Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2571. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25692570257125722573
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sascha35

Hücredeki stannis miydi, yan profilden aynı oydu sanki🤔

Jorah Mormont diye düşünüyorum ben. eli de taşlaşmıştı yanlış görmediysem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sokratik Adam

Evet oydu yanında da Ned varmış hatta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senertheking

quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

dizi süresi uzadı diye saçma sapan birşey yapmışlar.ilk bölümden daha çok beklentim vardı.
    hele bu deneris ve sam kısımları el freni gibiydi olmayan beklentiyi iyice dibe çektiler.

Süre uzasa ne olacak 6-7 dakika Samwell'im b*k temizlemesini gösterdiler

bu şişkonun olduğu yerleri ileri sardım ben.
  • beyler bi link atarmısınız izlemelik
  • Kimisi beğenmiş kimisi beğenmemiş ama bildiğim tek şey var ki bu diziyi çok özlemişim. Jenerik müziğini duyunca tüylerim diken diken oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Arkadaşlar 6.sezonu tekrar ediyorum da sormak istediğim şu ;
    bizim Brandon Star Hodor'un eski halini gördü malum nasıl şu anki haline dönüştüğünü de gördü.Peki net olarak diyebilir miyiz Hodor ölümünü gördü de böyle oldu ? Brandon Stark zihnine girdi de böyle oldu diye.Ayrıca o anda duyduğu sesler nedeniyle bu olayı "Mad King" olayına da bağlayanlar var ? Böyle bir teori var ? Olabilirliği var mı ? 
    Bir de Night King Stark'ın koluna dokunması nerede olursa olsun bulacağı anlamına geliyor.Neden bulmak istiyor ? Bulup ne yapabilir ? Okumuştum bir yerde de hatırlamıyorum. 

İlave bir sorum daha olacak da zaten kimse cevap yazmamış herkes 7.sezonun derdinde

Benjen bir büyüden bahsetti.Ölüler geçemez diye.Night king de bizim Brandon koluna dokundu.Bu durumda büyü de bozulmuş mu olacak ?
    Ayrıca tekrar izlediğimde hatırladığım başka detay ise Cersei fazla kalamayacak o belli oldu artık .Kesin gibi yani.Dany değil krallık dünyayı bile alabilir düzeye geldi.Fakat başkentte o kadar kişi var kimsenin haberi yok Dany ordusunu topladı geliyor ..Bu kısım ilginç.Lannister 'ler iyice yalnız kaldılar ve bence sadece Dorne ve Tyrell haneleri birleşse dahi krallık tehdit altında olacaktır.Daha bunun ejderhaları var kuzeyleri var..

Asıl savaş , asıl olay zaten taht savaşı olmamalı bundan sonra.Taht çantada keklik.Öbür taraf ile yapılacak savaş önemli.Tam da burada sizce buz ve ateş Dany ve John mu olacak yoksa ejderhalar ve night king mi olacak ? Bu arada umarım John - Dany evliliği çıkatmazlar.

• Game of Thrones izlemeyen sınırlı sayıdaki kişilerden biride bendim ama bende izleyeceğim artık.
  • Sokratik Adam kullanıcısına yanıt

Robert Ned Jon Arryn stannis şanlı isyancılar olarak içerdeler hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.Hamilton -- 18 Temmuz 2017; 23:55:27 >
  • Aryayı özlemişim be giriş müziği bile yetiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

quote:

Orijinalden alıntı: sascha35

Hücredeki stannis miydi, yan profilden aynı oydu sanki🤔

Jorah Mormont diye düşünüyorum ben. eli de taşlaşmıştı yanlış görmediysem

Jorah hastaydı. Zaten ondan başka kim Dany buraya geldi mi diye soracak

• İlk bölüm beklentimin altında kaldı belli sahneler dışında

Ancak diziyi özlemişim

• İlk sahneyle ilgili sorum var

Bran ve yanındaki kızı gösterdiler geçiş yaptıkları kapı gece nöbetinin yapıldığı yere gitmiyor mu ? Sadece ilk başta gösterdiler bir daha göstermediler. Jon'a ulaşamıyor mu arada daha yol var mı ?

Bayadır izlemeyince ne neredeydi unutmuşuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

İlk sahneyle ilgili sorum var

Bran ve yanındaki kızı gösterdiler geçiş yaptıkları kapı gece nöbetinin yapıldığı yere gitmiyor mu ? Sadece ilk başta gösterdiler bir daha göstermediler. Jon'a ulaşamıyor mu arada daha yol var mı ?

Evet oraya gidiyor Castle Black'e geldiler. Jon Winterfell'de, arada baya yol var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu Snow'un Targaryen olayını sadece Bran biliyor galiba. Bence Snow, Bran'dan bu bilgiyi alınca sarı kızın yanına yanaşacak yada bu haber ile Sansa, Jon'dan falan uzaklaşacak. Baelish burda devreye girer yine cinliğini yapar gibi ama bilemedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

bizim Brandon Star Hodor'un eski halini gördü malum nasıl şu anki haline dönüştüğünü de gördü.Peki net olarak diyebilir miyiz Hodor ölümünü gördü de böyle oldu ? Brandon Stark zihnine girdi de böyle oldu diye.Ayrıca o anda duyduğu sesler nedeniyle bu olayı "Mad King" olayına da bağlayanlar var ? Böyle bir teori var ? Olabilirliği var mı ? 
    Bir de Night King Stark'ın koluna dokunması nerede olursa olsun bulacağı anlamına geliyor.Neden bulmak istiyor ? Bulup ne yapabilir ? Okumuştum bir yerde de hatırlamıyorum. 

İlave bir sorum daha olacak da zaten kimse cevap yazmamış herkes 7.sezonun derdinde

Benjen bir büyüden bahsetti.Ölüler geçemez diye.Night king de bizim Brandon koluna dokundu.Bu durumda büyü de bozulmuş mu olacak ?
    Ayrıca tekrar izlediğimde hatırladığım başka detay ise Cersei fazla kalamayacak o belli oldu artık .Kesin gibi yani.Dany değil krallık dünyayı bile alabilir düzeye geldi.Fakat başkentte o kadar kişi var kimsenin haberi yok Dany ordusunu topladı geliyor ..Bu kısım ilginç.Lannister 'ler iyice yalnız kaldılar ve bence sadece Dorne ve Tyrell haneleri birleşse dahi krallık tehdit altında olacaktır.Daha bunun ejderhaları var kuzeyleri var..

Asıl savaş , asıl olay zaten taht savaşı olmamalı bundan sonra.Taht çantada keklik.Öbür taraf ile yapılacak savaş önemli.Tam da burada sizce buz ve ateş Dany ve John mu olacak yoksa ejderhalar ve night king mi olacak ? Bu arada umarım John - Dany evliliği çıkatmazlar.

Benim teorim euron duvarı yıktıracak boruyu getirecek cerseiye cerste yeniliceğini anlayınca onu üfletecek ben yanıyorum sizde yanın diyecek.
    Duvar yıkılacak sonrası mokoko.
    Teori olduğu için spoilera almaya gerek yok heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Romulus

quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

İlk sahneyle ilgili sorum var

Evet oraya gidiyor Castle Black'e geldiler. Jon Winterfell'de, arada baya yol var.

Sağolasın hocam
    ben winterfell'de olduklarını unuttum
    😂😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Dünya'nın gelmiş geçmiş en overrated dizisi tartışmasız. Her bölümü ayrı bir sıkıcı ayrı bir çöp. Birçok yabancı dizi izledim Spartacus den aldığım zevkin %5'ini veremedi bu dizi. 7 sezon oldu hala bir gelişme yok sanırım artık bırakma zamanı geldi. Millet ne buldu bu leş dizide anlamak güç sanırım sürü psikolojisi. Millet izliyor diye merak edip gündemden geri kalmamak, arkadaş aralarında dizi konuşulurken olaya fransız kalmamak için izliyor işte millet yoksa tamamen zaman kaybı bir yapım. Walking Dead'i 5. sezonda bırakmıştım bu diziyide bu sezon bırakırım bu gidişle çünkü buna değer. S07E1'e puanım 10/1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

quote:

quote:

Benim teorim euron duvarı yıktıracak boruyu getirecek cerseiye cerste yeniliceğini anlayınca onu üfletecek ben yanıyorum sizde yanın diyecek.
    Duvar yıkılacak sonrası mokoko.
    Teori olduğu için spoilera almaya gerek yok heralde.

Duvari yikacak boru euron da değil night king de zaten.

• Arkadaşlar pazartesi akşamı 10'da dijtürkden izledim. Altyazı görüntüden 4 sn. önce geliyordu. Mecbur dublaj izlemek zorunda kaldım. Bu sorun neden olmuştur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Dünya'nın gelmiş geçmiş en overrated dizisi tartışmasız. Her bölümü ayrı bir sıkıcı ayrı bir çöp. Birçok yabancı dizi izledim Spartacus den aldığım zevkin %5'ini veremedi bu dizi. 7 sezon oldu hala bir gelişme yok sanırım artık bırakma zamanı geldi. Millet ne buldu bu leş dizide anlamak güç sanırım sürü psikolojisi. Millet izliyor diye merak edip gündemden geri kalmamak, arkadaş aralarında dizi konuşulurken olaya fransız kalmamak için izliyor işte millet yoksa tamamen zaman kaybı bir yapım. Walking Dead'i 5. sezonda bırakmıştım bu diziyide bu sezon bırakırım bu gidişle çünkü buna değer. S07E1'e puanım 10/1

Her bölümü ayrı sıkıcı çöp diyorsan, leş diyorsan adama sormazlar mı 6 sezon neden izledin ? Bu demek oluyorki o anlattığın kategoride sende varsın.

Trajikomik bir vakasın dostum.

• 
Sayfa: önceki 25692570257125722573
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.