Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2707. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27052706270727082709
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tru****

Gece Kralı konuşacak mı acaba hiç ?

Kitapta Skroth denen bir dil konuşuyorlar. Buz kırılmasına benziyormuş ses olarak. High Valyrian ve Dothraki dilini yaratan adam bu dili de uyarlamış diziye ancak hiç kullanılmamış henüz. Belki görürüz ama sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelmessos

Bu bizim Beric Dondarion hocam. Azor Ahai değil.

Kehanete göre, Asshai'nin eski kitapları uzun yaz mevsiminin ardından gelecek olan günü anlatır. O gün yıldızlar kanayacak ve soğuğun ağır nefesi dünyanın üstüne çökecek. O dehşet dolu gün geldiğinde, bir savaşçı alevlerin arasındaki kılıcı çekecek. O kılıç Işık Getiren'dir. Kahramanların Kızıl Kılıcı'nı tutan adam, Azor Ahai'nin yeniden hayata gelişi olacak ve karanlık onun ardında kalacak. Vadedilmiş Prens, Işık Getiren'i bir kez daha ellerine alacak ve Ötekiler'e karşı kullanacak eğer o yenilirse dünyada onunla birlikte düşecek. Ve yine kehanete göre bu Vadedilmiş Prens kanayan bir yıldız altında, tuz ve dumanın içinde doğacaktır.

Gelecek bölümün fragmanında Beric'in elindeki kılıç alevleniyor. Üstte spoiler olmasın diye upload edip linki verdim.

Game of Thrones (2011 - 2019)

Game of Thrones (2011 - 2019)

• quote:

Orijinalden alıntı: TTumen

Yav aynen biri bir link yollasın.

Benim kullandığım androidde downloader private browser uygulamasıyla istediğin videoyu indirebiliyorsun.

Not:Yatırım tavsiyesi değildir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baelish ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zombitch kullanıcısına yanıt
    -Spoiler-

Hocam aslinda 3.sezonda beric gorundugunde bu adam bi daha ne zaman piyasaya cikar diye bekledim.Belli ki cok kilit bi rol oynar diye dusunuyordum.Adamin olmemesinin bi sebebi olmali ee kilici da yakiyor.

• Bu sezonki bölümler üstüne koyarak gidiyor.Hiç bitmesin istiyor insan izlerken.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Icefyre

quote:

Gece Kralı konuşacak mı acaba hiç ?

Kitapta Skroth denen bir dil konuşuyorlar. Buz kırılmasına benziyormuş ses olarak. High Valyrian ve Dothraki dilini yaratan adam bu dili de uyarlamış diziye ancak hiç kullanılmamış henüz. Belki görürüz ama sanmıyorum.

Gelecek sezon Bran ile Gece Kralının konuştuğu bir sahne olsa güzel olurdu diyeceğim ama Gece Kralı konuştuğu an tüm o karizmasını kaybedebilirler gözümde, hiç o topa girmeseler de olur

Biri karizma mı dedi

https://www.facebook.com/TR9gag/videos/1242115522560221/

• 6. bölüm fragmanında 40-42 saniye aralığında ekipte koşanların en sağda olup en önde olanın sırtında sanki white walker var ayrıca en arkada da biri sakat 2 kişi koluna girmiş kaçırıyor

• Hala Beric'e Azor Ahai diyorlar ya. Tövbe yarabbim.

Bu arada bu üstatlar ne balonmuş arkadaş ya. Ne hastalıktan ne de Uzun Gece'den haberdarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokratik Adam -- 14 Ağustos 2017; 20:43:38 >
    Beric her savaştığında kılıcını yakıyor zaten

• 7x6 sezon finali mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelmessos

Wow GOTun ilk kitabından iki yil once çıkmış ama Lich King ilk ne zaman ortaya çıkmış ???

Night King ne zaman ilk ortaya çıkmış White Walkerlar sayılmaz ve karakter olarak komple tasarlanmış ?
  • güzel bölümdü yine
    yanan kılıcın bir olayı yok.

kitapta turnuvalarda şekil olsun diye falan kullanıyor thoros (berrici dirilten sürekli içki içen uzun saçlı eleman), dizide beric 3. sezonda sandor'a karşı kullandı. white walkerlar için özel bişey değil. he çıkarsa sonradan bilemem, yanan kılıcın olayı yok yani onu diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: weros

yanan kılıcın bir olayı yok.

kitapta turnuvalarda şekil olsun diye falan kullanıyor thoros (berrici dirilten sürekli içki içen uzun saçlı eleman), dizide beric 3. sezonda sandor'a karşı kullandı. white walkerlar için özel bişey değil. he çıkarsa sonradan bilemem, yanan kılıcın olayı yok yani onu diyorum

Wightların ateşe karşı zayıflıkları var oraya bağlarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sokratik Adam

Hala Beric'e Azor Ahai diyorlar ya. Tövbe yarabbim.

Bu arada bu üstatlar ne balonmuş arkadaş ya. Ne hastalıktan ne de Uzun Gece'den haberdarlar.

Adamlar devlet memuru mantigi ile hareket ediyorlar :) Demekki sadece Turkiye degil hisarda bile isler boyle yuruyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 14 Ağustos 2017; 21:2:9 >
  • fokof kullanıcısına yanıt
    7. bölüm sezon finali. 2 bölüm daha var.
  • orada işe yarar evet
  • Arkadaşlsr tüm sezonları 720p yada 1080p olarak nerede bulabilirim izleyesim geldi tekrardan

• Bu sezon en sevdiğim sezon oldu, bir aksiyon sever olarak coşuyorum
  • 
Sayfa: önceki 27052706270727082709
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.