Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2709. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.491.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27072708270927102711
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Khaleesi, John Snow'a verecek gibi. John Snow, Khaleesi'ye kayabilir de, kaymayabilir de. Ama bana soracak olursanız kayacak gibi bir hali var.
  • Kaymak derken??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Orijinalden alıntı: Zafer Korkmaz

quote:

Orijinalden alıntı: Bkooper

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt_Vader

bölümden ziyade GoT'un ana düşmanına(şimdilik öyle gözüken) WoW'un çakması iması verdin gibi geldi.
    ama oldukça benzediği gerçek.

geçen günlerde de çakma muhabbeti geçmişti ordan aklıma geldi daha çok

Hocam çok benzediği su götürmez bir gerçek özellikle ölüler ordusu ve gözlerinin mav olması

GoT Warcraft tan önce oluşturulan bir evren ve seri.

Night King tasarımı mavi gözleri duruşu vs. Lich King den esinlenilmiş olması gayet normal çünkü tek örnek o var. George kafasındaki Night King bu olmayabilir. Ayrıca Night King ilk kitapta geçiyor mu ? Ben sadece White Walkerlar geçiyor diye biliyorum Night King tamamen sonradan dahil oluyor.

sayın kardeşim got herşeyiyle warcraft tan önce tasarlandı ve yazıldı. ilk kitapta geçmemesi fark etmez rr martin seriyi önceden taslak halinde yazdı zaten sonradan kitaplar geldi adam zaten night king i tasarlamıştı.

Warcraft evreni 1994 den beri var. Dizideki Night King tartışmasız Lich Kingden özenilmiş. Daha neyin tartıştığını anlamadım.

Warcraft evreni gottan daha önce mevcuttu.

tamam özenilmiş. sayfalardır bunu yazıyorsun mutlu musun artık ?

Hayır benim hoşuma giden bir şey sevdiğim bir karakterin sevdiğim başka bir evrende bir benzerinin olması. Olayı siz buraya çekiyorsunuz anlamadım

Sen gidip GoT warcraftan önce var dersen bi gülerim yani got dediğin küçüçük bir evren Warcraft dediğin 20 film çeksen yetmicek kadar geniş bir evrene sahip. İçinde cücelerden demonlar titanlar her şeyi mevcut bir evren.

Benim tilt olduğum nokta GoT warcraftan önce varmış gibi ahkam kesmen.

Ayrıca en önemli benzerlik önümüzdeki bölümde mevcut olcak ben Spoiler veriyim

Night King Daenerys ejderhalarından birini öldürüp diriltcek ve o sahne lich king trailerındaki lich king sindragosayı diriltmesi gibi olcak.

Dostum bu konuyu daha önce de tartışmıştık sanırım seninle.

Warcraft evreni tek bir oyun ile bütün evrenini açıklamadı. 94'te ilk oyun cıktı evet. Ancak 20 filme sığmayacak evren, 2000 sonrası çıkan kitaplarla ve Word of Warcraft'ın çıkması ile oluşturuldu. Martin o zamana kadar 3 kitabı çoktan yazmıştı.

Dizideki Night King ile kitaptaki Night's King arasında fark var. Dizideki gibi bir karakter kitapta çıkar mı orası bilinmiyor şimdilik ancak ilk kitaptan beri Night King muhabbeti mevcut. Yani 96'tan beri. Martin ise 94'te serinin taslağını zaten çıkarmıştı. İlk taslakta ejderhalar, Essos ve diğer kıtalar yoktu. Sonradan ekliyor hepsini bir arkadaşının tavsiyesi ile ve neredeyse sil baştan bir evren tasarlıyor. Warcraft'ın aksine, yedinci kitabın ki o zamanlar Martin'in aklında üç kitap çıkarmak var, sonuna kadar belli olan bir taslak.

Dizi senaristleri Warcraft'tan etkilenmiş olabilirler mümkün. Ancak Martin'in bu seriyi Warcraft hikayesi üzerine inşa ettiğini söylemen abes kaçıyor.

Warcraft'ın ilk iki oyununda sadece orclar ve insanlar arasında geçen savaş mevcut. Üçüncü oyunda Arthas giriyor sahneye ki expension olan Frozen Throne'a kadar Lich King'i görmüyoruz. O da 2003'te piyasaya çıkıyor. Yani üçüncü kitaptan olan Kılıçların Fırtınası'ndan sonra.

Diziyi izleyerek de seriye küçücük bir evren demen ayrıca bir ''tilt'' olma mevzusu. Kitaplara ve evrenin haritasına bir göz gezdir istersen. Potansiyel olarak Warcraft'tan hatta Yüzüklerin Efendisi'nden bile daha geniş bir evrene sahip. Martin'in mükemelliyetçi kafası olmasa, şu zamana kadar kendisi ve başka yazarlar tarafından onlarca kitap, onlarca ayrı konu yazılmıştı. Sadece Ejderhaların Dansı ve Karaalev İsyanı bile başlı başına bir dizi konusu. O da ASOIAF evreninde 20 küsür seneye tekabül ediyor. Adam son dönemde kitaba vakit ayıramadığı için diziden ayrıldı ne haliniz varsa görün dedi senaristlere.

Dizisinin çekilmesi için bile kırk dereden su getirtmiş, üstüne senaryoyu okuyup D&D'ye sözlü mülakat yapmış adam. Bu kadar katı olmasa hangi hikayeler çıkardı kim bilir?

Bir konuda Yüzüklerin Efendisi mi taklit Game of Thrones mu deniyor, sen burada Warcraft'tan araklanmış diyorsun. Olan şeyi olduğu ile kabullenmek çok mu zor anlam veremiyorum cidden. Takım tutar gibi düşüncelere saplanmak iyi sonuçlar doğurmaz hiçbir konuda.

Daha önce cevaplamıştım ve uzun yazmamıştım şimdi tek tek uzun cevaplıyım çok istedin diye

Warcraft evreni tek bir oyun ile bütün evrenini açıklamadı. 94'te ilk oyun cıktı evet. Ancak 20 filme sığmayacak evren, 2000 sonrası çıkan kitaplarla ve Word of Warcraft'ın çıkması ile oluşturuldu. Martin o zamana kadar 3 kitabı çoktan yazmıştı.

Warcraft 94 , Got 96. Warcraft evrenide got gibi daha önceden yazılmaya başlandı havadan düşmedi bu hikayeler belki 5 yıl kadar sürmüştür o zamanlar oyun geliştirmek daha zor aynı zamanda

Dizideki Night King ile kitaptaki Night's King arasında fark var. Dizideki gibi bir karakter kitapta çıkar mı orası bilinmiyor şimdilik ancak ilk kitaptan beri Night King muhabbeti mevcut. Yani 96'tan beri. Martin ise 94'te serinin taslağını zaten çıkarmıştı. İlk taslakta ejderhalar, Essos ve diğer kıtalar yoktu. Sonradan ekliyor hepsini bir arkadaşının tavsiyesi ile ve neredeyse sil baştan bir evren tasarlıyor. Warcraft'ın aksine, yedinci kitabın ki o zamanlar Martin'in aklında üç kitap çıkarmak var, sonuna kadar belli olan bir taslak.

Ben zaten Dizi hakkında konuşuyorum. George aklındaki Night King kesinlikle Lich King olmadığına eminim. Dizide Night King tasarımını üstlenmiş arkadaşlar büyük ihtimal Warcraft evrenindeki Lich King örnek almıştır çünkü en yakın 3D Örnek o var. Sen bunu anlayamıyorsun.

Dizi senaristleri Warcraft'tan etkilenmiş olabilirler mümkün. Ancak Martin'in bu seriyi Warcraft hikayesi üzerine inşa ettiğini söylemen abes kaçıyor.

Ben nerde öyle bir şey dedim bir alıntılar mısın iftira atmayın.

Warcraft'ın ilk iki oyununda sadece orclar ve insanlar arasında geçen savaş mevcut. Üçüncü oyunda Arthas giriyor sahneye ki expension olan Frozen Throne'a kadar Lich King'i görmüyoruz. O da 2003'te piyasaya çıkıyor. Yani üçüncü kitaptan olan Kılıçların Fırtınası'ndan sonra.

Daha öncede yazdığım gibi ben dizideki Night King tasarımın Lich King çok benzediğini ve hoşuma gittiğini söyledim buna karşın baya yorum atıldı onlara cevap verdim sen niye kitaba bağladın. Dediğim gibi George aklındaki Night King ile Dizideki aynı değil.

Diziyi izleyerek de seriye küçücük bir evren demen ayrıca bir ''tilt'' olma mevzusu. Kitaplara ve evrenin haritasına bir göz gezdir istersen. Potansiyel olarak Warcraft'tan hatta Yüzüklerin Efendisi'nden bile daha geniş bir evrene sahip. Martin'in mükemelliyetçi kafası olmasa, şu zamana kadar kendisi ve başka yazarlar tarafından onlarca kitap, onlarca ayrı konu yazılmıştı. Sadece Ejderhaların Dansı ve Karaalev İsyanı bile başlı başına bir dizi konusu. O da ASOIAF evreninde 20 küsür seneye tekabül ediyor. Adam son dönemde kitaba vakit ayıramadığı için diziden ayrıldı ne haliniz varsa görün dedi senaristlere.

Yahu sen koskaca dünyalar ayrı boyutları olan kocaman demonlardan tut her şeye sahip dünyadaki her hayali canavarın bulunduğu devasa evreni gotlamı karşılaştırıyorsun cidden. Cidden komik biraz Warcraft Evrenini bilseydin şu yorumu atmazdın

Dizisinin çekilmesi için bile kırk dereden su getirtmiş, üstüne senaryoyu okuyup D&D'ye sözlü mülakat yapmış adam. Bu kadar katı olmasa hangi hikayeler çıkardı kim bilir? Bir konuda Yüzüklerin Efendisi mi taklit Game of Thrones mu deniyor, sen burada Warcraft'tan araklanmış diyorsun. Olan şeyi olduğu ile kabullenmek çok mu zor anlam veremiyorum cidden. Takım tutar gibi düşüncelere saplanmak iyi sonuçlar doğurmaz hiçbir konuda.

Ben araklanmış demedim Night King dizideki tasarımının Lich Kingden örnek alınmasından çok memnunum çünkü Lich King harika bir karakter ve bunun bir benzerininin Gotta olması benim izleme keyfimi dahada artırıyor hatta gelecek bölümde kendisini ejderhanın üstünde gördügümde aha Arthas dicem. Kusura bakma.

Şimdi her şeyi cevapladığıma göre salar mısın ? Hani dediklerim bu kadar yanlış anlaşılabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 14 Ağustos 2017; 22:37:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thelmessos

Kaymak derken??

Dizideki o kadar ekstrem seks içeriği varken bu argo tabire mi takıldık yoksa???
  • Kış geldi, kar/buz, zemin de kaygan yani!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt_Vader

bölümden ziyade GoT'un ana düşmanına(şimdilik öyle gözüken) WoW'un çakması iması verdin gibi geldi.
    ama oldukça benzediği gerçek.

geçen günlerde de çakma muhabbeti geçmişti ordan aklıma geldi daha çok

Hocam çok benzediği su götürmez bir gerçek özellikle ölüler ordusu ve gözlerinin mav olması

GoT Warcraft tan önce oluşturulan bir evren ve seri.

Night King tasarımı mavi gözleri duruşu vs. Lich King den esinlenilmiş olması gayet normal çünkü tek örnek o var. George kafasındaki Night King bu olmayabilir. Ayrıca Night King ilk kitapta geçiyor mu ? Ben sadece White Walkerlar geçiyor diye biliyorum Night King tamamen sonradan dahil oluyor.

sayın kardeşim got herşeyiyle warcraft tan önce tasarlandı ve yazıldı. ilk kitapta geçmemesi fark etmez rr martin seriyi önceden taslak halinde yazdı zaten sonradan kitaplar geldi adam zaten night king i tasarlamıştı.

Warcraft evreni 1994 den beri var. Dizideki Night King tartışmasız Lich Kingden özenilmiş. Daha neyin tartıştığını anlamadım.

Warcraft evreni gottan daha önce mevcuttu.

tamam özenilmiş. sayfalardır bunu yazıyorsun mutlu musun artık ?

Hayır benim hoşuma giden bir şey sevdiğim bir karakterin sevdiğim başka bir evrende bir benzerinin olması. Olayı siz buraya çekiyorsunuz anlamadım

Sen gidip GoT warcraftan önce var dersen bi gülerim yani got dediğin küçüçük bir evren Warcraft dediğin 20 film çeksen yetmicek kadar geniş bir evrene sahip. İçinde cücelerden demonlar titanlar her şeyi mevcut bir evren.

Benim tilt olduğum nokta GoT warcraftan önce varmış gibi ahkam kesmen.

Ayrıca en önemli benzerlik önümüzdeki bölümde mevcut olcak ben Spoiler veriyim

Night King Daenerys ejderhalarından birini öldürüp diriltcek ve o sahne lich king trailerındaki lich king sindragosayı diriltmesi gibi olcak.

Dostum bu konuyu daha önce de tartışmıştık sanırım seninle.

Dizisinin çekilmesi için bile kırk dereden su getirtmiş, üstüne senaryoyu okuyup D&D'ye sözlü mülakat yapmış adam. Bu kadar katı olmasa hangi hikayeler çıkardı kim bilir?

Bir konuda Yüzüklerin Efendisi mi taklit Game of Thrones mu deniyor, sen burada Warcraft'tan araklanmış diyorsun. Olan şeyi olduğu ile kabullenmek çok mu zor anlam veremiyorum cidden. Takım tutar gibi düşüncelere saplanmak iyi sonuçlar doğurmaz hiçbir konuda.

Daha önce cevaplamıştım ve uzun yazmamıştım şimdi tek tek uzun cevaplıyım çok istedin diye

Warcraft 94 , Got 96. Warcraft evrenide got gibi daha önceden yazılmaya başlandı havadan düşmedi bu hikayeler belki 5 yıl kadar sürmüştür o zamanlar oyun geliştirmek daha zor aynı zamanda

Ben zaten Dizi hakkında konuşuyorum. George aklındaki Night King kesinlikle Lich King olmadığına eminim. Dizide Night King tasarımını üstlenmiş arkadaşlar büyük ihtimal Warcraft evrenindeki Lich King örnek almıştır çünkü en yakın 3D Örnek o var. Sen bunu anlayamıyorsun.

Ben nerde öyle bir şey dedim bir alıntılar mısın iftira atmayın.

Daha öncede yazdığım gibi ben dizideki Night King tasarımın Lich King çok benzediğini ve hoşuma gittiğini söyledim buna karşın baya yorum atıldı onlara cevap verdim sen niye kitaba bağladın. Dediğim gibi George aklındaki Night King ile Dizideki aynı değil.

Yahu sen koskaca dünyalar ayrı boyutları olan kocaman demonlardan tut her şeye sahip dünyadaki her hayali canavarın bulunduğu devasa evreni gotlamı karşılaştırıyorsun cidden. Cidden komik biraz Warcraft Evrenini bilseydin şu yorumu atmazdın

Dizisinin çekilmesi için bile kırk dereden su getirtmiş, üstüne senaryoyu okuyup D&D'ye sözlü mülakat yapmış adam. Bu kadar katı olmasa hangi hikayeler çıkardı kim bilir? Bir konuda Yüzüklerin Efendisi mi taklit Game of Thrones mu deniyor, sen burada Warcraft'tan araklanmış diyorsun. Olan şeyi olduğu ile kabullenmek çok mu zor anlam veremiyorum cidden. Takım tutar gibi düşüncelere saplanmak iyi sonuçlar doğurmaz hiçbir konuda.

Ben araklanmış demedim Night King dizideki tasarımının Lich Kingden örnek alınmasından çok memnunum çünkü Lich King harika bir karakter ve bunun bir benzerininin Gotta olması benim izleme keyfimi dahada artırıyor hatta gelecek bölümde kendisini ejderhanın üstünde gördügümde aha Arthas dicem. Kusura bakma.

Şimdi her şeyi cevapladığıma göre salar mısın ? Hani dediklerim bu kadar yanlış anlaşılabilirdi.

Olasılıklı konuşuyorsun. Warcraft'ın asıl olayı Frozen Throne'dan sonra başladı. İlk iki oyun evet, gayet iyi satış rakamları aldı ancak evrenin genişlemesi Frozen Throne'dan sonra oldu. WoW'ın çıkışı ile ayyula çıktı. Yani çıkıp daha önceden yazılmıştır heralde demek tahmin yürütmek oluyor ki tahminin yanlış.

Daha önceki mesajımda da belirtmiştim, senaristler evet esinlenmiş olabilirler diye. Ama sen çıkıp Warcraft evreni daha önce mevcuttu( ki değildi) bütün olaylar Warcraft'a benziyor diyorsun kendince örnekler vererek.

Üstelik mb olarak tanımlanan bir oyunun geliştirme sürecinin ve konusu sadece ve sadece iki ırkın birbiri ile karşılaşması iken, ilk kitabın ve serinin temelini oluşturan kitaptan daha uzun süreceğini düşünüyorsan, eh o senin düşüncen saygı duyarım.

Ayrıca ikinci mesajında da ''Warcraft dediğin 20 film çeksen yetmicek kadar geniş bir evrene sahip. İçinde cücelerden demonlar titanlar her şeyi mevcut bir evren'' diyorsun ki, 94'teki oyunda bunlar yok. Sadece orclar ve insanlar var.

Sadece diziyi gösterip kitapları es geçemezsin. Bu Warcraft evreninin sadece oyunlardan ibaret olduğunu düşünmekle eş değer. Ve evet yine söylüyorum, Serinin evreni Warcraft'tan daha büyük bir evren. Başlıca olayların anlatıldığı World of Ice and Fire kitabından seriler dolusu film ve dizi çıkar. Ki o kitapta Martin bir parmak bal çaldı ağzımıza detaya girmeyip.

İlk mesajımdan beri diyorum ve dizi senaristleri esinlenmiş olabilir. Ancak evreni karşılaştırıyorsan sadece diziyi ele alamazsın. Kaynak materyali de değerlendirmek zorundasın.

Warcraft evrenine, ASOIAF evreni kadar hakim değilim. Hakim olan sen elbette ki Shado-Pan ile Night Watch arasındaki benzerliği söyleyebilirsin. Hani 96'da çıkan kitapta geçen Night Watch ile Mists of Pandaria expension'ında gelen Shado-Pan arasında.

O yüzden benzerliklerin olması ayrı. İki evreni karşılaştırıp biri daha önce, bütün hikaye aynı işte diyerek bütün ASOIAF evreninin Warcraft'tan esinlendiği imasında bulunmak ayrı.

Söyleyeceklerim bu kadar.

• Cypon kullanıcısına yanıt
    Aynı şeylerden bahsediyoruz ama egon yüzünden benim demediğim şeylere cevap veriyorsun.

Bir yorumunda yok ben komple got warcraft çakması demişim falan nerde demişim birader. Warcraft ile Got hikayesi zaten komple farklı. Benim konuda tek bahsettiğim şey Night King dizideki tasarımının Lich King ne kadar benzediği ve hoşuma gittiği. Sen konuları nereye çekiyorsun.

Ayrıca Warcraft evreni temelleri ne zaman atıldı vs. bilmiyoruz çünkü george aksine warcraft senaristleriyle röportaj vs. yapılmadı. Frozen Throne 2003 de çıksada temelleri kaç yıl önceden atılmıştır. 1 oyunun yapımı 8 yıl kadar sürebiliyor ve eski zamanlar oyun geliştirmek daha zordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 14 Ağustos 2017; 23:4:39 >
  • John, Cercei, Aria, Night King

Günlük "Trigger" Dozunuzu artırayım.

Bölüm normaldi zaten son 2 bölüme zemin hazırlıyorlar. Güzel gidecek son iki bölüm biri 70 diğeri 80 dakikaydı sanırım. IMDB'de gördüm dün.
  • trufily T kullanıcısına yanıt
    Night's King.
  • quote:

Aynı şeylerden bahsediyoruz ama egon yüzünden benim demediğim şeylere cevap veriyorsun.

Bir yorumunda yok ben komple got warcraft çakması demişim falan nerde demişim birader. Warcraft ile Got hikayesi zaten komple farklı. Benim konuda tek bahsettiğim şey Night King dizideki tasarımının Lich King ne kadar benzediği ve hoşuma gittiği. Sen konuları nereye çekiyorsun.

Ayrıca Warcraft evreni temelleri ne zaman atıldı vs. bilmiyoruz çünkü george aksine warcraft senaristleriyle röportaj vs. yapılmadı. Frozen Throne 2003 de çıksada temelleri kaç yıl önceden atılmıştır. 1 oyunun yapımı 8 yıl kadar sürebiliyor ve eski zamanlar oyun geliştirmek daha zordu.

Egolu bir insan değilim çok şükür, yanıldığımı kabullenebilir bir yapım var. Tartıştığım birçok kullanıcı oldu, yıllardır da bu forumdayım ancak senden başka egolusun diyene rastlamadım.

Yukardaki mesajımda senin yazdıkların üzerinden cevap verdim. İşin içine iki evrenin karşılaştırmasını soktuğun için mesaj yazma gereksinimi duydum. Yoksa dediğim gibi dizi senaristleri esinlenmiş olabilirler. Ancak got evreninin temelini Avrupa tarihi alıyor, Tolkien veya diğer fantastik yapımlar değil.

Oyun geliştirme süresi hakkında diyeceğim şey, eski zamanlarda yapmak şimdiye göre daha kolaydı çünkü tüketicinin tek derdi oynanabilir ve farklı olmasıydı. Şimdi ise framerate'ten görselliğe, bit sayısından field of view'a kadar herşeyi didik didik ediyor tüketiciler. O yüzden oyun geliştirmek zor değildi. Oyunun konusunun da tabiri caiz ise basit olması, pek uzun süre üzerinde düşünülmediğini aklıma getiriyor, tabi tam tersi de olabilir süreç içinde bulunmadım malum.

Başka konular da açılmış bu mevzuda, o yüzden dediğim gibi iki farklı evreni karşılaştıracaksan, baz aldıkları kaynaklara göre karşılaştırmalısın.

Onun dışında karakter benzerlikleri elbette olabilir ona itirazım yok.

• hocam sen de konuda sürekli warcraft diyip duruyorsun ya. bölüm hakkında düşüncelerden çok senin yorumunu görüyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mike Toreno

hocam sen de konuda sürekli warcraft diyip duruyorsun ya. bölüm hakkında düşüncelerden çok senin yorumunu görüyoruz

Ben bölüm hakkında 4 yorum atmışımdır sen kaçırdın. Yorum atana yorum atıyorum malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 14 Ağustos 2017; 23:18:14 >
  • Haftaya ki bölümü iple çekiyorum.
  • trufily T kullanıcısına yanıt
    Az önce doğru bildiğim yanlış bir şey öğrendim.

"night king dizide görülen ve ak gezenlare yöneten kişiye deniyor."

"night's king ise 13. lord kumandan ve bir stark güzel bir akgezen kadına aşık oluyor ve kendini kara kalenin kralı ''gecenin kralı'' ilan ediyor"

İkincisini biliyordum zaten Ama Gecenin Kralı demek daha doğru geliyor bana, Gece Kralı boş geliyor nedense.

• 6.sezonda mı ne ağaca bağlı biri vardı bi hançer saplayıp öpüyordu kadın sonra o adam night's king oluyordu.Bu o olay mı farklı mı?

• sondaki ekipte jamie ve bronda olsaydı tam bir yıldızlar karması idi be 2 si eksik bi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    İngilizcem olsa;

http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Night%27s_King

Şunu okuyacağım da yok burada bahsettiği şey farklı oradaki olay tamamen ayrı.
  • Sezonun efsane bölümü 4. bölüm gibi ama 6 ve 7 den daha fazla beklentim var umarım yanılmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerevarine

İngilizcem olsa;

Bu linkteki eleman eski bir Night's Watch lord kumandanı. Efsaneye göre WW bir kadına aşık olup kendini kral onu kraliçesi ilan ediyor. Ama Yabanıllar ile Starklar birleşip araya alıyorlar bunu ve yok ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerevarine

İngilizcem olsa;

Dizideki karakter ile kitaptaki karakter birbirinden farklı. Eğer kitapta da böyle bir karakter olacak ise, benim aklımda
    Bran
    var.

Ancak kitapta o bahsedilen sahne gerçekleşmedi.
    Hatta o sahne sonrasında Leaf'in WW'ları yaratma sebebi tutarsız çünkü WWlar, İlk İnsanlar ile Ormanın Çocukları arasında yapılan barış anlaşmasından daha sonra ortaya çıkıyorlar. Dizide ise, İlk İnsanları durdurmak için WWları yarattık diyor Leaf.

Kitapta efsaneye göre
    13. Komutan, WW olduğu belli bir kadınla birlikte oluyor, ona ruhunun bir kısmını aktarıyor ve sonra onu kraliçe kendini de Night's King ilan edip Nightfort adlı kaleye geçiyor. Burada hüküm sürdükten sonra Yabanilerin Kralı ile Stark Kralı birleşip öldürüyorlar Night's King'i ve, onun yıllardır WWlara insan kurban ettiğini öğreniyorlar. Ve ismini yasaklıyorlar heryerden.

Dizide ise,
    İlk İnsanlar Westeros'a gelip Ormanın Çocuklarını öldürmeye başlayınca, Ormanın Çocukları son çare olarak insanlardan WW yaratıyor ve üstlerine salıyorlar. Sonra ne oluyor bilinmiyor.

• 
Sayfa: önceki 27072708270927102711
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.