Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2746. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27442745274627472748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam benim bildiğim dizi 2019da yani 9.sezonda bitecek. Sarkabilir diye açıklama yapmıştı yönetmen, 8.sezonda biteceği kesin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Izlemiyim diyordum ama dayanamadim, aksiyon severler icin guzel bolum olmus ama senaryo bildigin turk dizilerine donusuyor. Belki zaman az o yuzden fazla uzatmak istememislerdir onu bilememde pek keyif verdigini soylemeyecegim malesef.
    2nci kez bastan alip kacirdigim sey varmi diye baktim, ozellikle konusmalara odaklandim, pek kayda deger birsey gormedim belki ileriki sezon bolumlerinde olabilecek 1-2 ufak olay haricinde ileriye yonelik atilmis bir yem goremedim en azindan dise dokunur degildi.
    Dizi kitaptan koptuktan sonra pek keyif verici olmuyor anlasilan, bildigin siradan amerikan aksiyon filmleri tadinda ilerleyen bolumler var saniyorum artik.
    Su sizdirmalarinda onune gecseler belki daha guzel olabilirdi. Hala ilk sizan senaryo birebir isliyor sadece birkac farklilik var o da gidisati etkileyecek seyler degil.

Herkes cok ovmus, ballandira ballandira anlatmis ama ben zevk almadim.

not: 20.02.2017 tarihli mesajim :D

viserion un ak gezene donusmesi :)

• sezon finalinin fragmanı çıktı mı çıktıysa link lütfen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

sezon finalinin fragmanı çıktı mı çıktıysa link lütfen.

Daha 6.bölümü yayınlamadı adamlar yahu
  • Bu sezon bunları yapan gelecek sezon neler yapmaz bee of of. Hata arayıp zevkimin içine edemem. Sonuçta adı üstünde dizi. Mantık hataları var mı? Evet. Ama adamlar size her bölüm oradan oraya nasıl seyahat ettiklerini gösteremez.

• curiousdh C kullanıcısına yanıt
    Haberleri yanlış okumuşsunuz.

2019'a sarkabilir diye 8. sezondan bahsediyorlardı. Yani 2018'i boş geçmekten bahsediyorlardı. 8. sezonda biteceği kesin. Yönetmenler farklı projelere geçmek istiyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

quote:

Belki de 7.bölümün fragmanı sızar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jenark -- 16 Ağustos 2017; 19:23:18 >
  • Night King ateşten etkilenmiyor

• Güzel bir bölüm olmakla beraber saçmalıklarda vardı. senaryosunu daha önce okumasaydım daha çok etkilenirdim, o da gerçek. Kılıçla ilgili bir sorum var?

Kılıcın gözü mü açılıyor. Beyaz ken siyah oluyor. Bunun bir sebebi var mı?

saçmalık derken şunu kasettim. birde cercei için
    ejderha kaybetmeye değmezdi, bence dizinin en zayıf yanı buydu. sırf cercei akgezenelere inanacak diye bir tane yakalamaya gittiler. değer miydi? Jon'da hava atmak için ejdarhaya binmedi hemen, kılıç sallamaya devam etti.

7x07 efsane bir bölüm olacak. keşke onu da sızdırsalar.

• Bir seye aciklik getireyim, biraz da bahsedilmis ama Night King neden suyu dondurmadi neden hemen saldirmadi da bekledi.Cunku Night King Bran gibi gelecegi gorebiliyor. Lakin Tazi tasi atinca suyun tekrardan donmus oldugunu goren oluler saldirmaya basladi. Bence butun olay isigin tanrisinda bitiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

night king ejderhayı diriltirken öyle duygu dolu baktı ki resmen seninle ortalığın a koyucaz gibisinden bi hali vardı . Yalnız reis öyle cool ki 3 ejder geliyor üstüne istifini bozmadan Allah katına mızrak sallıyor, harika bölümdü tek kelimeyle..

Adamın heykelini yapsak testislerine beton yetmez ama buzulları kırmadan nasıl yürüyor merak ediyorum.

Hocam WW'ler soğuğu kendileri getiriyorlar, ateşlerin içinden geçerlerken ateş sönüyor mesela. Normal suyun üzerinde yürüyüp suyu buza bile dönüştürebilir muhtemelen yürürken .

• quote:

Orijinalden alıntı: lPaTRoNl

quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

quote:

Belki de 7.bölümün fragmanı sızar

Şaşırmam İnşallah 7.bölümde sızar sonuçta adamların reytingini etkilemiyor bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zafer Korkmaz

Night King Bran gibi geleceği görebiliyor. Ejderide çok iyi bekliyordu mızrağını falan hazırlamıştı. Duvar saf büyü olduğundan geçilmiyor ama duvarın dışından gelen büyülü bir yaratıkla geçilebilir buda Viserion oluyor. Tamamen yüzyıllardır bunu bekliyordu sanırım.

Dizide Bran'ın geleceği görebildiğine dair kesin bi kanıt var mıydı hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: The Imp

quote:

Night King Bran gibi geleceği görebiliyor. Ejderide çok iyi bekliyordu mızrağını falan hazırlamıştı. Duvar saf büyü olduğundan geçilmiyor ama duvarın dışından gelen büyülü bir yaratıkla geçilebilir buda Viserion oluyor. Tamamen yüzyıllardır bunu bekliyordu sanırım.

Three-eyed raven olacagini gordu. (Oldu)

Cersei'nin wild fire ile septi havaya ucuracagini gordu. (Oldu)

King's Landing uzerinde ucan ejderha gordu. (Olacak)

Cok dikkatli izliyorsun diziyi, belli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Efsane bir bölümde En iyi 3 bölüm arasına girer belkide en iyi bölümdü şimdiye kadar yayınlananlardan. Böyle İyi oluyor sızdırılması paylaşılması falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: delton

Güzel bir bölüm olmakla beraber saçmalıklarda vardı. senaryosunu daha önce okumasaydım daha çok etkilenirdim, o da gerçek. Kılıçla ilgili bir sorum var?

Kılıcın gözü mü açılıyor. Beyaz ken siyah oluyor. Bunun bir sebebi var mı?

saçmalık derken şunu kasettim. birde cercei için
    ejderha kaybetmeye değmezdi, bence dizinin en zayıf yanı buydu. sırf cercei akgezenelere inanacak diye bir tane yakalamaya gittiler. değer miydi? Jon'da hava atmak için ejdarhaya binmedi hemen, kılıç sallamaya devam etti.

7x07 efsane bir bölüm olacak. keşke onu da sızdırsalar.

Tabi ki Cercei için gitmedi oraya. Belli ki Dany Jon'a aşık oldu. Acayip belli oluyor hal ve hareketlerinden. Aşkını kurtarmak için düşünmeden gitti tehlikenin içine. Son sahnelerdeki kaygısından da belli oluyor.

Keşke Rhaegal ölseydi. En azından en sıskası oydu. Gitti aslan gibi ecderiya.

• quote:

Orijinalden alıntı: SpaceFalcon

quote:

Orijinalden alıntı: The Imp

quote:

Three-eyed raven olacagini gordu. (Oldu)

Cersei'nin wild fire ile septi havaya ucuracagini gordu. (Oldu)

King's Landing uzerinde ucan ejderha gordu. (Olacak)

Cok dikkatli izliyorsun diziyi, belli.

Three Eyed Raven rüyalarını görmesinin sebebi geleceği görmesi değil. O yaşlı abimiz (Bloodraven) Bran'ı Duvarın kuzeyine çekebilmek için rüyalarını girip onları gösteriyor. Çok dikkatli izliyorsun diziyi belli

• Sansa'nın bulduğu
    yüzlerden biri Walder Frey'in idi.
  • dany ve jon yakışıyorlar, fight club un final sahnesi gibi sevişme görürmüyüz acaba
  • 
Sayfa: önceki 27442745274627472748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.