Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2638. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.493.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26362637263826392640
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

Sevişmeden başka bişey içermeyen boş bi dizi

akasya durağından sonra got fazla geldi tabi..

Akasya durağı izlediğimi nerden biliyorsun. Yanımda mıydın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dizi dünyayı çalkalıyorken yoruma gel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White1nk

quote:

Öyle kardeşim yalan mı? Paso sex var yani overrated bi dizi dünyanın balon gibi şişirdiği bi dizi.

• Yahu şimdi bu diziyi izliyoruz iyi hoş da, evren hakkında, daha detaylı şeyleri, tarihini öğrenmek istiyorum bu yüzden de kitapları okumak istiyorum. Ama hali hazırda diziyi izledim, olay örgüsünü biliyorum, o yüzden okusam zevk alır mıyım yeni bir kitap okumuş gibi? Evrene çok büyük merak saldım ama ikilemde kaldım doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp3446 -- 2 Ağustos 2017; 2:45:18 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: White1nk

quote:

Öyle kardeşim yalan mı? Paso sex var yani overrated bi dizi dünyanın balon gibi şişirdiği bi dizi.

Aşırı yok ya. Spartacus kadar sex ve cinsellik yok diye düşünüyorum. Hem onlara göre normal şeyler bunlar , sonuçta adamlar bize göre yapmıyor diziyi.

• trufily T kullanıcısına yanıt
    Sızan senaryoyu 7. Sezon tahminlerin diye paylaşan kız değil mi bu

• Sızan bölümlerden birisi

Tabii ki hepimizin çoktan farkına vardığı gibi Lyanna Stark ve Rhaegar Targaryen‘ın çocuğu olduğunu anlarlar. Jon’un gerçek ismi ise Aegon’dur ve kendisi bir piç değildir.
    Jon ve Dany kuzeye yönelmiş bir geminin içinde birlikte olurlar.
  • 4. bölüm senaryosu internette açıklanmış araştırıp okuyabilirsiniz

5. bölüm spoiler EJDER VE JON İÇERİR

jon ejderhayı ghostu sever gibi eliyle seviyor, davosa ejderhaları hissedebildiğini söylüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp3446

Yahu şimdi bu diziyi izliyoruz iyi hoş da, evren hakkında, daha detaylı şeyleri, tarihini öğrenmek istiyorum bu yüzden de kitapları okumak istiyorum. Ama hali hazırda diziyi izledim, olay örgüsünü biliyorum, o yüzden okusam zevk alır mıyım yeni bir kitap okumuş gibi? Evrene çok büyük merak saldım ama ikilemde kaldım doğrusu.

Alırsın niye almayasın. Hatta kafanda daha rahat kurarsın dizi yüzünden. Ben de Orta Dünya'yla haşır neşirim senelerdir. İlk filmleri izleyip, sonra kitapları okudum. Daha rahat ediyorsun.
  • Ambarad kullanıcısına yanıt
    Hocam zevk alınır da hiç bilmeyip Red Wedding'i kitaptan zengin bir anlatımla okumak var bir de ne olacağını bile bile okumak var. Ama dizide anlatılmayan bir sürü şey varmış. Ve bilginiz varsa yeni çıkacak kitap diziyle bağlantılı mı olacak yoksa ayrı olaylar mı olacak? Dizi kitabın önüne geçti o yüzden soruyorum. Bir de Westeros'un vs. tarihini anlatıyor mu kitaplar? Mad King falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: alp3446

Hocam zevk alınır da hiç bilmeyip Red Wedding'i kitaptan zengin bir anlatımla okumak var bir de ne olacağını bile bile okumak var. Ama dizide anlatılmayan bir sürü şey varmış. Ve bilginiz varsa yeni çıkacak kitap diziyle bağlantılı mı olacak yoksa ayrı olaylar mı olacak? Dizi kitabın önüne geçti o yüzden soruyorum. Bir de Westeros'un vs. tarihini anlatıyor mu kitaplar? Mad King falan.

Açıkçası GOT evreniyle hiçbir ilgim yok. Kitapları da okumadım. Diziyi de alışkanlıktan izler haldeyim. Ne desem yalan olur. Bildiğim şeyleri okuyacağım diye düşünme. O bildiğin olaylarda bile ne farklılıklar vardır kim bilir.
  • Ambarad kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkür ederim fikirlerin için hocam.

• bu sezon kac bolum olucak acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ekmarrea

bu sezon kac bolum olucak acaba

Yedi.

• SpaceFalcon S kullanıcısına yanıt
    azmis 15 20 bolum olsada haftalari hizli hizli gecsek güzel olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Jon Snow'u da ezik büzük birine dönüştürdüler, kendi adına başkası konuşuyor, söylemesi beklenen şeyleri söylemiyor vs. Kitap bitince senaristleri tırtlığı ortaya çıktı.

O adamin ezikliginden degil alcakgonullu olusundan. Hayati boyunca anne demek zorunda kaldigi kadin bile pic diye sirt cevirmis, itibar yoksunlugundan duvara gitmeye kendini razi etmis adam, sonrasinda bir anda Kuzeyin Krali oluveriyor, ne yapmasini bekliyorsunuz ki boburlensin mi?

Ayrica Daenerys'in karsisinda Varys, Tyrion bile el pence divan olmusken Jon'un diz cokmemesi yetmez mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ekmarrea

azmis 15 20 bolum olsada haftalari hizli hizli gecsek güzel olurdu

Ilk sezondan beri max. 10 bolum zaten dostum.

• melisandre - daenerys - jon sahnesinden anlamadıgım olay var bilen varsa açıklayabilir mi?

jon daenerys'nin huzuruna çıktıgında ser davos jon için kalbinden hancer yedi felan derken jon bilerek susturdu.
    daha sonra daenerys de bunu hatırlayıp tyrion a söylerken abartmayı seviyorlar felan dedi.

burda jon neden davos u susturdu ?

melisandre neden jondan kaçtı ?

sam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

Jon'un ölüp tekrar dirildiği duyulursa bu iyi bir şey olmaz. Herkesin Jon'a bakışı değişir farklı biri olduğunu düşünür. Bu yüzden duyulmasını istemiyor olabilir.
  • Arkadaşlar bu son sezonsa nasıl yetişecek konu yavaş ilerliyor sanki,

Edit:az bölüme koca konu nasıl sığacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insancıtıp -- 2 Ağustos 2017; 6:46:57 >
  • 
Sayfa: önceki 26362637263826392640
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.