Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2574. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25722573257425752576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Marco van Basten.

quote:

Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan

quote:

quote:

quote:

quote:

Hadi la ordan velet Trollsündür umarım ama değilsin büyük ihtimal. Sen bu tip dizileri izleme git çizgi film falan izle Normalde böyle yorum yapmam ama böyle yoruma böyle cevap verilir. Ne zevksiz herifler var ya...

Sen bu tip dizileri izleme git çizgi film falan izle ?

olum bunlar asıl game of thrones izleyicisine söylenilir nası bi seviye la bu hocam game of thrones senin lugatında çok iyi bir diziyse saygı duyarım ama çizgi film izlemesi gereken kişi sensin

Kardeşim sizi sayıyla mı göndeiryorlar yahu? Forumun kalitesi iyice düşmüş. Bu yorumdan bunu anladıysan buraya hiç yorum yapma kardeşim. Siz sanattan anlamazsınız. Altyapınız olması gerekir. Umarım anlatabilmişimdir. Got sıradan fantastik dizilerden değil. Her nekadar bazı sorunları olsada senaryo işleyişinde Lotrden sonra en iyi uyarlanmış yapımlardan biridir bu. Gidin kitabını falan okuyun. Yorumu yazan kişi fanboyluk yapan boş birinin teki zaten. Ayrıca izlemiyorsanız veya beğenmiyorsanız niye burda dolaşıyorsunuz? Hadi gidin Arrow, flash, daredevil vs.. falan izleyin

hacim anlatamadıgım flash arrow gibi diziler türk dizisinden farkı yok ama game of thrones sanki oyle çok buyuk bir dizi gibi anlatıyorsunuz bu yanlış ortalama üstü bir dizi sadece abartmayın şu game of thronesu

Kardeşim fazla uzatmayalım Got dizi tarihinde yapılmış en iyi işlerden biridir Anlıyorum her diziyi sevmek zorunda değilsiniz ama ortalama üstü denmez. Sanattan anlayan birçok film ve dizi izlemiş bir insan böyle yorum yapmaz. Gidin baştan izleyin diziyi. Kitabı da mümkünse okuyun

kitabı okudum zaten . ve o kadar fazla diziden anladıgım için GoT ortalama bi dizi zaten

Zevklerin teen wolf frlan gibi ergen dizilerine ise ortalama gelir ama lotr spartacus kılıç kalkan ortaçağ sınıf sistemi böyle şeylerden zevk alıyorsan en iyi dizi got rakibi yok bile en iyiye oynayan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xj9

Aptal mısın bilmiyorum ama Türkçe bilmediğin kesin.

Birde şu edebiyat hocaları var. Ayrıyetten istediğim gibi yazarım bu seni ilgilendirmez.
  • Got un kitabı dizisinden daha güzel.Dizide çok yüzeysel geçiyorlar ayrıntı pek yok.Ben de abartıldığını düşünüyorum valla,efsane dizi de en iyisi değil bana göre.Bazı karakterler çok zorlama,kitapta da böyleydi.George rr martin bu sam karakterinde ne bulmuş bu kadar anlamadım ,hem kitapta pov karakter hem de dizide 10 dakka zaman ayırdılar.Kitapta bu şişkonun bölümlerini okurken sıkılırdım.

George rr martin tolkien gibi evren yaratayım derken bazı noktalarda zıçıp sıvıyor.Kusura bakma martin reyiz 10 numara kitap yazmışsın da bi Tolkien olamazsın be
  • Abartmayın arkadaşlar. Martin, Tolkien'in tırnağı olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed009

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hadi la ordan velet Trollsündür umarım ama değilsin büyük ihtimal. Sen bu tip dizileri izleme git çizgi film falan izle Normalde böyle yorum yapmam ama böyle yoruma böyle cevap verilir. Ne zevksiz herifler var ya...

Sen bu tip dizileri izleme git çizgi film falan izle ?

olum bunlar asıl game of thrones izleyicisine söylenilir nası bi seviye la bu hocam game of thrones senin lugatında çok iyi bir diziyse saygı duyarım ama çizgi film izlemesi gereken kişi sensin

Kardeşim sizi sayıyla mı göndeiryorlar yahu? Forumun kalitesi iyice düşmüş. Bu yorumdan bunu anladıysan buraya hiç yorum yapma kardeşim. Siz sanattan anlamazsınız. Altyapınız olması gerekir. Umarım anlatabilmişimdir. Got sıradan fantastik dizilerden değil. Her nekadar bazı sorunları olsada senaryo işleyişinde Lotrden sonra en iyi uyarlanmış yapımlardan biridir bu. Gidin kitabını falan okuyun. Yorumu yazan kişi fanboyluk yapan boş birinin teki zaten. Ayrıca izlemiyorsanız veya beğenmiyorsanız niye burda dolaşıyorsunuz? Hadi gidin Arrow, flash, daredevil vs.. falan izleyin

hacim anlatamadıgım flash arrow gibi diziler türk dizisinden farkı yok ama game of thrones sanki oyle çok buyuk bir dizi gibi anlatıyorsunuz bu yanlış ortalama üstü bir dizi sadece abartmayın şu game of thronesu

Kardeşim fazla uzatmayalım Got dizi tarihinde yapılmış en iyi işlerden biridir Anlıyorum her diziyi sevmek zorunda değilsiniz ama ortalama üstü denmez. Sanattan anlayan birçok film ve dizi izlemiş bir insan böyle yorum yapmaz. Gidin baştan izleyin diziyi. Kitabı da mümkünse okuyun

kitabı okudum zaten . ve o kadar fazla diziden anladıgım için GoT ortalama bi dizi zaten

Zevklerin teen wolf frlan gibi ergen dizilerine ise ortalama gelir ama lotr spartacus kılıç kalkan ortaçağ sınıf sistemi böyle şeylerden zevk alıyorsan en iyi dizi got rakibi yok bile en iyiye oynayan

yaw he he de geç hocam . got ortalama dizi diyen adamla ne laf yarışına giriyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

Got un kitabı dizisinden daha güzel.Dizide çok yüzeysel geçiyorlar ayrıntı pek yok.Ben de abartıldığını düşünüyorum valla,efsane dizi de en iyisi değil bana göre.Bazı karakterler çok zorlama,kitapta da böyleydi.George rr martin bu sam karakterinde ne bulmuş bu kadar anlamadım ,hem kitapta pov karakter hem de dizide 10 dakka zaman ayırdılar.Kitapta bu şişkonun bölümlerini okurken sıkılırdım.

George rr martin tolkien gibi evren yaratayım derken bazı noktalarda zıçıp sıvıyor.Kusura bakma martin reyiz 10 numara kitap yazmışsın da bi Tolkien olamazsın be

Dostum bu konuda en iyisi bu değilse hangi dizi ?

• quote:

quote:

Got un kitabı dizisinden daha güzel.Dizide çok yüzeysel geçiyorlar ayrıntı pek yok.Ben de abartıldığını düşünüyorum valla,efsane dizi de en iyisi değil bana göre.Bazı karakterler çok zorlama,kitapta da böyleydi.George rr martin bu sam karakterinde ne bulmuş bu kadar anlamadım ,hem kitapta pov karakter hem de dizide 10 dakka zaman ayırdılar.Kitapta bu şişkonun bölümlerini okurken sıkılırdım.

Breaking Bad,Prison Break daha sürükleyiciydi bence.

Ayrıca zaman çarkı serisinin dizisi yapılsa game of thronestan daha sağlam dizi çıkar bana göre.HBO inşallah ona da el atar ki ben bekliyorum öyle bir şey.GOT un bu kadar tuttuğunu gördükten sonra boş durmazlar

• quote:

quote:

quote:

Ayrıca zaman çarkı serisinin dizisi yapılsa game of thronestan daha sağlam dizi çıkar bana göre.HBO inşallah ona da el atar ki ben bekliyorum öyle bir şey.GOT un bu kadar tuttuğunu gördükten sonra boş durmazlar

Breaking bad i izlemeidm ama pb yi izledim bana da o sürükleyici gelmedi ayrıca konular farklı birisi hapisten kaçma birisi ortaçağ krallıklar yanlış değerlendiriyorsun çünkü zevkler değişir konular değişince

• quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Ne yani buraya sadece beğenenler mi yorum yazabiliyor?

Hayır beğenmeyenler de yazıyor ama senin beğenmeme argümanın leş. Dizinin d sinden anlamadığını gösteriyor. Senin düzeyin spartacus, arrow, flash falan o yüzden millet gömüyor.

Pc oyunları zamanından da tanıyorum seni. Oyundan da anlamıyordun zaten. Nerede leş çöp full grafik oyun var onların fanboyluğunu yapıp duruyordun.
  • neuro kullanıcısına yanıt
    Zamanında seninde canını çok yaktım sanırım baya içinde kalmış zoruna gitmiş... Oyun kültürüm ve bilgim seni 4'e katlar belki.

Diziye gelirsek, çöpe çöp iyiye iyi demesini biliriz. GoT koca bir balon bir dizidir sizin sayenizde oyuncuların bölüm başı milyon dolarlar kazandığı Dünya'nın en abartılmış dizisi bunu böyle biliniz. Ha kitabına lafım yok bu arada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Zamanında seninde canını çok yaktım sanırım baya içinde kalmış zoruna gitmiş... Oyun kültürüm ve bilgim seni 4'e katlar belki.

Diziye gelirsek, çöpe çöp iyiye iyi demesini biliriz. GoT koca bir balon bir dizidir sizin sayenizde oyuncuların bölüm başı milyon dolarlar kazandığı Dünya'nın en abartılmış dizisi bunu böyle biliniz. Ha kitabına lafım yok bu arada.

senin oyun kültürün falan yok ki. nerde bol grafikli içi boş oyun var onun fanboyuydun.

pc oyunlarına da zekan yetmeyince bırakıp atariye geçmişsin belli ki. iyi olmuş senin açından orada bol bol ergen oyunu oynarsın.

Dizi kültürün ile ilgili zaten daha önce yazdım. Öyle textlerin çok ağır olmadığı diyalogların konuşmaların çok olmadığı bol efektli savaşlı bir dizi çıkarsa yazarım sana ağzın açık izlersin.

Grafik manyağı olsaydım PC yi 9 yıl önce bırakıp şuan 900p grafikler ile en güçsüz konsol Xbox One da takılıyor olmazdım. Buda sana kapak olsun.

• Euron greyjoy adamdır

• quote:

Grafik manyağı olsaydım PC yi 9 yıl önce bırakıp şuan 900p grafikler ile en güçsüz konsol Xbox One da takılıyor olmazdım. Buda sana kapak olsun.

PC oyunlarının içeriğiyle flaan uğraşmak istemedin. nerede içi boş sadece grafikten oluşan oyun var onları oynuyordun. o yüzden konsola geçmek senin için doğru tercihti.

O yüzden bana kapak yapabilecek en son adam sensin bu forumda.

Şimdi git forzanı morzanı halonu oyna iki bölüm arrow flash izle buralarda da çok takılma gömerler seni burada.
    La oğlum nickini ilk defa duydum kimsin nesin belli değil birde beni tanıdığını iddaa ediyorsun PC de ne içeriği varmış ultra grafik ayarları mı PC nin rezil sorunlarına ve ex oyunu olmadığı için bıraktım ve çokta doğru yaptım konuyu daha fazla uzatma ve benide alıntı yapma özenti adamın tekisin aynı zamanda zevksizsin git GoT S07E01'i tekrar izle boş yapma burada blokladım.

• şu diziye kötü diyen bir daha dizi filan izlemesin bence. Yada Türk dizileri izlemeye devam etsin. Kaç tane dizi var bu kalitede alt yapı senaryo tahmin etme zorluğu olarak vs. Birde bu zamana kadar izleyip izleyip çöp diyenler var ki evlere şenlik
  • 4x1 deyim size yetişmeye çalışıyorum

rob catelyn stark
    lannister'larda hiç onur olmaz mı yahu
  • quote:

quote:

quote:

Breaking Bad mi sürükleyiciydi

İzlerken uyuya kaldigim ve 2. sezonda biraktigim nadir dizilerden biridir Breaking Bad artik nasil sıkılmıssam

• S.Soylu kullanıcısına yanıt
    Troll kardeşim işte hepsi

• Aléister Crowley kullanıcısına yanıt
    O diziyi bende yarım bıraktım nerde kaldığımı bile hatırlamıyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 25722573257425752576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.