Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2877. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28752876287728782879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kitapları okumadım ancak şu an dizideki en güçlü karakterlerden birisi Arya. Birbirinizi öldürün deseler saydığın 5 karakter içerisinde hayatta kalacak olan Arya'dır.
  • Game of Thrones (2011 - 2019)

Söylentilere göre 8.sezon da Storm's End olarak yer alacak Castillo de Urueña.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwdark -- 30 Ağustos 2017; 13:15:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelmessos

Robert Jon için herhangibir yazı yazmadi.

robert yazmışım robb yazacaktım o da mı yazmamıştı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dwdark D kullanıcısına yanıt
    Westerostaki en sağlam kale buyuk ihtimal 8.sezonda euron ve golden companyi burda görücez.

Daha iyisi yok heralde bu resimdeki kaleye cok eklemeler yapmalari lazim zor biraz bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek suçu kopya çekmek kullanıcısına yanıt
    Dizide ne olmuştu hatırlayamadım. Zaten bir önemi de kalmadı. Ancak kitapta Robb birkaç kişinin önünde bunu ilan ediyor, ancak bu adamların çoğu hapiste falan.. bir mektup olduğunu hatırlamıyorum ama birçok fan böyle bir mektubun çıkacağını söylüyor. Kitapta Manderly Davos'u Rickonu bulmak için gonderdi, Jon da Stannisin teklifini reddetmişti. Yani Jon'un mektuba pek ihtiyacı kitapta da kalmamıştı. O yüzden belki de kitapta da ortaya çıkmayabilir.

• thelmessos kullanıcısına yanıt
    Anlamı vardır yoktur bilmem, Arya'nın güçlü bir karakter olduğunu söylüyorum sadece. Bu gücü de uzun bir serüven sonunda, acı çekerek elde etti. Saydığın karakterler zaten karşımıza çıktıklarında güçlüydüler ve bunların hiçbirinin hikayesi Arya gibi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed1968

Bu dizi kadar sıkıcı entrikası olan başka bir dizi yoktur. Türk dizileri izleyin 1 saat laga luga izleyeceğinize

Teşekkürler hocam,aydınlandım sayenizde.
  • Beyler bebek ww lere noldu? Bi ara nk bebekleri dönüstürüyodu. Acaba biz ölürsek türümüz ölmesin diyemi biyerde sakliyolarki. Bu arada bebekleri versinler diye nasil anlasmislarki. Konusabiliyo olabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammed1968

Bu dizi kadar sıkıcı entrikası olan başka bir dizi yoktur. Türk dizileri izleyin 1 saat laga luga izleyeceğinize

ve herkes arka sokaklar izlemeye başlaar, naptın be reyiss !
  • Durup dururken aklıma geldi...Bu elemana ne oldu yahu, benmi birşey kaçırdım? Game of Thrones (2011 - 2019)
  • en iyi got kanalları :

Geek Yapar
    Turgut Uç
    Geek Teori
    Baran Köse
  • nusibet kullanıcısına yanıt
    Daenerys onu westerosa gelmeden önce, 6x10du sanırım Meeren'i kendi adına yönetmek için elçi olarak bıraktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: nusibet

Durup dururken aklıma geldi...Bu elemana ne oldu yahu, benmi birşey kaçırdım? Game of Thrones (2011 - 2019)

Bu adam ve second sons ordusu düzeni korumak için Meeren de kaldı.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • scorpman kullanıcısına yanıt
    Dany Westerosa gidince soylu biriyle evlenmeyi planladığından bu adamı orda bıraktı. Asıl amacı oydu.

• Yugiohçular likelayın
    Game of Thrones (2011 - 2019)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 30 Ağustos 2017; 16:52:48 >
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Bobin kafa'da baya iyi
  • Cercei yalnızca şarap içip 2-3 replik okudu tüm dizi boyunca ve bölüm başına 500 bin dolar alıyor.Adalet?

• quote:

Orijinalden alıntı: SebnemFerahHayranı

Cercei yalnızca şarap içip 2-3 replik okudu tüm dizi boyunca ve bölüm başına 500 bin dolar alıyor.Adalet?

Tyrion da cerceinin 6 katı kadar şarap içip aynı miktarda replik okudu ve aynı ücreti alıyor :D

• xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 30 Ağustos 2017; 18:7:50 >
  • 
Sayfa: önceki 28752876287728782879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.