Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2751. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27492750275127522753
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [A]narchy

arkadaş 10 dakikada çocuk nasıl gitti kuzgun ne ara gitti ****r nasıl 5 dkda geldi bizim nightking maşşallah yerde duran ejderi hedeflemek yerine havada uçan ejderin tam boğazına saplamayı tercih ediyor
    jonun amcasının saniyesinde onları bulması jonun hala nightkinge cüneyt arkın bakışı atması

ve dahada komiği bunların hepsinin cerseinin onları inandırması için yahu neyse arkadaş twd tadı verdi bitsede gitsek

evet gelmiş geçmiş en overrated dizi olma yolunda gidiyor bakalım finali losttan kötü yapabilcekler minightkingi cirit atma yarışmalarına soksunlar bi ara

Bölümü nerenle izlediğini anlamadım ve ayrıca en overrated dizi Breaking Bad dir ve öyle kalacak.

Zaman: 10 dakika geçmedi günler geçti buda çok iyi belirtildi adamlar uyuyordu karşısında wightlar varken günler geçti kısacası.

Ejderha: Duran ejderi vursa ölmezdi basit fizik. Direk üstüne gelen ejder tam ateşi ağzındayken boğazında vurup ateşi içinde patlatıp büyülü mızrakla yaraladı ve yere düşürdü. Aynısını drogon atsa kanadıyla karşılık verir en fazla hasar alır ama ölmez.

Benjen: Benjen son saniyede bulmadı benjen zaten undead aynı Night King gibi. O yüzden walkerları hissedebiliyor ayrıca adam bayadır geziyor yoksa direk başta gelirdi

Cersei: Cerseiye inandırması için değil o cerseiyi korkutup barış sağlamak için.

• O zaman bi kartalda galadriel digerinde saruman digerinde gandalf elrond falan olsa nazguller wefad sauronun gozunu galadriel tek halleder zaten hop finiş abi bunu kimse dusunememis iste ahh ahh milyon dolarlik film endustrisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 16 Ağustos 2017; 22:27:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi ile kitabin ayrışması geçen sezon oldu ancak; hala kitapta yaratılmış olayların gelişmeleri sona bağlandığı için Martinin yani kitabın etkisi vardı. Geçen sezon yaşanmış saçmalıkları yazsak yine liste epey uzun olacaktır ancak bu sezonki kadar bariz değillerdi
    Bu sene neredeyse dizi sıfırdan başladı. Senaristler Geçen sene kitaplardan kalan neredeyse bütün hikayeleri sonlandırdilar. Jon kral, Cersei tahtta, Sparrowlar öldü, tyrell bitti, dorne'da darbe, euron geldi, bran/arya döndü, Daenerys westerosta vs..vs.. Yani son iki sezon tamamiyle senaristlerin elinde. Adamlar Hollywood kafasıyla bu kadarını yapıyor maalesef. Ancak bir kitapçı olarak benim içim rahat. Martinin kitabı böyle devam etmeyecek biliyorum.
    6-7 yıldır bu konuda kitapçı-dizici tartışmaları olurdu ve kitapçılar yaptıkları eleştirilerde antipatik duruma düşerdi. Şimdi ise genel kitlenin (diziciler dahil) gerçek Game if thrones nosyonunu/felsefesini benimsemiş olduğunu görüyoruz.
    Ben 2018 şeklinde açıklanan kitabı dört gözle bekliyorum. Umarım dizi finalinden sonra yayınlanır. Diziyi unutacağım, ilk 5 kitabın Kisa bir tekrar yapacagim ve amazondan indirip hemen okuyacagim. Herkese de dizi bitince kitapları okumalarını tavsiye ederim. Her ne kadar finale daha yol çok uzun olsa da..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

ABD'de yapılan bir deneyle GoT'un popülerliğinin bilimsel nedeni, erotizm ve şiddet değil, kahramanlar arası diyaloglar olarak açıklandı.

Her bölümünü en az 10 milyon kişi izliyor. Kaç "bin" kişiyle yapmışlar bu "bilimsel" çıkarımı.
  • Dayanamayıp sızan bölümü izledim. Ölerek bayılarak izlediğimiz bir dizinin 7. sezonununda böylesi bölüm izlerken orgazma yaklaşıyor tabi ki insan. Ancak önceki sezonların aksine bu sezonki ucuz, paçoz senaryo yazımı çok gözüme batıyor. Dizi kitapları geçip doğaçlama senaryo yazmaya başlayınca çuvalladı, zira bu tarz senaryo yazımı ile başlasa buralara gelemezdi.

O yüzden George abimizin bundan sonra yazacağı kitapları okumak lazım. Sadece ilk kitabı okumuştum ama bundan sonraki kitaplar yazılınca okumayı düşünüyorum. Muhtemelen dizinin bu sezonuna göre baya değişik olacaktır. Fullmetal Alchemist'in ilk animesinde de benzer durum olmuştu. Anime mangasına yetiştikten sonra doğaçlama bir senaryo yazılıp bitirilmişti anime. Daha sonra manga yazılıp bitirildikten sonra en baştan tekrar animesi çekildi manga baz alınarak. Doğaçlama yapılan kısmı kadar çok benzer gitti, ama sonrasında hikaye bambaşka yöne evrildi.

Birçok mantık hatası vardı ama beni en çok rahatsız eden, Night King'in mızrağı metrelerce havadaki ejderhaya mancınık gibi fırlatabilmesi oldu. O kol gücü varsa zaten direk teslim edelim Westeros'un anahtarını bu abimize. İşte kaliteli senaryo yazımı olsa orası çok daha güzel çekilebilirdi. Ejderha yerdeyken vurulsa, gökten düşüp dramatik etki yaratamayacaktı. O yüzden havada vurmayı seçtiler büyük ihtimalle. Ama böyle de ucuz oldu. Benim de aklıma güzel bir yöntem gelmedi ejderhayı öldürmek için fakat büyük ihtimal kitapta da ejderha Akgezenler'e kurban gidecektir. Orada görürüz nasıl olması gerektiğini. Muhtemelen bu kadar dramatik olmaz, daha pratik ve gerçekçi olur. Benim tahminim, yere indiğinde üzerine tırmanan yüzlerce ölünün altında kalıp rezil bir şekilde can verir. :)

• Gelmiş geçmiş en heyecanlı bölümdü.Yerimde duramadım lannn
  • 7 . Bolum yarin duser nete

• Nén-El kullanıcısına yanıt
    Kol gücü değil iman gücü

• Adamlara bir şey beğendiremiyorlar la. Sırf muhabbet olur, savaş yok derler. Savaş olur kıl tüyden sorun çıkartırlar. Efsane güzel bölüm olmuş, neyin kafasındasınız?

Clegane biraz da bunlara mı küfür etse ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

bro ben 3 tane sızan sunum indirdim, HDTV dahil

hepsinin medya bilgisinde Frame rate: 30.000 FPS yazmasına rağmen görüntünün akıcılığı bir AMZN sunumu değildi

AMZN sürümlerinin medya bilgisinde 23.xxx FPS yazmasına rağmen kayıt kalitesi iyi olduğu için gerçek FPS'yi alıyorsun.

sızan sunumların ilk saniyeleri bakarsan bir player üzerinden kayıt alındığını görürsün. direkt kaynaktan alınan bir sunum değil, hal böyle olunca 30 FPS yazmasının bir anlamı olmuyor

Hocam öyle de zaten bütün korsan izlenen filmler bir player üzerinden, hani webdller hdtvler bunların hepsi player üzerinden, 5 sezondur falan internetten takip ediyorum game of thronesu ilk defa görüyorum insanlar fps düşük falan diyor, 23-30 fps arası oynar kabulümdür zaten AMZN bile studio kalite değil ki 23 fps düştü yiaa diye mızmızlanmanın anlamı yok, hani filmlerde genelde bitrate düşük derler işte efendim convert sırasında kalite kaybı olmuş derler anlarım ancak fps düşüktür nedir filmlerde fps sorunu yaşanmayalı 10 yıl oluyor, bir zamanlar game of thrones forumu kitap oyuncularıyla doluydu herkes girer torrentten indirir geçerdi şimdi Dany'e khaleese, Jon'a John, işte efendim en sevdiğim kadakter westeros tarzı yorumlar görünce "fps düşük yiaa" tarzı yorumları görünce direkt diyorum gitmiş saçma sapan bir siteden izlemiş, haliyle direct bir casuals imajı oluşuyor kafamda küçümsüyorum kusra bakmayın.

• İyice Hollywood klişeleri içine girse de güzel bölümdü.Mantık hataları olabiliyor ama napalım senaristler de alışkın değil george amcasız yazmaya.

Çoğu karakter diziye girmedi hala.Belki de hiç girmeyecek.

İyice jon daenerys krallığına gidiyor dizi.Tabi bu saatten sonra tanrı statüsünde bulunan iki karaktere de dokunamazlar.Anca seviştirin.

Ben kitap ile dizinin sonunun farklı olacağını düşünüyorum,dizi belli oluyor zaten Jon ve Dany gece kralını yenip mutlu mesut yaşayacaklar.

Keşke herkesi memnun etme amaçlı diziyi farklı sonlarla bitirme opsiyonu çıkarsalar herkes istediği sonu görmüş olur böylece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uchigatana -- 16 Ağustos 2017; 22:45:0 >

• Yeni bir teori,sizce şu anki littlefinger Arya olabilir mi ?

• Ulan tazı taş ne ya Herif tam troll tuttu taş attı ya allahım ya
  • Nén-El kullanıcısına yanıt
    Night King abimiz şimdi bu westerosun zeki abilerinden dragoyu öldürse eline küle dönmüş bir ejder geçecek niye dersen bu Jon bunların ölüleri kaldırabildiğini biliyor diğer ejderhalar mühtamel bunu yakıcaklardı ama gitti havadakini vurdu ve böylece düşünce suyun dibini boyladı Night King abimizde bu şekilde ejderhayı ele geçirmiş oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redbaron_1234

Ulan tazı taş ne ya Herif tam troll tuttu taş attı ya allahım ya

Koptum o sahnede yaa

• Red wedding den sonra en cok canımı sıkan,üzen bölümdü.Mantık hatası senaryo vs vs bir kenara bırakalım lütfen.Sezon finalini iple çekiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Sence dany ölürmü ?

Biliyorsun çocuk sahibi olamiyor ama jon ile beraber olacaklar hamile durumu olabilir bunun sonucunda olebilirmi sence ?

8.sezon 5.bolum sizintisi her ne kadar kolpa gibi gozuksede olabilitesi yuksek bir sey danynin ileriki durumu hakkinda

DİKKAT 8. sezon spoileri

Dany hamile kalacak. Sızdırılan 8. sezon senaryosunda bu yazıyor gördüğüm kadarıyla. 8. sezonda son sezon olduğu için ve Jon'da ölümsüz bir mertebeye yükseldiği için(ölse bile geri geliyor) o zaman dany'nin ölmesi mantıklı geliyor hamilelik sonucunda. hani son sezon olmasa kesin olmaz derdim ama son sezon olacağı için dramı artırmak istemiş olabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delton -- 16 Ağustos 2017; 22:51:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: delton

quote:

Sence dany ölürmü ?

Biliyorsun çocuk sahibi olamiyor ama jon ile beraber olacaklar hamile durumu olabilir bunun sonucunda olebilirmi sence ?

8.sezon 5.bolum sizintisi her ne kadar kolpa gibi gozuksede olabilitesi yuksek bir sey danynin ileriki durumu hakkinda

DİKKAT 8. sezon spoileri

Dany hamile kalacak. Sızdırılan 8. sezon senaryosunda bu yazıyor gördüğüm kadarıyla. 8. sezonda son sezon olduğu için ve Jon'da ölümsüz bir mertebeye yükseldiği için(ölse bile geri geliyor) o zaman dany'nin ölmesi mantıklı geliyor hamilelik sonucunda. hani son sezon olmasa kesin olmaz derdim ama son sezon olacağı için dramı artırmak istemiş olabilirler.

8. Sezon daha çekilmedi ve yazılmadı adamlar hala senaryo üstünde ugraşıyorlar.

Leaklerin hepsi yalan. Kaynak ver

• quote:

Orijinalden alıntı: delton

quote:

Sence dany ölürmü ?

DİKKAT 8. sezon spoileri

çocuğun düşmesini sağlayan bir içecek var bunu kullanabilir. hatta dany daario ile de sevişmişti ve hamile kalmadı. bence ölümü direk jonun kılıcından olacak.

• Spoiler yememek için son sayfalara hiç bakmadım. Birisi sızan bölümün kalitesi hakkında bilgi verebilir mi? Ben projeksiyonda izliyorum, önceki TBS sürümleri iyiydi. Öyleyse indircem. Torrntte 1.05 gb (720p) var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 27492750275127522753
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.