Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2628. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26262627262826292630
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lannister ordusu Menzil sınırlarına girince ister istemez haberdar olacaklar, bu zaman diliminde Yüksekbahçenin yardımına koşacak pek çok lord var ayrıca kendi garnizonu ve surlar sayesinde Lannister kuşatması uzayacak bu sırada daha çok lord yardıma gelecek.

Bende Eurona Ejderkayasından geçme konusunda güveniyorum, fırtınada filan göz gözü görmezken geçirmiştir gemileri Kargagöz.

@Antares

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Stannis -- 31 Temmuz 2017; 23:14:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Reditte bolumler hakkinda detayli bir yazi sizdirilmis. İngilizcesi olan baksın anlatsin (hack olayinda sizan bölümlerden. Yani tum bölümler )

eksi'de turkceye cevrilmis hali vardi vallahi 2 bolumu tutturmuslar.

su an 3.bolumdeyim, izlemeye basladim bu da tutmussa senaryo sizmis demektir aga

Sizan seneryo 2016 ekimde sizdi zaten ve hepsi doğru benim dedigim yeni sizinti.

• Game of Thrones (2011 - 2019)

https://store.donanimhaber.com/b3/2b/df/b32bdfc8897e602464180c440d648d41.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erwin -- 31 Temmuz 2017; 23:18:27 >

• King Stannis kullanıcısına yanıt

Euron olayı fiyasko zaten katılıyorum ona. Ama yüksekbahçenin düşmesini bu şekilde açıkladılar dizide. Ama şu da var ne Menzil ne Martell ordularına bir şey olmadı. Onların durduk yere saf dışı bırakılması saçma.
  • Telif nedeniyle önceki bölümlerde silinmiş..

• quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Reditte bolumler hakkinda detayli bir yazi sizdirilmis. İngilizcesi olan baksın anlatsin (hack olayinda sizan bölümlerden. Yani tum bölümler )

eksi'de turkceye cevrilmis hali vardi vallahi 2 bolumu tutturmuslar.

su an 3.bolumdeyim, izlemeye basladim bu da tutmussa senaryo sizmis demektir aga

geçtiğimiz yıl zaten yayınlamışlar senaryoyu. google da game of thrones 7. sezon senaryosu diyince çıkıyor zaten. 1. bölümden sonra okumuştum 3. bölümde de aynen tuttu. hackerlardan daha çok içeriden birileri sızdırmış bana göre geçen. bu dizinin izlenilirliğini etkilemez bana göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: Antares

Tyrell'ler hakkında

Herkes yüksekbahçenin çabuk düşmesinden söz ediyor fakat jaime ile kocakarının konuşmasını iyi dinlemediniz sanıyorum. Jaime Robb Stark'tan öğrendiği taktiği uyguladı. Yüksek bahçe ne kadar askerle korunuyor olabilir ki? Lordları çağırmadan orduyu toplamadan kaleyi ne kadar savunabilir? Herkes Jaime'nin Casterly'i savunmasını bekliyordu. Onun dışındaki mantık hatalarına katılıyorum.

Kitabı okuyanlar kaba etleri ile güldü bu bölüme. Martin'in elinin değmediği çok açık.

Yazacaklarım çok spoiler değil ama genede alayım.

Bir kere Highgarden'ın düşmesi cidden saçmalık kitaba göre Güney'li lordların emrinde 70 80 bin kadar asker var ilk sezon Renly Baratheon 100 bin kişilik ordu toplayabiliyordu. Lannisterlar en iyi döneminde bile paralı askerlerle dahil 50 bini zor geçiyor gene ilk sezon Jaime ve Tywin orduyu bölmüştü. Jaime kendine ait 25 bin kişilik orduyla Kuzey'deki krala yenilmiş, esir düşmüş tüm ordusu ölmüştü. Şu durumda Lannisterların elinde en iyi ihtimalle 25 30 bin dolayında anca asker var Highgarden doğru düzgün savaşa bile girmedi o kadar 70 80 binlik orduyla kendi savundukları şehri saatler içinde kaybettiler :). Hatırlayın Jaime kıçı kırık Karabalığı bile aylarca kuşattı 1000 kişilik garnizonu geçemedi. Bunları geçtim aynı bölümde Euron tüm okyanusu iki gez turladı

• quote:

Orijinalden alıntı: AnNka-tr

quote:

Orijinalden alıntı: m0Ni

quote:

Orijinalden alıntı: AnNka-tr

"Dul Feryadı" kılıcın ismine bak la .

Hearth Eater diye kılıcı vardı Sansa'ya öptürdüğü ilk o sandım Jamie'deki kılıcı.Sanırım Brienne'e verilen kılıç o Eddard Stark'ın kılıcını eritip 2 kılıç haline getirtmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam bu kılıçlar bunlar. O kılıcın adı da İce'dı sanırım baya büyük bir kılıçtı.

Sen baya hakimsin konuya ben onları unuttum bile :)

Kitabı okumama rağmen unutuyorum olanları youtubedan eski bölümlerden kesitleri izliyorum joffrey karasu savaşından önce bunları diyor.Kılıcı Hearteater'dı sonrasını hatırlamıyorum bu dul feryadı ve kalp yiyen Eddard starkın kılıcının eritilmesiyle yapılan kılıçlar.

2 kılıcı yok muydu diğerine noldu diyebilirdi Olenna.Amaçları dulferyadı ismini önplana çıkarmak olası bir Valonqar teorisi gerçekleşirse diye.
    Oldukça çok gönderme yapıyorlar.Kasıtlı seyirci ile oynuyor senaristler.Geçen Aryanın bölümleri izledim şunu fark ettim Joffreyin zehirle öldürüldüğünü duyunca Tazı kadınların silahı filan diyor.Aryada bu çok aptalca zehir kadar iyi silah mı var gibisinden bir şeyler söylüyor. .7.sezon freyleri böyle öldürmesi bu konuşmasını destekliyor.Dizi-kitap uyumunu bıraktım artık,kendi ile çelişmesin dizi bana yeter.
    Uzun oldu ama böyle keyif alıyorum

Kılıç olayından emin değilim bilgili birisi yazarsa sevinirim. Widow's wail diye bağırıyor biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 31 Temmuz 2017; 23:29:35 >

• RElS kullanıcısına yanıt
    Diğer sitelerde de yok, hiç böyle olmazdı. Yarına kalacak gibi
  • Çok sağlam bölümdü. Tam bir diyalogların ve stratejilerin konuştuğu bir bölüm olmuş.

Her ne kadar Tyrion dizideki belki en zeki karakter olsa da, bu bölüm gösterdi ki iş savaş stratejisine geldi mi Jaime daha önde, resmen alt etti kardeşini. Deanerys şimdiden Dorne, Geryjoy ve Tyreller'i kaybetti. Asıl savaşa girmeden strateji hatalarıyla ağır yaralar aldı. Diken kraliçesi öldükten sonra Dorne'dan sonra dizide Tyrellar da silinmiş oldu. Zaten Margaery'den sonra bir anlamı kalmamıştı bizler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 31 Temmuz 2017; 23:26:44 >

• Bein - Digiturk satın aldığı için diziyi anında sitelere ihtar çekiliyor cezası baya ağır. Çok problem değil inadına decoder almıyacağız olacak bitecek.. Dgtürk batarsa bu tür diziler tekrar eski kapanan cnbc e gibi gelir gütmeyen kanallar üzerinden yayınlanır.

• quote:

Euron olayı fiyasko zaten katılıyorum ona. Ama yüksekbahçenin düşmesini bu şekilde açıkladılar dizide. Ama şu da var ne Menzil ne Martell ordularına bir şey olmadı. Onların durduk yere saf dışı bırakılması saçma.

Ya boş beleş saçma bir dizi haline geldi iyice. Dizinin sonu olmasa direk bırakırım izlemeyi zaten zoraki izliyoruz. Adamın biri gemi ışınlıyor ama millet ejderhaya şaşırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Çok sağlam bölümdü. Tam bir diyalogların ve stratejilerin konuştuğu bir bölüm olmuş.

Her ne kadar Tyrion dizideki belki en zeki karakter olsa da, bu bölüm gösterdi ki iş savaş stratejisine geldi mi Jaime daha önde, resmen alt etti kardeşini. Deanerys şimdiden Dorne, Geryjoy ve Tyreller'i kaybetti. Asıl savaşa girmeden strateji hatalarıyla ağır yaralar aldı. Diken kraliçesi öldükten sonra Dorne'dan sonra dizide Tyrellar da silinmiş oldu. Zaten Margaery'den sonra bir anlamı kalmamıştı bizler için.

Dany Kuzey'e diz çök derken kendi diz çökecek Kuzey'e bir an önce geberir umarım bla bla bla kraliçesi. Bu evrende onun kadar kollanan başka karakter yok ayrıca tahta hak falan iddia edemez. Baratheon hanesi çatır çatır ellerinden aldı o hakkı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Balta Harry

3. bölüm Dizimag'e düşmedi hala, acayip gerildim

dizigold2 sitesinde var izleyin

• koskoca house tyrellin kaç yıllık kalesi highgarden 5dk da fethedildi.tebrikler lannister ordusu

• Beyler uzun yoldayımda nerden izleyebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: m0Ni

quote:

Orijinalden alıntı: Balta Harry

3. bölüm Dizimag'e düşmedi hala, acayip gerildim

dizigold2 sitesinde var izleyin

Cansın.

• Cercei Demir Bank borçlarını istemek için geldiğinde 15 güne ödeyeceğim diye söz vermişti. Altı dolu bir laf olduğunu sanmamıştım, ama bölüm sonunda gördük ki doluymuş. Yüksekbahçe baskınını Jaime ile planladıkları belli oldu.

• quote:

Elleria Sand ve tayfası Doran Martell ve veliahtını öldürdü koskoca Dorne ve o kadar lord hiç birşey demedi yetmezmiş gibi bide Sand soyismine sahip bir kadını izledi bunlar sizin için normalmi hocam.

Dorne ordusu savunmada bölgeyi stretajik olarak iyi bildiği için güçlü olsada saldırada insanların uydurduğu kadar güçlü değil.

• Tyrion her şeyi tahmin edebiliyor da Olenna'nın olduğu kalenin saldırılacağını tahmin edemiyor mu?

Bu sezon biraz yavan gidiyor hadi bakalım 4 bölüm kaldı.
  • 
Sayfa: önceki 26262627262826292630
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.