Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2752. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27502751275227532754
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zülkif gonzo

7 . Bolum yarin duser nete

HBO Kendisi yayınlıyor sezon finalini yayınlamaz hype yarattı.
  • albati kullanıcısına yanıt
    1.92 gb 1080p
  • Finalde sızdırıldı hayırlı olsun 1080p.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zafer Korkmaz

quote:

Orijinalden alıntı: delton

quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Sence dany ölürmü ?

Biliyorsun çocuk sahibi olamiyor ama jon ile beraber olacaklar hamile durumu olabilir bunun sonucunda olebilirmi sence ?

8.sezon 5.bolum sizintisi her ne kadar kolpa gibi gozuksede olabilitesi yuksek bir sey danynin ileriki durumu hakkinda

DİKKAT 8. sezon spoileri

Dany hamile kalacak. Sızdırılan 8. sezon senaryosunda bu yazıyor gördüğüm kadarıyla. 8. sezonda son sezon olduğu için ve Jon'da ölümsüz bir mertebeye yükseldiği için(ölse bile geri geliyor) o zaman dany'nin ölmesi mantıklı geliyor hamilelik sonucunda. hani son sezon olmasa kesin olmaz derdim ama son sezon olacağı için dramı artırmak istemiş olabilirler.

8. Sezon daha çekilmedi ve yazılmadı adamlar hala senaryo üstünde ugraşıyorlar.

Leaklerin hepsi yalan. Kaynak ver

bu sitede gördüm. 8x01 ile 8x02 senaryosunu. Çok detaylı anlatıldığı için doğruluk payı olabileceğini düşünüyorum.

https://fantazya.net/game-of-thrones-8-sezon-sizdirilmis-senaryo/

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandTurco

Finalde sızdırıldı hayırlı olsun 1080p.

7x07 mi yoksa sadece senaryosu mu(senaryosu zaten sızmıştı)
  • Şu kitabı okuyanlar spoiler butonu kullanma yeteneğini kendilerinde göremiyor mu? Açık açık yazıyorsunuz illa küfrettireceksiniz.

Sızan bölüme gelince dengemizi bozdu;

Jon iki dk. artisliği kesip binseydi o zaman ciritci abi o ejderi patlatamıcaktı.Ne artislik yapıyorsun işte bin git sonrada koşuyor kaçın diye.Çok üzdü gitti koca ejder Daha önce burda Night King'in de ejderi olacağını söylemişlerdi de böyle olacağını tahmin etmemiştim çok üzdü ya.Jon ile Dany arasındaki dialog şahanydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandTurco

Finalde sızdırıldı hayırlı olsun 1080p.

gönder gelsin gönder gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sKjaer

quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

bro ben 3 tane sızan sunum indirdim, HDTV dahil

hepsinin medya bilgisinde Frame rate: 30.000 FPS yazmasına rağmen görüntünün akıcılığı bir AMZN sunumu değildi

AMZN sürümlerinin medya bilgisinde 23.xxx FPS yazmasına rağmen kayıt kalitesi iyi olduğu için gerçek FPS'yi alıyorsun.

sızan sunumların ilk saniyeleri bakarsan bir player üzerinden kayıt alındığını görürsün. direkt kaynaktan alınan bir sunum değil, hal böyle olunca 30 FPS yazmasının bir anlamı olmuyor

Hocam öyle de zaten bütün korsan izlenen filmler bir player üzerinden, hani webdller hdtvler bunların hepsi player üzerinden, 5 sezondur falan internetten takip ediyorum game of thronesu ilk defa görüyorum insanlar fps düşük falan diyor, 23-30 fps arası oynar kabulümdür zaten AMZN bile studio kalite değil ki 23 fps düştü yiaa diye mızmızlanmanın anlamı yok, hani filmlerde genelde bitrate düşük derler işte efendim convert sırasında kalite kaybı olmuş derler anlarım ancak fps düşüktür nedir filmlerde fps sorunu yaşanmayalı 10 yıl oluyor, bir zamanlar game of thrones forumu kitap oyuncularıyla doluydu herkes girer torrentten indirir geçerdi şimdi Dany'e khaleese, Jon'a John, işte efendim en sevdiğim kadakter westeros tarzı yorumlar görünce "fps düşük yiaa" tarzı yorumları görünce direkt diyorum gitmiş saçma sapan bir siteden izlemiş, haliyle direct bir casuals imajı oluşuyor kafamda küçümsüyorum kusra bakmayın.

hocam sen olayı anlamamakta ısrar ediyorsun, tekrar anlatamayacağım yanıldığın yer burası.

"Hocam öyle de zaten bütün korsan izlenen filmler bir player üzerinden, hani webdller hdtvler bunların hepsi player üzerinden,"

• -Bane kullanıcısına yanıt
    Hocam iki sezondur kitapların bittiği yerleri geçti. Yani artık olanlarin kitaplarla alakası yok. Yani spoiler verenler en fazla internetteki sızmış senaryoları okuyanlardir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Longclaw hakkında
    Jon sudan çıktığı zaman kurt motifinin gözü açılıyor.Bu kılıç canlı galiba veya ruhu falan var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PavillionZ

Longclaw hakkında
    Jon sudan çıktığı zaman kurt motifinin gözü açılıyor.Bu kılıç canlı galiba veya ruhu falan var.

bu konuya değinen bir türlü olmadı hakkaten.
  • Kılıcın üstüne su sıçrıyor beyler olay bu
  • quote:

quote:

quote:

Sanki bölüm orjinal yayınlamış da bana FPS muhabbeti yapıyorsun.

HBO Spain de Nordic de orjinaldir, orjinal olmasa bile kimse stüdyodan ellerinde 10 yıllık telefonla çekmedikleri sürece 10 fps verecek yayın bulamazsınız, saçma sapan sitelerin görüntü kalitesini mahvettiği yayınları izleyip kendi cahilliğinizi gelip burda başkalarına "Orjinal sanki yiaaa fps = frame per second yiaa" diye bilmiş bilmiş konuşuyorsunuz, azıcık torrent nedir öğrenin gidin ordan HDTV yayını indirin, kaç yıllık bilgisayar kullanıcısıyım, oyun genelde falan olurdu düşük fps alıyorum zirâ oyunlarda sabit fps diye bir durum olamaz, ancak filmlerde fps diye ağlayan sonra karşısınakini cahillikle suçlayanı ilk defa gördüm.

@Gaara34

Evet HBO yayılarını asla 23 fps altı vermez, HDTV sürümü izledim smooth 30 fps sürüştü.

Cahilliğini bir kez daha telefonla çekseler fps düşük olurdu diyerek belli ettin o yüzden uzatmaya gerek yok.

bilmediğinide bilmiyorsun sus otur

• thelmessos kullanıcısına yanıt
    kitapları okumak istiyorum ama yaşlar çok küçük diye okuyamıyorum. 17 yaşında bir jon snow beni heyecanlandırmıyor veyahut en önemlisi dany nin henüz 13 yaşında kocasını cinsel olarak doyurmaya uğraşması insanın midesini bulandırıyor. Pedofili midir nedir bir sürü cinsel fantezi var kitapta bu adama küçükken ne yaptılar? Targeryanlar mı dersin, cersie jaime mi dersin, tywinin oğlunun sevgilisine yazması mı dersin 13 yaşında bir küçük kız çocuğunun ulu orta kocasını azdırmaya çalışması gibi iğrenç oğlu iğrenç bir sürü şey... Hepsi de 1. kitaptaydı. 1. kitap o kadar sinirlendirdi ki beni 2. kitabın 2 cildini de baştan itibaren almış olmama rağmen sinirlenip okumadım. Yakasım var kitapları, o derece.

edit. Duvarın kuzeyinde ki iğrenç ötesi adamı da eklemeliyim. Martin gerçekten doğal bir insan değil. Çocuğuma dokunsa kolunu kırardın Allah'ıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 16 Ağustos 2017; 23:13:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

Ejderhaları, yürüyen ölüleri, ölüpte canlananları geçtik Night Kingin attığı mızrakta mı mantık hatası arıyoruz arkadaşlar

Ölülerin canlanması vs. mantık hatası değil fantastik dizilerde onların dünyasında olabilcek şeyler bunu öncelikle ayırt etmeyi öğrensen sevinirim. Sen Game of Thrones kendi yaşadığın dünyayla karşılaştırırsan baştan aşağı saçma olur. Mantık hatası o değildir.

Ayrıca mızrakta mantık hatası yoktu.
  • Sanki Jon elini atarken gelen suyla o beyazlık gidiyor. Sanki buzun üzerine su gelince çözülüyor da buğu/don gidiyor gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydarkarapuar

quote:

quote:

quote:

Sanki bölüm orjinal yayınlamış da bana FPS muhabbeti yapıyorsun.

HBO Spain de Nordic de orjinaldir, orjinal olmasa bile kimse stüdyodan ellerinde 10 yıllık telefonla çekmedikleri sürece 10 fps verecek yayın bulamazsınız, saçma sapan sitelerin görüntü kalitesini mahvettiği yayınları izleyip kendi cahilliğinizi gelip burda başkalarına "Orjinal sanki yiaaa fps = frame per second yiaa" diye bilmiş bilmiş konuşuyorsunuz, azıcık torrent nedir öğrenin gidin ordan HDTV yayını indirin, kaç yıllık bilgisayar kullanıcısıyım, oyun genelde falan olurdu düşük fps alıyorum zirâ oyunlarda sabit fps diye bir durum olamaz, ancak filmlerde fps diye ağlayan sonra karşısınakini cahillikle suçlayanı ilk defa gördüm.

@Gaara34

Evet HBO yayılarını asla 23 fps altı vermez, HDTV sürümü izledim smooth 30 fps sürüştü.

Cahilliğini bir kez daha telefonla çekseler fps düşük olurdu diyerek belli ettin o yüzden uzatmaya gerek yok.

bilmediğinide bilmiyorsun sus otur

Bölüm akıcı FPS sahip değil bölümde yazan FPS ile gösterdiği kareler aynı FPS değil.

Videoyu leaklıyen arkadaş videoyu kendisi tekrar çekiyor ve başka playerı oynatıyor. Neyin kafasındasın ? Troll müsün orjinal episode değil.

Hani boş yapanı gördümde senin kadarını görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 16 Ağustos 2017; 23:13:35 >

• PavillionZ kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim gerçekten. Şimdi bir daha baktım. 52:29 da gözler açılıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bolumlerden sonra forumu takip etmemden sonra dizinin tadi kacti 2 yildir. Ilk 5 sezonu bagimsiz izlemistim:) Ne kadar senaryo varsa okuduk cogu da dogru cikti, dizide bir sahnede sok olma olayindan mahrum kaldim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

Ejderhaları, yürüyen ölüleri, ölüpte canlananları geçtik Night Kingin attığı mızrakta mı mantık hatası arıyoruz arkadaşlar

Ölülerin canlanması vs. mantık hatası değil fantastik dizilerde onların dünyasında olabilcek şeyler bunu öncelikle ayırt etmeyi öğrensen sevinirim. Sen Game of Thrones kendi yaşadığın dünyayla karşılaştırırsan baştan aşağı saçma olur. Mantık hatası o değildir.

Ayrıca mızrakta mantık hatası yoktu.

Ben mantık hatası var demedim zaten. Mantık hatası var diyen arkadaşları eleştirdim ama yanlış anlamışsınız mesajımı

• 
Sayfa: önceki 27502751275227532754
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.