Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2755. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27532754275527562757
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O değilde şu metrelerce zinciri nerden buldular acaba adamlar,eh artık uçabildiklerine göre zincirleride var her yeri aşabilirler rahatlıkla,olmadı parça parça uçarlar güneye.

• Kendime gelemiyorum. 7'yi sızdırııın!!
  • Entropii kullanıcısına yanıt

Sanmıyorum çünkü bu sansa nın evvel zamanda yazdığı kağıdı arya ve sansa arasındaki alevi arttırmak için kullanmazdı.Littlefinger kağıdı saklıyor arya girip buluyor falan yani bu aryanın gidip kağıdı bulma olayı gerçekleşmezdi ama belki o olaydan sonra öldürmüş olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Night king yavaşşşş ciğerimi söktün...
  • RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt

Şimdi bu ww ile ilgili Jon 3-5 şey biliyor biride ateşten etklenmedikleri ama ejderha ateşi işlermi işlemez mi kestirememiş olabilir ki etkilememesi durumunda bilmem kaç metre cirit atan dayı o kadar yakına giren ejderhaları ağlata ağlata öldürürdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi So Good. -- 17 Ağustos 2017; 0:12:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 bölümden gif. Aşırı bir spoiler içermiyor
    Beric'in arkasındaki arkadaş nabıyor acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

Night king yavaşşşş ciğerimi söktün...

Bu çocuk çok sağlam şeyler çıkarıyor.
    Teoride takıldığım tek şey.

2. mızrağı niye attı o zaman.bilerek ıskaladı dicem de mantıksız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 17 Ağustos 2017; 0:14:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: redoracle

O değilde şu metrelerce zinciri nerden buldular acaba adamlar,eh artık uçabildiklerine göre zincirleride var her yeri aşabilirler rahatlıkla,olmadı parça parça uçarlar güneye.

Olay aslında duvarın fiziksel duruşu değil, büyülü olması, Bran'in mağarasına girememeleri gibi düşün, büyü yüzünden geçemiyorlar, ancak bir yerde bahsediliyordu büyü ile birlikte ejderhalar da dünyaya geldi, hani bağlantılı şeyler ve ejderhalar büyüyü kırabilecek güçteler, muhtemelen Bran bu tip bir açıklama yapacaktır.

• 6. bölüm baya iyiydi beeee

nur topu gibi bir ölü ejderhamiz oldu jon snow <3 daenerys targaryen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt

yok hocam tam tersi senaryado dany çocuğun doğmasını istiyor kednisinin öleceğini bile bile hatta çocuğun ismini lyanna koyun diyor jon için(jon o sırada orada değil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: m0Ni

quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

Night king yavaşşşş ciğerimi söktün...

Bu çocuk çok sağlam şeyler çıkarıyor.
    Teoride takıldığım tek şey.

2. mızrağı niye attı o zaman.bilerek ıskaladı dicem de mantıksız

Aslında verilen mesaj Night king bile olsan sana biçilen kaderin dışına çıkamaz, bunu zorlayamazsın. Fakat Night King şansını denedi, öngörüde göremedik belki vururuz. Reis kendini tanrı sanıyor...

hocam aslında şöyle bi mevzu daha var, night king önce yakınındaki ejderhayı vurur, sonra havada olanı vururdu. elinde 2 ejderha olurdu. ama artistlik yaparcasına havadakini vurdu. bence bunun sebebi öngörüde havadaki ejderhayı vurmasıydı. kendisi de işi riske atmayıp havadakini vurdu. belki yerdekini vurmaya çalışırken jon saldıracaktı. ne bileyim kafama yattı, muhtemelen night king öngörüye göre hareket etti. ve kesin sonuca ulaştı. yoksa yerde ejderha duracak, üstünde azılı düşmanların oturacak sen havadakini vuracaksın...

aslında çok kasacam ama dany'i vurmamasının büyük bir nedeni var gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RadioactiveRc -- 17 Ağustos 2017; 0:26:22 >

• https://i.hizliresim.com/gW1d12.jpg
    Not:spoiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 17 Ağustos 2017; 0:21:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: So Good.

Şimdi bu ww ile ilgili Jon 3-5 şey biliyor biride ateşten etklenmedikleri ama ejderha ateşi işlermi işlemez mi kestirememiş olabilir ki etkilememesi durumunda bilmem kaç metre cirit atan dayı o kadar yakına giren ejderhaları ağlata ağlata öldürürdü

Etkilenmeme gibi bi durum olamaz hocam, öyle olsa dany son sahnede jon'a alayını kesecez rahat ol mesajı vermezdi. Kesin etkileniyorlardır, ama dead öldürür gibi öldüremezler heralde koskocaman akgezeni. ne biliyim bak kafam karıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: Mike Toreno

ben diziyle alakalı araştırma yapmıyorum, sadece izliyorum. ne istiyor bu night king? tek amacı insanlığın sonunu getirmek mi?

Kitapta night king gece nöbetçilerinin lord kumandanı hocam. Akgezen bi kadınla evlenip onu kraliçe kendisini kral ilan ediyor. Duvarın ötesindeki kral ve kuzey kralı güçlerini birleştirerek bunu yeniyorlar. Kitapta gece kralının kim olduğu konusu hakkındada kuzey kralı olan starklardan birinin kardeşi deniyor. Amacı intikam sanırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven Phoenix -- 17 Ağustos 2017; 0:25:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Night King sanırım Cersei'yi istiyor, ondan böyle asabi

• Dany'e sallayanlar kadın çocuğunu kaybetti bu uğurda çocuğunu be vicdansızlar

ayrıca sonra bot konuşmasındaki gözlere mimiklere ses tonuna bakın cerseide varmı böyle tatlılık(cersei de çekici kadın ama)

adam diz çökücem dedikten sonra bile dediki "kuzeydeki lordlar acep ne der bu duruma jon"

hele sonradan "umarım bunu hakediyorumdur" deyişi o ses tonuyla o dolu gözlerle falan bitirdi beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 17 Ağustos 2017; 0:29:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: So Good.

Sanmıyorum çünkü bu sansa nın evvel zamanda yazdığı kağıdı arya ve sansa arasındaki alevi arttırmak için kullanmazdı.Littlefinger kağıdı saklıyor arya girip buluyor falan yani bu aryanın gidip kağıdı bulma olayı gerçekleşmezdi ama belki o olaydan sonra öldürmüş olabilir.

Evet hocam bende o olaydan sonra öldürdüğünü düşünüyorum çünkü tek kopyası olan bir kağıdı arya yanında taşıyor ve littlefinger ın kaybolduğunu farkedebileceğini hiç sorun etmiyor gibi davranıyor.

• Abi bu night king'i hiç sevemedim ben ya, keko king gibi duruyo adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zafer Korkmaz

quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

arkadaş 10 dakikada çocuk nasıl gitti kuzgun ne ara gitti ****r nasıl 5 dkda geldi bizim nightking maşşallah yerde duran ejderi hedeflemek yerine havada uçan ejderin tam boğazına saplamayı tercih ediyor
    jonun amcasının saniyesinde onları bulması jonun hala nightkinge cüneyt arkın bakışı atması

ve dahada komiği bunların hepsinin cerseinin onları inandırması için yahu neyse arkadaş twd tadı verdi bitsede gitsek

evet gelmiş geçmiş en overrated dizi olma yolunda gidiyor bakalım finali losttan kötü yapabilcekler minightkingi cirit atma yarışmalarına soksunlar bi ara

Bölümü nerenle izlediğini anlamadım ve ayrıca en overrated dizi Breaking Bad dir ve öyle kalacak.

Zaman: 10 dakika geçmedi günler geçti buda çok iyi belirtildi adamlar uyuyordu karşısında wightlar varken günler geçti kısacası.

Ejderha: Duran ejderi vursa ölmezdi basit fizik. Direk üstüne gelen ejder tam ateşi ağzındayken boğazında vurup ateşi içinde patlatıp büyülü mızrakla yaraladı ve yere düşürdü. Aynısını drogon atsa kanadıyla karşılık verir en fazla hasar alır ama ölmez.

Benjen: Benjen son saniyede bulmadı benjen zaten undead aynı Night King gibi. O yüzden walkerları hissedebiliyor ayrıca adam bayadır geziyor yoksa direk başta gelirdi

Cersei: Cerseiye inandırması için değil o cerseiyi korkutup barış sağlamak için.

suç bende niye blokladığım insanların bloğunu açıp belki mantıklı birşey yazmışlardır diye okuyorum ki bu aptal donanımhaber niye blokladığım insanların beni alıntılamasını gösteriyor onuda anlamadım

blokla beni birader yazma bana senin varlığından tiksiniyorum uza git

• 
Sayfa: önceki 27532754275527562757
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.