Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2705. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.491.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27032704270527062707
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • JON TARGARYEN, ŞÜKÜRLER OLSUN
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Viking fena değil, zevkli bir dizi. Kesinlikle pişman olmazsın ancak ne Spartacus, ne de GoT kadar iyi değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bölümde dikkatimi çeken tek bir olay vardı. O da Tyrion ve Varys'in Dany'nin kendisini dinlemeyenleri ejderhasıyla yakmasından rahatsız olmalarıydı. Dany'e söz geçiremiyorlar yavaştan Mad King'e dönmeye başlıyor. Ya Dany'nin ejderhalarının hepsi ölüp, Jon'un da yardımıyla adil olmayı öğrenecek yada finalde bu kız ölür taht Jon'a kalır gibi. Dikkat ediyorum 5.sezondan beri dizinin ana karakterliği Tyrion'dan Jon'a geçti. Jon'un altyapıyı sağlam kurdular ailesi filan da ortaya çıkıyor. Dany ejderhalarsız birşey yapamıyor. Bu arada Cercei muhtemelen getirilen White Walker'a el koyup onun gücünü kullanmaya çalışacak.
  • thelmessos kullanıcısına yanıt
    Sağol şuan vikings iniyor, bunu bitirdikten sonra Spartacus'a başlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 14 Ağustos 2017; 17:26:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Beyler aranızda Vikings izleyen var mı ? Puanı ve yorumları çok iyi can sıkıtınsından başlamayı dusunuyorum sizce nasıl ?

G.o.t. gibi sarar mı ?

Edit: İndirmeye başladım artık izleyip kendim karar veririm.

İlk iki sezon çok güzel hocam.3'le 4 ortalama.Ben başladığım diziyi bitirme tribiyle izledim.Ama diziye başla.

• bjkliburak92 B kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederım suan ınıyor.
  • quote:

Vikings Çok iyidir favorilerimden kesinlikle pişman olmazsın, Spartacus'de çok iyidir malum sahneler aşırı fazla olabilsede izlettiriyor kendini.

• Artık Jon reisin Targaryen olduğunu 7 krallık cümle alem öğrensin da...Adam herşeyi hak ediyor kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bkooper

quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt_Vader

bölümden ziyade GoT'un ana düşmanına(şimdilik öyle gözüken) WoW'un çakması iması verdin gibi geldi.
    ama oldukça benzediği gerçek.

geçen günlerde de çakma muhabbeti geçmişti ordan aklıma geldi daha çok

Hocam çok benzediği su götürmez bir gerçek özellikle ölüler ordusu ve gözlerinin mav olması

GoT Warcraft tan önce oluşturulan bir evren ve seri.

Warcraft evrenine hakim değilim hocam, ilk Taht Oyunları kitabı 96 yılında çıkmıştı. Sadece benzerliği söyledim :)

• Game of Thrones (2011 - 2019)

burda yarldım .Bölüm genelde durağan geçti ama böyle olacağı belliydi.

• Teşekkur ederım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

Vikings Çok iyidir favorilerimden kesinlikle pişman olmazsın, Spartacus'de çok iyidir malum sahneler aşırı fazla olabilsede izlettiriyor kendini.

Ragnar reyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Zafer Korkmaz

Ejderha vs Ak Gezenler bekliyoruz kaç sezon daha beklicez

2015 mesajımı alıntılıyım dursun hihi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 14 Ağustos 2017; 17:35:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Bölümde dikkatimi çeken tek bir olay vardı. O da Tyrion ve Varys'in Dany'nin kendisini dinlemeyenleri ejderhasıyla yakmasından rahatsız olmalarıydı. Dany'e söz geçiremiyorlar yavaştan Mad King'e dönmeye başlıyor. Ya Dany'nin ejderhalarının hepsi ölüp, Jon'un da yardımıyla adil olmayı öğrenecek yada finalde bu kız ölür taht Jon'a kalır gibi. Dikkat ediyorum 5.sezondan beri dizinin ana karakterliği Tyrion'dan Jon'a geçti. Jon'un altyapıyı sağlam kurdular ailesi filan da ortaya çıkıyor. Dany ejderhalarsız birşey yapamıyor. Bu arada Cercei muhtemelen getirilen White Walker'a el koyup onun gücünü kullanmaya çalışacak.

Ya afedersin de taht savaşı bu tahtı çiçekle falan mı almayı düşünüyor Tyrion? Tavsiyelerin zaten işe yaramamış neyin tribindesiniz. 6 sezondur millet birbirini kırıyor katliamlar havada uçuşuyor ama ejderha savaş esiri yakınca mad queen ya bi hadi be. Bu kafayla dizide mad olmayan kimse yok zaten. Savaşta ya kazanırsın ya kaybedersin. Kaybetmişsin iki seçenek verilmiş seç birini. Hem katılma hem arkanı dön git. Savaştan arta kalan düşmanlara yemek verip evlerine yollaması lazımdı herhalde. Çok temiz iş yaptı, sıfır hata.

3 ejderhayı alıp Kings Landing'e saldırmayı bırak şehrin üstünde 10 dk alçak uçursa şehrin %90'ı altını ıslatıp bırak şehri kıtayı terk ederdi. Keşke bunu yapsaydı her türlü mad diyen çıkıyor nasıl olsa.

Bu arada Gendry de görevi başında olan iki masum Lannister askerinin kafasını parçaladı. Mad Gendry yazarsınız ona da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spache -- 14 Ağustos 2017; 17:50:33 >

• Güzel nüansları olan bi bölümdü.

Sam'in babasına yaptığı gönderme de güzeldi.
    Benden daha iyi adamları okumaktan sıkıldım. Bunu önceki sezonlarda yemekte babası ona söylemişti. Sam babasının öldüğünü bilmiyor belki Gilly'i oraya bırakmak için gidebilir veya yolda bi şekilde öğrenip Tarly'lerin başına geçebilir sonra da orduyu kuzeye getirebilir. Tabi ordudan ne kaldıysa. Ya da komple hikayenin sonunda Tarlylerin başına geçer finalde görürüz bilemiyorum artık.

Jon'un artık
    Targeryan olduğunu dizide öğrenecekler temelleri atılmaya başlandı iyice.

Haftaya harika bölüm olucak yine
    Ordan sadece Jon sağ çıkarsa biraz zorlama olabilir o yüzden kardeşlikteliler ölücektir büyük ihtimalle.

• bilgisayarımı babam götürdü, torrent yok o yüzden, yeni bölümü izlemek için telefon tek şansım, yeni bölümü mobilden hangi siteden izleyebilirim bilen var mı,

• Game of Thrones (2011 - 2019)
    Hayran yapımı. Güzel olmuş hakikaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F2AFDA7E -- 14 Ağustos 2017; 18:3:7 >

• Gelecek bölüm efsane olacak duvarı geçen grup başlı başına efsane her biri ana karakter gibi mübarek. Jorah mormont nasıl savaşacak çok merak ediyorum kendis 1 2 defa tekli dövüşte gördük bakalım er meydanınıda nasıl döktürecek.Dany iyiden iyiye Jon a güvenmeye başladı zaten. Benim bu dizide her zaman favorim bron ve jeyymi ikilisi oldu ikiside dany ile jona katılırsa dadından yaienmez jeymiyi dokrakların başında görmek en büyük arzumuz büyük komutan Jeymi

• quote:

Orijinalden alıntı: Bkooper

quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt_Vader

bölümden ziyade GoT'un ana düşmanına(şimdilik öyle gözüken) WoW'un çakması iması verdin gibi geldi.
    ama oldukça benzediği gerçek.

geçen günlerde de çakma muhabbeti geçmişti ordan aklıma geldi daha çok

Hocam çok benzediği su götürmez bir gerçek özellikle ölüler ordusu ve gözlerinin mav olması

GoT Warcraft tan önce oluşturulan bir evren ve seri.

Night King tasarımı mavi gözleri duruşu vs. Lich King den esinlenilmiş olması gayet normal çünkü tek örnek o var. George kafasındaki Night King bu olmayabilir. Ayrıca Night King ilk kitapta geçiyor mu ? Ben sadece White Walkerlar geçiyor diye biliyorum Night King tamamen sonradan dahil oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 14 Ağustos 2017; 18:15:7 >

• Viserys in hafif kilolusu gibi olmuş :)
  • 
Sayfa: önceki 27032704270527062707
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.