Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2756. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27542755275627572758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öyle bir bölümdü ki tartışacak yüzlerce şey var.

Mesela Tazı taşı atmasaydi bir şekilde kurtulabilirdi belki.

Jon aptal gibi geri dönüp savasmayabilirdi.

Tıpkı 4.bolumde olduğu gibi komutanları ve lideri öldürmek yerine(Jamie ve tarlylerden bahsediyorum) sadece askerlere odaklandilar. Kaldı ki komutanları öldürmek=hepsinin ölmesi demek Ak Gezenlerde. Savaştan önceki sahnede bunu açıkça gösterdiler.

Viserion'un ölmesine gerek yoktu. Sırf Ak Gezenleri daha da güçlendirmek ejderha verdiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt

Dany asarız keseriz dedi de destek olmak için dedi,ciritci dayıyı ilk kez görüyor onunla ilgili bi bilgisi yokki.Normal ww ler gibi ölüyor sanmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

quote:

Orijinalden alıntı: Zafer Korkmaz

quote:

arkadaş 10 dakikada çocuk nasıl gitti kuzgun ne ara gitti ****r nasıl 5 dkda geldi bizim nightking maşşallah yerde duran ejderi hedeflemek yerine havada uçan ejderin tam boğazına saplamayı tercih ediyor
    jonun amcasının saniyesinde onları bulması jonun hala nightkinge cüneyt arkın bakışı atması

ve dahada komiği bunların hepsinin cerseinin onları inandırması için yahu neyse arkadaş twd tadı verdi bitsede gitsek

evet gelmiş geçmiş en overrated dizi olma yolunda gidiyor bakalım finali losttan kötü yapabilcekler minightkingi cirit atma yarışmalarına soksunlar bi ara

Bölümü nerenle izlediğini anlamadım ve ayrıca en overrated dizi Breaking Bad dir ve öyle kalacak.

Zaman: 10 dakika geçmedi günler geçti buda çok iyi belirtildi adamlar uyuyordu karşısında wightlar varken günler geçti kısacası.

Ejderha: Duran ejderi vursa ölmezdi basit fizik. Direk üstüne gelen ejder tam ateşi ağzındayken boğazında vurup ateşi içinde patlatıp büyülü mızrakla yaraladı ve yere düşürdü. Aynısını drogon atsa kanadıyla karşılık verir en fazla hasar alır ama ölmez.

Benjen: Benjen son saniyede bulmadı benjen zaten undead aynı Night King gibi. O yüzden walkerları hissedebiliyor ayrıca adam bayadır geziyor yoksa direk başta gelirdi

Cersei: Cerseiye inandırması için değil o cerseiyi korkutup barış sağlamak için.

suç bende niye blokladığım insanların bloğunu açıp belki mantıklı birşey yazmışlardır diye okuyorum ki bu aptal donanımhaber niye blokladığım insanların beni alıntılamasını gösteriyor onuda anlamadım

blokla beni birader yazma bana senin varlığından tiksiniyorum uza git

Yazdığın saçmalığa düzgün tek tek açıklayarak cevap verdim senin gibi bir çocuğu ciddiye alıp cevap vermek benim hatam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaş 10 dakikada çocuk nasıl gitti kuzgun ne ara gitti ****r nasıl 5 dkda geldi bizim nightking maşşallah yerde duran ejderi hedeflemek yerine havada uçan ejderin tam boğazına saplamayı tercih ediyor
    jonun amcasının saniyesinde onları bulması jonun hala nightkinge cüneyt arkın bakışı atması

ve dahada komiği bunların hepsinin cerseinin onları inandırması için yahu neyse arkadaş twd tadı verdi bitsede gitsek

evet gelmiş geçmiş en overrated dizi olma yolunda gidiyor bakalım finali losttan kötü yapabilcekler minightkingi cirit atma yarışmalarına soksunlar bi ara

Bölümü nerenle izlediğini anlamadım ve ayrıca en overrated dizi Breaking Bad dir ve öyle kalacak.

Zaman: 10 dakika geçmedi günler geçti buda çok iyi belirtildi adamlar uyuyordu karşısında wightlar varken günler geçti kısacası.

Ejderha: Duran ejderi vursa ölmezdi basit fizik. Direk üstüne gelen ejder tam ateşi ağzındayken boğazında vurup ateşi içinde patlatıp büyülü mızrakla yaraladı ve yere düşürdü. Aynısını drogon atsa kanadıyla karşılık verir en fazla hasar alır ama ölmez.

Benjen: Benjen son saniyede bulmadı benjen zaten undead aynı Night King gibi. O yüzden walkerları hissedebiliyor ayrıca adam bayadır geziyor yoksa direk başta gelirdi

Cersei: Cerseiye inandırması için değil o cerseiyi korkutup barış sağlamak için.

suç bende niye blokladığım insanların bloğunu açıp belki mantıklı birşey yazmışlardır diye okuyorum ki bu aptal donanımhaber niye blokladığım insanların beni alıntılamasını gösteriyor onuda anlamadım

Yazdığın saçmalığa düzgün tek tek açıklayarak cevap verdim senin gibi bir çocuğu ciddiye alıp cevap vermek benim hatam.

oy aynen bebeğim aynen hayatım hadi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oy aynen bebeğim aynen hayatım hadi

Şu yazdığını benim dışımda okuyanlar gülüyor biliyorsun dimi kendini fazla rezil etme.

• Spoiler vermeden biri bölümün güzelliğini açıklayabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendileriyle Night King arasında epey asker var Dany'nin de White Walkerlar hakkında hiçbir bilgisi yok yani direk gidiyim de lideri öldüreyim işi olmaz.

• Dany bilmiyordu ki ak gezenleri öldürünce yok olduklarını, pata küte daldılar. Viserion'un ölmesi de iyi oldu bence savaşa biraz denge getirdi, hem cersei ile olan savaşa hem de ak gezenlere. İleride daha da güzel savaş sahneleri çekilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abradolf Lincler -- 17 Ağustos 2017; 0:42:11 >

• Karıştırıyorsunuz hocam bahsettiğiniz "gecenin kralı" zamanında gece nöbetçilerinin efsane lord kumandanıymış sonra işte sözde ww bi kadına aşık oluyor bu gece nöbetçilerini falan esir alıyor işkenceler falan kuzeyin kralı ve joramun bunu alt ediyor ki söylenene göre craster gibi bu "gece kralına" hizmet ediyormuş.

Gece kralı ilk insanlar zamanında ormanın çocukları tarafından büyü ile oluşturulmuş ,ilk insanlara karşı savaşta ormanın çocukları tarafından kullanılmış iş çığrında çıkınca uzun gece de ww lar kuzeye postalanmış ve duvar inşa edilmiş ondan sonra ki westerosta koca üstatlar bile ww hakkında bişey bilmiyor Sam büyük ihtimal o yazılı kitaplarda amaçlarının ne olduğunu öğrendi ya son bölümde ya da ileriki sezon amaçları belli olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi So Good. -- 17 Ağustos 2017; 0:39:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CartmanBra

Spoiler vermeden biri bölümün güzelliğini açıklayabilir mi?

Diyalog ve Aksiyon bol. Tatmin ediyor beklenti açısından ama bana sorarsan final bölümüyle beraber aynı anda izle derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 17 Ağustos 2017; 0:38:33 >
  • CartmanBra kullanıcısına yanıt
    Hocam bence her türlü spoiler alırsın, erkenden izle seyir zevkin kaçmasın.
  • aschil kullanıcısına yanıt
    warcraft'ı bilmem de mordekaiser ile temaları da benziyor,
    Mordekaiser de ejderha getiriyodu koridora

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abradolf Lincler -- 17 Ağustos 2017; 0:41:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

adam bildiğin lich king oldu, sindragosa var artık yanında.

warcraft araklama lol

• off off off nasıl bölümdü ya elim ayağım titriyor

• kozmoslu kullanıcısına yanıt
    O kadar iyi bi bölümdü ki 1080p varken 360p izlediğimin farkına varamadım. En son ejderhanın girdiği yerde anladım bu 1080p değil lan diye
  • Merak ettiğim bir diğer konu ve bence Night King olayındaki en büyük açık Night King'in konusabilip konuşamadığı. Bence konuşabilseydi veya en azından yazabilseydi bir şekilde derdini, ne istediğini anlatabilirdi. Böylece bir anlaşma yolu açılmış olurdu belki de. İntikam falan istiyor diyor bazıları ama bunu nasıl bilebiliriz ki ? Belki sadece bütün insanlığı yok etmek istiyor ? Belki de sadece eğlence için yapıyor kesin bir yargıya varilamiyor hiçbir şekilde.

Mesela bu bölümde Jon ve ekibiyle karşı karşıya geldiler ve saatlerce öylece bakistilar. Konuşabilseydi cok daha farklı bir bölüm olurdu şüphesiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Ignorant

O kadar iyi bi bölümdü ki 1080p varken 360p izlediğimin farkına varamadım. En son ejderhanın girdiği yerde anladım bu 1080p değil lan diye

Evet 1080p değildi daha doğrusu FPS sıkıntısı vardı.

Bazıları gelip film dizilerde fps yazandır diyen kekolara cevap vermekle ugraşıyordum ama leaklenen videoyu açarsanız videonun başında adam başka bir videoyu açıyor VİDEOCEPTION.
  • Jon'un takım yürürken FPS sıkıntısını da farkettim de ejderhanın alevlerinin pikselleri seçiliyordu benim izlediğimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mis Kokulu Yalanlar

Merak ettiğim bir diğer konu ve bence Night King olayındaki en büyük açık Night King'in konusabilip konuşamadığı. Bence konuşabilseydi veya en azından yazabilseydi bir şekilde derdini, ne istediğini anlatabilirdi. Böylece bir anlaşma yolu açılmış olurdu belki de. İntikam falan istiyor diyor bazıları ama bunu nasıl bilebiliriz ki ? Belki sadece bütün insanlığı yok etmek istiyor ? Belki de sadece eğlence için yapıyor kesin bir yargıya varilamiyor hiçbir şekilde.

Mesela bu bölümde Jon ve ekibiyle karşı karşıya geldiler ve saatlerce öylece bakistilar. Konuşabilseydi cok daha farklı bir bölüm olurdu şüphesiz.

Bakismalarinin sebebi biliyorsundur belki ama ejderi almak icinmis yani gelecegini bildiginden

• quote:

Orijinalden alıntı: Mis Kokulu Yalanlar

Merak ettiğim bir diğer konu ve bence Night King olayındaki en büyük açık Night King'in konusabilip konuşamadığı. Bence konuşabilseydi veya en azından yazabilseydi bir şekilde derdini, ne istediğini anlatabilirdi. Böylece bir anlaşma yolu açılmış olurdu belki de. İntikam falan istiyor diyor bazıları ama bunu nasıl bilebiliriz ki ? Belki sadece bütün insanlığı yok etmek istiyor ? Belki de sadece eğlence için yapıyor kesin bir yargıya varilamiyor hiçbir şekilde.

Night King konuşabilseydi:

Night King: adamsan gel lan buraya
    Jon: Teke tek gel çocuk
    Night King: bak mızrağı senin ......

Yani kalsın

• 
Sayfa: önceki 27542755275627572758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.