Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2674. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26722673267426752676
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ejderhalarin orantisiz güç olduğuna katilmiyorum bi tane arbaletle bu kadar yara aliyorsa sonucta tank degil top degil yap onlardan 500 tane ayri ayri konuçlandir bir değil 3 ejderha olsa iki dakikada poset edersin. Dohtrakiler de acik alanda cok etkili ama hayli savruklar zaten zirhlari da yok daya onlara da mancinikla cilgin ateşi tamam. Duzgun bir strateji ile cersei euronla beraber daha güçlü aslında suan danyden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• O ok fırlatan alet o kadar yaylı bir gücü varsa tahminim bir kaç ton ağırlığında olması lazım. Onu oraya nasıl taşıdılar acaba? Ben önceki bölümlerde sadece kralın şehrinde olacağını zannediyordum. Savaş alanına taşınabiliyormuş. İlginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YETISEN -- 7 Ağustos 2017; 15:0:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bronn'un daha önce hiç öyle bir aleti kullandığını zannetmiyorum. Uçan bir yaratığa karşı mesafeyi o kadar kısa sürede ölçüp biçip vurması tamamen saçmalık.

Bir de şu diziye Lord of the Rings'ten iyi diyen tayfa vardı. Yabancı dizilerdeki meşhur son sezonlara kadar harika getirip son 1-2 sezon sıçıp sıvama olayını GoT'ta da gördük maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 7 Ağustos 2017; 22:35:13 >
  • Yemin ederim içimin yağları eridi hele ki ;

Daenerys ejderha ile şerefsizleri yakarken, çok büyük haz duydum. Yaptıklarının bedellerini ödeyecekler inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phoénix

O ok fırlatan alet o kadar yaylı bir gücü varsa tahminim bir kaç ton ağırlığında olması lazım. Onu oraya nasıl taşıdılar acaba? Ben önceki bölümlerde sadece kralın şehrinde olacağını zannediyordum. Savaş alanına taşınabiliyormuş. İlginç.

Hocam yeni bir icad ile, "Tekerlek".

• quote:

Orijinalden alıntı: sKjaer

quote:

Orijinalden alıntı: Phoénix

O ok fırlatan alet o kadar yaylı bir gücü varsa tahminim bir kaç ton ağırlığında olması lazım. Onu oraya nasıl taşıdılar acaba? Ben önceki bölümlerde sadece kralın şehrinde olacağını zannediyordum. Savaş alanına taşınabiliyormuş. İlginç.

Hocam yeni bir icad ile, "Tekerlek".

İyi de tekerleği de at ile sürmesi gerekmiyor mu? Bilemedim kafam karışık.

• 7.sezon 4.bölüm

Bran'in Littlefinger'a dediği ''chaos is a ladder'' sözü ile bizim littlefinger'in sinsi suratının aldığı korku dolu şekli kaçırmadınızdır umarım. 3. sezonda Littlefinger Varys'e söylemişti o sözü; ''chaos is a ladder''!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeacoN -- 7 Ağustos 2017; 15:29:3 >
  • Çok güzel bölümdü.

Bronn

Bronn'u 3 bölümdür gözlerim arıyordu doğru düzgün göremedik adamı.
    Ama o çıktı geldi üstüne bir de ejderha öldürecekti nerdeyse adamım bronn
  • Jon ve Davos yürürken konuştukları "less" "fewer" muhabbetini kaçıranlar için

• Tamam sonunda bir savas sahnesi çok iyide şu dragonların ortaya çıkmasını ve savasmasını iyi yapabilirlerdi dothraki riderlar bianda ufuktan çıkıyor arkalarında 3 tane dragon beliriyor gümbür gümbür geliyorlar fln lord of the rings teki rohan riders sahnesi gibi orayı tam yapamamışlar hiç duyguyu veremedi zaten dizinin son 20 dk da bişy var önceki 30 dkyı izlemessen hiç birşey kaybetmessin bilerek doldurmuslar öylece. Dragonda biyeri yakacak on saat dönüyor dolasıyor anca vuruyor . 7 sezon boyunca sonunda savas sahnesi göstermeleri iyi oldu şimdiye kadar savaslar 2dakika fln sürüyordu

• çoğu kişi, WoW'daki DeathWing'e benzetmiş ama bence daha çok
    Smaug'a benziyor.
    o aletin de Smaug'u vuran "Kara Ok" tan pek bi farkı yok !
    LotR hatırlattı bana...

WW-Night King duvara ulaşamadı.
    sanırım Doğu Kulesindeki savaşı 7.bölümde izlecez

• Bu bölümün en iyi sahnesi Jon'un Davos'a 10 bin askerimiz var mı dediğinde, Davos'un "fewer" diyerek Stannis'e gönderme yapmasıydı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu konuya ilk defa girdim. 4 sayfa falan geriye giderek okudum, buradaki herkes diziyi arkasıyla izliyor.

Keyfim kaçtı, sinirlendim.
  • Kız mısın?
  • Gene game of thrones çok bozducular damlamış.Daha nolsun.Bir bölümde akgezenleri öldürüp , cersei'ye mi saldırsınlar.Gayet iyi gidiyo işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sean john kullanıcısına yanıt
    3 ejderhanın savaş efektlerine bütçe yetmiyor ondan koymuyorlar birlikte. Problem yok, bir Drogon dünyaya bedeldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justlibert -- 7 Ağustos 2017; 15:34:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CartmanBra

Öl Jaime öl. Geber lan

Ana Karakteri öldürceklerini gerçekten düşünüyor musun
  • Bölümü yeni izledim, neler neler olmuş be.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam bir görsel şölendi 3 gün beklemeye değdi
    o lannister askerlerin yanması.. kül olması.. anlayamazsınız. Her sahnesi güzeldi arya-jon buluşmasından çok bran-jon buluşmasını bekliyorum süper olacak branın izlemediği şey kalmamış zaten adam tüm sezonu izlemiş
    .
  • 
Sayfa: önceki 26722673267426752676
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.