dizide özellikle son sezon gördüğümüzden (göreceklerimizden) baya farklı bir olay zinciri gelişecek sanırım. kısfmet.

bu arada; jaime için şöyle bir teori var. 7 sezon değişimi işlenen adamın sonu önemsiz olmaz heralde bu saatten sonra.http://hataydahayat.com/index.php/2017/09/12/game-of-thrones-8-sezon-ne-zaman/http://hataydahayat.com/index.php/2017/09/12/game-of-thrones-8-sezon-ne-zaman/

• hataydahayat H kullanıcısına yanıt
    tam tersi düşünüyoum. her sezonda daha keyifli oldu.
  • heatblast kullanıcısına yanıt
    Onlar saylanmaz bence Bu zaten her wargın yapabildiği birşey ama bran 3 gözlü kuzgun artık diğerlerinden daha güçlü olması gerekiyor
  • Herşey Baelish yüzünden başladı

• Gerçekmi bu?

Game of Thrones (2011 - 2019)

• nusibet kullanıcısına yanıt
    Fan yapımıdır büyük ihtimal ile viserion dragon'dan büyük değil zaten, Ama o ortam güzel olmuş.

• 7.sezonun blu-ray çıkış tarihi 12 Aralık 2017

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwdark -- 15 Eylül 2017; 0:23:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Onlar saylanmaz bence Bu zaten her wargın yapabildiği birşey ama bran 3 gözlü kuzgun artık diğerlerinden daha güçlü olması gerekiyor

branin yapabileceklerinin uç noktasını night king yapıyor
    100 binden fazla ölüyü ve canlıyı ak gezen ve wight yaptı viseriona karşı birşey yapsın yeter gerinisini dothrakiler ve lekesizler halleder

• nusibet kullanıcısına yanıt
    Çok amatör duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

George rr amcamiz kitaplarini zamaninda yazaydi hollywood senaristlerine kalmazdi hikaye. zaten dizi kitaptan koptugu andan itibaren sadece 1-2 bolum keyif verici oldu.

5. Sezondan sonra soğudum hocam diziden . bariz bir şekilde kalite ve mantık hataları olmaya başladı . jj reis dön geride adam akıllı final izleyelim

• Son sezon kışın gelse daha güzel olur. Yazın sıcağında gereken havayı veremiyor.
  • Ne olursa olsun ölüleri kralın şehrinde görmek istiyorum. Yeryüzünün en sağlam şehrinin yok edilişini izlemek dehşet bir şey olur.

Bir tarafta şu güzel müzik ve şehir

Bir tarafta da bu ordu. Bu arada şu müzik ve ejderhanın çizimi feci ürkütücü birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 15 Eylül 2017; 22:1:29 >

• sufistike kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi Samwell Tarly için düşünüyorum

• Game of Thrones (2011 - 2019)
  • Tyrion Daenerys'e ihanet edecek gibi bir his var içimde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof. Dr.

George RR Martin ile periscope'ta konuştum:

Seni de bi an Baelish e benzettim hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

quote:

George RR Martin ile periscope'ta konuştum:

Seni de bi an Baelish e benzettim hocam

Hayraniyim hocam tabi benzemeliyim.

Helal olsun hocam

• İmzaya Baleish'i koyayım diyorum da arada ürün falan satıyoruz, millet beni güvenilmez bilmesin şimdi diye tırsıyorum
  • 
Sayfa: önceki 28962897289828992900
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.