Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2640. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.493.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26382639264026412642
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HBO hacker saldırısına uğramış Got'un bu sezonu birlikte ile birçok diziyi ele geçirmişler. Nette yayinlanir mi mechul...Film projesi de varmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi çok hızlı ilerliyor yada diğer tabirle bazı sahneler çok hızlı geçiştiriliyor. Şu şişko kitapları hızlı bitirse de kitabını okusak. Sırf belki bitirmez uyuz herif korkusuyla kitaba başlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murathan34

Sızan senaryoyu okumadım diye seviniyordum ama şu yutubır bozuntuları baya baya sızan senaryoyu kendileri teori üretiyormuş gibi anlatmışlardı.

Evet sızan senaryonun hepsini biliyormuşum ve haberim bile olmadan spoiler yemişim.

Geekteori ve Ezgi'nin kanalı kökünüze kibrit suyu...

Ucunbdan kıısından ister istemez bende duydum bişeyler hocam , eğer inceleme videolarını seviyorsanız size nilüfer baş ı öneririm , kız spoiler konusunda baya hassas yorumları bile siliyor elinden geldiğince, ezgi ve geek gerçekten prim yapmak için şöyle olabilir falan diyor geçen sezonda aynısını yapmıştı ezgi dikkat edin derim

birde şu var kit harrington jimmy kimmel da 3 tane fake sahne çektiklerini söyledi buda doğal olarak en olaylı ve kırılma noktyası olan bölümlere yapılmıştır yani 6 ve 7 yoksa en olaysız sahnelere fake sahne çekeceklerini düşünmmüyorum , senaryo text ten sızsa bile fake sahneleri de senaryoya yazmışlardır 5 saatten 3 adet sahne yani 15 saat çekim yapmışlar yani sürpriz olabilir benden demesi o gözle izleyin spoiler almamış olursunuz heyecanınız devam eder şahsen bende öyle takılıyorum yinede çok fazla yorumları okumayın

• HBO'nun hacklenmesinin ardından senaryo sızdırıldı diyorlar bilen gören var mı ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo_123

HBO'nun hacklenmesinin ardından senaryo sızdırıldı diyorlar bilen gören var mı ? :)

Bu siteye bakabilirsin

http://forum.gameofthronestr.com/forum-7-sezon.html
  • Koca highgarden savaşını 5 dakikada kestirip atıp saçma tamamen filler diyaloglara 20 dakika ayırmaları hoş değil.
  • Daenerys vaktinde Viserys'ın ölümünü zevkle izlemişti. Şimdi niye "İki kardeşim öldü" falan diye dert yanıyor ? Dizi her konuda saçmaladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo_123 -- 2 Ağustos 2017; 14:53:45 >
  • rhaegar targaryen ve lyanna stark flashbacki ile ilgili
    bu sezon flashbackde rhaegar ı oynayacak abimiz Game of Thrones (2011 - 2019) Game of Thrones (2011 - 2019) bence yakışır.

sızan seneryo ile ilgili
    rhaegar ve lyannanın evlendiği sahneyi bran flashback olarak görecek

• Dizi efsane ötesi kafama edeyim çok geç başladım ama Allahtan dizi devam ediyor bugün S1 biter, bu hızla gidersem yetişirim gibi, her bölüm sonu ağzın açık kalıyor tıpkı spartakus gibi ki hayatımda izlediğim en iyi dizidir.

Çok benzer entrikalar, dönen oyunlar, tam benlik diziymiş.

Sadece cüce için bile izlenir adama hayran olmamak elde değil bir de bastard snow var tabi o da adamın dibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 2 Ağustos 2017; 15:5:40 >
  • Radyo Sinema ve Televizyon okuyup ortalaması 2 altında olan bir işe yaramayan mezunlar geek youtuber oluyor sanırım, çoğu da kız. erkek olsa 1k izlenmeyi gecemez zaten
  • selamlar;

spolier yemeden :))

daha sezona başlamadım.

s07e01 1080p hdtv indirdim.

2. ve 3. bölümlerinde 1080p sini aradım ama bulamadım.

web olmayacak... 1080p 2. ve3. bölümlerini nereden idirebiliriz ??
  • yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    web olunca ne oluyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Web olmayanların görüntü kalitesi daha iyi olur da 4 gb ve üstü oluyor o da kolay kolay inmez
  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Online stream sitesinden indirmiş oluyorlar. Netflix, Amazon gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sızdırılan sezon senaryosunu okudum.Sağlam sezon olacak da öyle bir olay var ki,fantezi boyutunda tahminlerden biriydi,gerçekleşmeden bile içime oturdu,gerçekleşince kim bilir nasıl hissederim.

Spoiler içinde ekliyorum.Harbi koydu bana.

Viserion'un ölüp,Night King tarafında dirilmesi,onun bineği olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pantherus IV -- 2 Ağustos 2017; 15:39:48 >
  • 1080p web akar müthiş görüntü var ötesi gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pantherus IV

Sızdırılan sezon senaryosunu okudum.Sağlam sezon olacak da öyle bir olay var ki,fantezi boyutunda tahminlerden biriydi,gerçekleşmeden bile içime oturdu,gerçekleşince kim bilir nasıl hissederim.

Spoiler içinde ekliyorum.Harbi koydu bana.

Viserion'un ölüp,Night King tarafında dirilmesi,onun bineği olması.

bunun neresi fantazi boyutuydu ? son 2 sezondur gayet konuşuluyordu bu teori. ve bence gayet güzel bir olay

esas bana saçma gelen şey
    cersei, dany ve tüm lordların dragon pit te buluşup jon snowun yakaladığı whigt ı tartışması ve cersei in kuzeydeki savaşa yardım edeceğini söylemesi sonradan jaime ye yalan söylediğini söylemesi ve jaime nin kuzeye gitmesi hayatımda gördüğüm en saçma got olayı bu. dany ve cersei neden buluşsun ? bence bu 15 saatlik sahte çekim yapılan bölümden sızdırılmış bir seneryo.

• Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Web 1080p , 720p hdtv den daha iyi bir görüntüye mi sahip..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan diziyi yasal olarak izleyebilirsiniz. HBO Now 1 ay yeni üyelere ücretsiz. VPN yardımı ile diziyi böyle izlemek mümkün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • True Night King Lich King Arthas
    Night King ile Arthasda baya benzerlik taşıyor ordusu felan kim kimden kopya çekmiş acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aléister Crowley -- 2 Ağustos 2017; 16:47:12 >
  • 
Sayfa: önceki 26382639264026412642
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.