Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2572. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.491.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25702571257225732574
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Dünya'nın gelmiş geçmiş en overrated dizisi tartışmasız. Her bölümü ayrı bir sıkıcı ayrı bir çöp. Birçok yabancı dizi izledim Spartacus den aldığım zevkin %5'ini veremedi bu dizi. 7 sezon oldu hala bir gelişme yok sanırım artık bırakma zamanı geldi. Millet ne buldu bu leş dizide anlamak güç sanırım sürü psikolojisi. Millet izliyor diye merak edip gündemden geri kalmamak, arkadaş aralarında dizi konuşulurken olaya fransız kalmamak için izliyor işte millet yoksa tamamen zaman kaybı bir yapım. Walking Dead'i 5. sezonda bırakmıştım bu diziyide bu sezon bırakırım bu gidişle çünkü buna değer. S07E1'e puanım 10/1

Bu dizi Sprtacus'u cebinde sallar . Tamam ben de Spartacus'u severek izledim ama dümdüz diziydi hiçbir özelliği yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senertheking -- 19 Temmuz 2017; 12:7:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KARTALIZMA kullanıcısına yanıt
    Belki düzelir ümidiyle seyrettik işte ama daha da kötüye gitti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 6 sezonu komple birlikte izlediğim için konu hakkında bilgim yok.
    Yeni bölümler nasıl yayınlanıyor, 2-3 bölüm birden mi yayınlanacak yoksa, her hafta bir bölüm olarak mı yayınlanıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phoénix

Arkadaşlar 6 sezonu komple birlikte izlediğim için konu hakkında bilgim yok.
    Yeni bölümler nasıl yayınlanıyor, 2-3 bölüm birden mi yayınlanacak yoksa, her hafta bir bölüm olarak mı yayınlanıyor?

Her pazartesi 1 bölüm yayınlanıyorum dostum. Geçen pazartesi ilki yayınlandı.

Bu sezon toplam 7 bölüm.
  • quote:

Dünya'nın gelmiş geçmiş en overrated dizisi tartışmasız. Her bölümü ayrı bir sıkıcı ayrı bir çöp. Birçok yabancı dizi izledim Spartacus den aldığım zevkin %5'ini veremedi bu dizi. 7 sezon oldu hala bir gelişme yok sanırım artık bırakma zamanı geldi. Millet ne buldu bu leş dizide anlamak güç sanırım sürü psikolojisi. Millet izliyor diye merak edip gündemden geri kalmamak, arkadaş aralarında dizi konuşulurken olaya fransız kalmamak için izliyor işte millet yoksa tamamen zaman kaybı bir yapım. Walking Dead'i 5. sezonda bırakmıştım bu diziyide bu sezon bırakırım bu gidişle çünkü buna değer. S07E1'e puanım 10/1

hocam bazı yerlerde haklısın ama bu diziye leş denmez prodüksyion kostüm dizayn vs. en iyi dizi zaten senaryo kotu de olsa ( 6.sezon senaryosu çöptü george rr martin baba ayrıldıgı iç.in ) bu dizi 10/6lık bi dizi

• quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

Arkadaşlar pazartesi akşamı 10'da dijtürkden izledim. Altyazı görüntüden 4 sn. önce geliyordu. Mecbur dublaj izlemek zorunda kaldım. Bu sorun neden olmuştur ?

genelde alt yazı önce gelir zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

quote:

Orijinalden alıntı: Phoénix

Arkadaşlar 6 sezonu komple birlikte izlediğim için konu hakkında bilgim yok.

Her pazartesi 1 bölüm yayınlanıyorum dostum. Geçen pazartesi ilki yayınlandı.

Bu sezon toplam 7 bölüm.

Tamamdır hocam teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

Elemanı daha önceden adını duymuştum sadece. Buradada adı geçmişti dizide oynuyor diye. Ulan kimmiş o diye bi bakayım dedim, diziyi izlerken farkında değildim çünkü.

Ed sheeranı değil ama yemek yapan eleman acayip sempatik geldi bana :)

o yemek yapan eleman tanınan oyuncu
  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Hadi la ordan velet Trollsündür umarım ama değilsin büyük ihtimal. Sen bu tip dizileri izleme git çizgi film falan izle Normalde böyle yorum yapmam ama böyle yoruma böyle cevap verilir. Ne zevksiz herifler var ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 19 Temmuz 2017; 13:55:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan

Hadi la ordan velet Trollsündür umarım ama değilsin büyük ihtimal. Sen bu tip dizileri izleme git çizgi film falan izle Normalde böyle yorum yapmam ama böyle yoruma böyle cevap verilir. Ne zevksiz herifler var ya...

Sen bu tip dizileri izleme git çizgi film falan izle ?

olum bunlar asıl game of thrones izleyicisine söylenilir nası bi seviye la bu hocam game of thrones senin lugatında çok iyi bir diziyse saygı duyarım ama çizgi film izlemesi gereken kişi sensin

• quote:

Orijinalden alıntı: Marco van Basten.

quote:

olum bunlar asıl game of thrones izleyicisine söylenilir nası bi seviye la bu hocam game of thrones senin lugatında çok iyi bir diziyse saygı duyarım ama çizgi film izlemesi gereken kişi sensin

Adam game of thrones'u beğenmediği için çizgi film izle dememiş bence. Beğenmeme nedenine söylemiş.

Yani şimdi biri buraya gele GoT'u kötülese asıl güzel dizi The Wire falan dese saygı duyarım derim ki adam fantastik dizi sevmiyor falan...

Ama GoT'u kötüleyip de Spartacus ile karşılaştıran adam saygıyı falan haketmiyor. Bu adama git çizgi film izle dersin yani.

Spartacus içerik olarak GoT'un yanında boyama kitabı gibi kalır.

Ardakaşın dediği gibi Troll olabilecek bile zeka yok adamda.

• Kostum bostum benim umurumda olmaz ben diziyi izlerken aldığım zevke bakarım ve bu çöp dizide zevk yok sıkıcılık var. Spartacus ile her şekilde kıyaslarım o dizinin dövüş sahneleri ve karakterleri bu diziyi havada karada öttürür. Şimdi gidin ve tüm dünya daki özentiler gibi bu gereksiz yapıma zamanınızı ayırmaya devam edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marco van Basten.

quote:

Kardeşim sizi sayıyla mı göndeiryorlar yahu? Forumun kalitesi iyice düşmüş. Bu yorumdan bunu anladıysan buraya hiç yorum yapma kardeşim. Siz sanattan anlamazsınız. Altyapınız olması gerekir. Umarım anlatabilmişimdir. Got sıradan fantastik dizilerden değil. Her nekadar bazı sorunları olsada senaryo işleyişinde Lotrden sonra en iyi uyarlanmış yapımlardan biridir bu. Gidin kitabını falan okuyun. Yorumu yazan kişi fanboyluk yapan boş birinin teki zaten. Ayrıca izlemiyorsanız veya beğenmiyorsanız niye burda dolaşıyorsunuz? Hadi gidin Arrow, flash, daredevil vs.. falan izleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 19 Temmuz 2017; 14:58:6 >

• quote:

İlk 3 sezon bende aynısını düşünüyordum hatta bu kadar övülmese ilk sezonda bırakırdım ama sonraki sezonlarda akgezenlerle birlikte güzelleşmeye başladı bence.

• Ingilizcede bir tabir var ya Cringy diye; iste bu bolumun bazi yerleri oyleydi. Iki cocugun John Snowa yemin ettigi sahne, bir de Ed Sheeranin oldugu sahne. Hayir ne gerek var bir sahne icin sarkiciya rol vermek? Dizinin direk kalitesini dusuruyor ve filmin gerceklik havasini bozuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassino! -- 19 Temmuz 2017; 15:4:45 >
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Ne yani buraya sadece beğenenler mi yorum yazabiliyor?

• Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Sen burada olduğuna göre yazabiliyor tabi ama senin gibi saçma sapan yorum yapmıyor. Beğenmiyorum der geçersin. Çöp diyerek izleyenlere de hakaret ediyorsun. O yüzden izleme ama burada yorum yapma. İlla sana karşı yorum yapanlar olacaktır. Ha bundan zevk alıyorsan bilemem Ayrıca sana Scorpio çöp konsoldur desem nasıl tepki verirsin? Birde böyle bak olaya
  • quote:

Ne yani buraya sadece beğenenler mi yorum yazabiliyor?

Şimdi şöyle bir şey var beğenmediğin bir diziyi neden ısrarla izliyorsun diye düşünüyor insan. Beğenmeyen izlemez burada böyle yorumlarda olmaz.
    Pazartesi 61. bölümü yayınlandı dizinin sen her bölümüne çöp demişsin 1-2 bölüm izlersin beğenmezsen bırakırsın. Bir işi 61 kez yapıp farklı sonuç beklemek ne demek biliyorsundur herhalde. Yada trollüyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çipetpet.

quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Baelish bir efsanedir. Bence bu adam ölmeyecek ortadan kaybolacak veya çok iyi bi yere gelcek. Geleceği biliyor adam.

Bu sezon ölecek

İlerki bölümün spoilerı olduğunu söylesene...... Zorla küfür ettiriyosun.

• 
Sayfa: önceki 25702571257225732574
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.