Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2876. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.491.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28742875287628772878
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://twitter.com/H3DWlG/status/902215077461463040?s=09

8. Sezon spoiler.. paylaşıldı ise kusura bakmayın

Game of Thrones (2011 - 2019)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 30 Ağustos 2017; 9:7:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ADAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMM
    GREYJOYLARIN GERÇEK KRALI

• Game of Thrones (2011 - 2019)

• quote:

Orijinalden alıntı: dark_hell_86

Bir ara izliyordum Ezgi ve Nilüfer videolarını ama sonra fark ettim ki (özellikle ezgi) nette buldukları teorileri ve sızmış senaryoları önceden okuyup teorilerim diye yutturmaya çalışıyorlar. Sonra izlemeyi bıraktım. Sohbetleri güzel ama işte işin çakallığına kaçmaları hoş değil.

ikisi de birbirinden beter kopyacilar. Hayir kaynak reddit deseler canim yanmayacak ama sanki kendileri bulmus gibi teorileri anlatmalari cok itici.

Bu konuda Turgut Uc'u tek gecerim. Kendisi gercekten o dünyanin detaylarini iyi yorumluyor. O da gerektiginde reddite bakiyor ancak en azindan kaynagini acikliyor ya da kendisi bulmus gibi anlatmiyor.

Zaten hem Nilüfer hem Ezgi tam popüler geek kültürüne hatun kontenjanindan girmis youtuberlar. Acikcasi hangi videosunu izlersem antipatik geliyor.

• çok iyi karakterdi, karizmatikti, hiçbir şeyi yokken keraneciyken afedersin koca bir orduya sahip oldu, her hareketi planlıydı, hatta 3-5 adım sonrasını dahi hesaplardı, hesaba katmadığı tek bran stark ve doğaüstü güçleri oldu, dizideki belki de en zeki karakterdi, ruhu şad olsun, inşallah öbür tarafta sevdiceği cat'e kavuşur,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞŞakira

Theonun Yara'yı kurtarması umurumuzda değil ya. İzlemek istemiyoruz keşke daha fazla NK sahnesi görsek onun yerine.

Yooooo ben Theon un olaylarını ilgiyle izliyorum..

NK sıkıyor beni asıl.

• Bi sorum var
    robert ölmeden önce jon için bi mektup yazmış mıydı stark yaptığına dair onu yazdı ise o mektup nerde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taçsız kral Mance Rayder, Fenerbahçeli Robb

• Graviton G kullanıcısına yanıt
    Beğenmiştim yav

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

quote:

Orijinalden alıntı: ŞŞakira

Theonun Yara'yı kurtarması umurumuzda değil ya. İzlemek istemiyoruz keşke daha fazla NK sahnesi görsek onun yerine.

Yooooo ben Theon un olaylarını ilgiyle izliyorum..

NK sıkıyor beni asıl.

He he kesin
  • hodor hodor hodor hodor bir an pokemona baglayacaklar sandim. 3. Sezonda bitti 4 e gectim

• Cersei'ye ne yapmışlar öyle. PES 2007 adamlarına benzemiş.

• [simage][/simage]

• bence bu sezonun en iyi sahnesi buydu.müziğiyle birlikte kışın ve uzun gecenin geldiğini sonuna kadar hissediyor insan.

finalde de en çok hoşuma giden sahne jaimenin cerseiden ayrılışı oldu.1.sezonda jaimeden nefret ederdim,şimdi ise en sevdiğim karakterlerden biri oldu.ayrıca tyrion ile birlikte 7 sezon boyunca en iyi işlenen karakterlerden biri jaime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 30 Ağustos 2017; 12:47:35 >

• Asil Türk Kanı kullanıcısına yanıt
    Katılmıyorum. Bence önem sırası şu şekilde. Jon, bran, daenerys, arya, tyrion. Ancak tabi şunu da kabul ediyorum, bu karakterler birbirine çok yakın.
    Martin kitapları ilk yazmaya başladığında bu beş karakteri esas olarak planlamış ve kötü adam Jaime imiş. İnternette cok detaylı olarak yazıyor.
    Jone Aryanin ve Tyrionun birbirlerine aşık olmalari, Sansa'nin Joffreyden çocuğu ve doğal olarak varisinin olmasi, Joffreynin Robb ile savaşmasi vs....

• Herkesin kendi fikri saygı duyarım ama troll olduğunu varsayıyorum çünkü GoT başlığına gelip bunu yazman onu gösteriyor.
    ayrıca tam tersini düşünüyorum Türk dizileri kadar (bir kaçı hariç) boş ve gereksiz başka diziler yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BooMANx -- 30 Ağustos 2017; 12:52:3 >
  • thelmessos kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle kitapta jon bran dany arya tyrion seklinde gidiyor.

• Tek suçu kopya çekmek kullanıcısına yanıt
    Robert Jon için herhangibir yazı yazmadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: dark_hell_86

Bir ara izliyordum Ezgi ve Nilüfer videolarını ama sonra fark ettim ki (özellikle ezgi) nette buldukları teorileri ve sızmış senaryoları önceden okuyup teorilerim diye yutturmaya çalışıyorlar. Sonra izlemeyi bıraktım. Sohbetleri güzel ama işte işin çakallığına kaçmaları hoş değil.

Katılıyorum.

Samimi ve keyifli bir sohbet için Baran Köse adlı kanalı tavsiye ederim.
  • magrofon kullanıcısına yanıt
    6.sezona gel bu yazdigin sey icin kafani taslara vuracaksin sadece bu kadar soyluyorum spoiler degildir.

• 
Sayfa: önceki 28742875287628772878
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.