Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2520. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25182519252025212522
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fantastik sevmediğim için got'u izlemiyordum.arkadaşın şiddetli önerisiyle başladım 2 bölüm izledim.ve 6 sezonu 2 haftada tamamladım.Hele bazı savaş sahnelerinde ayağı kalkıp desteklerken buldum kendimi.Kararsız kalanlar daha fazla vakit kaybetmeyip bir an önce başlasınlar.
  • Hodor demesine haykırdım yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIME

fantastik sevmediğim için got'u izlemiyordum.arkadaşın şiddetli önerisiyle başladım 2 bölüm izledim.ve 6 sezonu 2 haftada tamamladım.Hele bazı savaş sahnelerinde ayağı kalkıp desteklerken buldum kendimi.Kararsız kalanlar daha fazla vakit kaybetmeyip bir an önce başlasınlar.

iyi en azından ikna edilebilir bir insanmışsın ben hiçbir arkadaşımı başlatamıyorum.Bir tanesinin dediği şey sibel kekilinin oynadığı dizi mi izlenir diğeri khaleesi diye biri var ustunden geçmeyen kalmıyor dizinin konusu bu diyor önyargılı insan çok.bende 1 haftada 4 sezon bitirmiştim sonra kitapları okuyunca diziyi tam anlayamadığımı fark ettim diziden aldığım heyecanın fazlasını kitaplardan aldım tavsiye ederim okumanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 8 Nisan 2017; 3:54:0 >

• HBO'nun reklamından GoT karakterleri ve kostümleri:

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• WISDOM kullanıcısına yanıt
    En zarifi yine Cersei.
  • bu diziye başlamanın zamanı geldi herhalde.3 sene önce ilk sezonu izlemiştim ve pek bir şey anlamamıştım bir sürü isim,krallık,entrika kafamı karıştırmıştı.Ondan sonra baya yabancı dizi izledim bakalım buna tekrar başlayınca ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: tru****

quote:

Orijinalden alıntı: m0Ni

quote:

Orijinalden alıntı: TIME

fantastik sevmediğim için got'u izlemiyordum.arkadaşın şiddetli önerisiyle başladım 2 bölüm izledim.ve 6 sezonu 2 haftada tamamladım.Hele bazı savaş sahnelerinde ayağı kalkıp desteklerken buldum kendimi.Kararsız kalanlar daha fazla vakit kaybetmeyip bir an önce başlasınlar.

iyi en azından ikna edilebilir bir insanmışsın ben hiçbir arkadaşımı başlatamıyorum.Bir tanesinin dediği şey sibel kekilinin oynadığı dizi mi izlenir diğeri khaleesi diye biri var ustunden geçmeyen kalmıyor dizinin konusu bu diyor önyargılı insan çok.bende 1 haftada 4 sezon bitirmiştim sonra kitapları okuyunca diziyi tam anlayamadığımı fark ettim diziden aldığım heyecanın fazlasını kitaplardan aldım tavsiye ederim okumanı

Sırf dizi çok populer diye izlemeyen var.

he ya imdb sitesi ne ki diyolar puandan bahsediyorum adam dalga geçiyor.Nasıl dizinin iyi olduğunu kanıtlayacağım sana arkadaş

• Anlamadığım birsey var

Jon targaryen mi yoksa baratheon mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne diyorsunuz ilerleyen zamanlarda bir Spin-Off gelir mi?

http://nerdist.com/9-game-of-thrones-spin-off-ideas-we-want-to-see/

• quote:

Orijinalden alıntı: Sorakanın muzu

Anlamadığım birsey var

Jon targaryen mi yoksa baratheon mi

baratheon ile alakası yok yani soy ağacını çıkarırsan baretheon çıkabilir bir yerden yine de jonun babası rheagar targaryen annesi lyanna stark. Targaryen Ateş dersek Stark Buzdur.Serinin adı buz ve ateşin şarkısı çokta uyumlu oldu george martin daha en başından jon'un uzerine kurmuş seriyi. Fantastik serilerde yazarların en sevdiği kurgu Hybird yaratmak sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 10 Nisan 2017; 16:29:37 >

• kummbara kullanıcısına yanıt
    En zarifi Tormund
  • Merhaba arkadaşlar kaliteli internet sitesi varmı diziyi izleyebileceyim benim baktıklarım da çok reklam var temuza kafar tüm bölümleri tekrar izlemek istiyorum.
  • Mark Gatiss'i yedinci sezonda görecekmişiz tekrar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • ali6511 kullanıcısına yanıt
    Malum yerlerden indirip izleyin hocam en güzeli
  • Yedinci sezonda karakterlerin nasıl gözükeceği HBO Kanalında yayınlanan bir videoyla yayınlandı.

• WISDOM kullanıcısına yanıt
    kredi çıkıp çıkmadığına karar veren adamdı demi bu :D
  • John Snow

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aboyhasnoname1 -- 11 Nisan 2017; 21:50:12 >
  • Arya Stark
  • Sansa Stark
  • Daenerys Targaryen
  • 
Sayfa: önceki 25182519252025212522
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.