Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2875. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28732874287528762877
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Finali beğenmedim eski finallerdeki gibi ağzımı açık bırakacak bir sahne yoktu. Ejderhanın duvarı yakması 2. sınıf fantastik film efektleri gibiydi.

Diğer yandan ak gezenleri iyice ayağa düşürdüler. Eskiden ak gezen sahnesi olunca hava soğurdu kargalar öterdi büyük bir gizem ve heyecan yaratırdı. Şimdi ordan oraya gezen zombi sürüsünden farkı kalmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ****rin de hepsi ölecek,herkes ölecek.
    bran bomba,final branla olacak
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ben hala stannis baratheon gibi bir reyizin ölümündeyim hey gidi hey
  • Bir ara izliyordum Ezgi ve Nilüfer videolarını ama sonra fark ettim ki (özellikle ezgi) nette buldukları teorileri ve sızmış senaryoları önceden okuyup teorilerim diye yutturmaya çalışıyorlar. Sonra izlemeyi bıraktım. Sohbetleri güzel ama işte işin çakallığına kaçmaları hoş değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sherlock

quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

Boş konuşuyor ve söylediklerinin hepsi teoriden ibaret iken, "Olasılıklardan biri bu. Seri bitmeden şu şunu temsil ediyor demek teoriden öteye geçmez." diyor.

Harbi hastasın sen. Seri adını Jon'dan alıyor demek ne peki? Teori değil mi bu da? Blokluyorum seni harbi uğraşmaya değmezsin.

Değil.Kitaplarda konu çok farklı bir noktaya gidebilir fakat seri olarak dizi Jon'un üstünde.Zaten son bölümde Rhaeger-Lyanna evliliği ve Robert isyanının düzmece olduğu ve asıl amacın Jon'un yani Aegon'un doğması için olduğu söylendi.Gülen Ağaç Şövalyesi teorisi de bunu destekliyor.

Blokla lütfeeeeeeeeeeeeen
    @CarlBenz

Ben öldüğüne hala inanmıyorum ya.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 30 Ağustos 2017; 0:30:38 >
  • Gece gece aklıma margaery tyrell geldi aklıma. Ne güze kadındı ya o. Onun olduğu sahneleri hep 2-3 kere izlemişimdir. Çok güzel hatundu.

• Kitapçılar zaten son 3 sezondur spoiler veremedikleri için çıldırıyor bide siz üstlerine gitmeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

Kitapçılar zaten son 3 sezondur spoiler veremedikleri için çıldırıyor bide siz üstlerine gitmeyin

Senaryolar önceden sızdığı için yine verebiliyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_hell_86

Bir ara izliyordum Ezgi ve Nilüfer videolarını ama sonra fark ettim ki (özellikle ezgi) nette buldukları teorileri ve sızmış senaryoları önceden okuyup teorilerim diye yutturmaya çalışıyorlar. Sonra izlemeyi bıraktım. Sohbetleri güzel ama işte işin çakallığına kaçmaları hoş değil.

Çok gizemli bir dizi değil got senaryoyu tahmin etmek zor değil. Şu an senaristin fan teorilerinin dışında bir şey yapmasıda imkansız her türlü olabilcek şeyi yazdı adamlar buna ben dahilim. Jon daha ilk bıçağı yediğinde ben diğer sezon nolcağını ve onu kimin getirceğini söylemiştim ve kitap okuyucusu falan değilim anlamak zor olmuyor jon gibi bir karakterin harcanmıcağı vs.
  • 28ky28 2 kullanıcısına yanıt
    Rush filminde de çok iyi

• Şununla efsane geyikler dönüyor harbi bunlar bile sadece 2 yıl yeter bize.

• Kitabı okuyan bir çok kişi Jon'un Ghosta warglanarak hayatta kalacağını düşünüyordu. Kitap yayinlandiktan sonra teorilerin çoğu bu yöndeydi. Dizide bunu yapmadılar çünkü Bran dışında warg konusuna hiç girmemislerdi. Bu durumda Melisandre dışında bir alternatif yoktu.

• thelmessos kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktımda bayağı iyimiş boş zamanımda bakarım ben buna

• her şey iyi hoşta son bölüm efsaneydi
  • Şimdiye kadar gördüğüm en iyi GOT posteri.

• diziyi bilemem de kitaplarda en önemli karakter arya.5 kitapda da pov olan tek karakter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin-Rommel

Türklerle alakası yok. Bütün dünyada böyle çünkü dizinin bize verdiği bu zaten. Lannisterlar kötü, Starklar iyi.

bir de dizide saf iyi kötü yok derler.Jon ve stark hanesi şu anda resmen saf iyiliği temsil ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin-Rommel

Şimdiye kadar gördüğüm en iyi GOT posteri.

berbat :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Finali beğenmedim eski finallerdeki gibi ağzımı açık bırakacak bir sahne yoktu. Ejderhanın duvarı yakması 2. sınıf fantastik film efektleri gibiydi.

Diğer yandan ak gezenleri iyice ayağa düşürdüler. Eskiden ak gezen sahnesi olunca hava soğurdu kargalar öterdi büyük bir gizem ve heyecan yaratırdı. Şimdi ordan oraya gezen zombi sürüsünden farkı kalmadı.

Zombi gibi saldıranlar Wight'lar, White Walker'lar ise beyin takımı - ki onların görkemliliği hâlen var.

• 
Sayfa: önceki 28732874287528762877
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.