Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2519. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25172518251925202521
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli Samuray

Yeni sezon başlayana kadar yeniden diziyi izlemeye ve kitabı okumaya başladim.

2 sezondayım ve 1 kitabi bitirdim 2yi alacağim yakında ve bir şeyi yeniden anladım dany rölü en kotü oyuncuyu seçmisler şu kadinı gördüm mü sahneleri geciyorum.

Nerde cersei oynayan lena headey nerde bizim dany oynayan rol özürlü emilia clarke.

Siz Clarke'ın kaşlarına kurban olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 31 Mart 2017; 11:20:28 >
  • Yeni cikan Promo'yu cok begenmedim.
    Ama Promo'ya bakilirsa hakikaten Kis gelmis. Cersei üsüyor anlasilan.
  • quote:

2 sezondayım ve 1 kitabi bitirdim 2yi alacağim yakında ve bir şeyi yeniden anladım dany rölü en kotü oyuncuyu seçmisler şu kadinı gördüm mü sahneleri geciyorum.

Nerde cersei oynayan lena headey nerde bizim dany oynayan rol özürlü emilia clarke.

aga kitapları teker teker almak masraflı olmuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydra1

2-3 sezona kadar cinsellik sahneleri varda sonraki sezonlarda neredeyse hiç yok galiba birçok yerden tepki gelmiş ki artık o sahneleri çekmiyorlar

daha yeni ergenin pipisini gösterdiler bize çok sinirim bozuldu o sahnede arkadaşlarına önerceksin diziyi cinsellik önüne geçmiş izletemiyorsun hbo yapımı varsa cinsellik vardır tepkiler boş izlediğim hbo dizilerine bakarsak az bile cinsellik.Dany'nin o khallar ile yaşadığı durumun bilinmesi gerekiyor barbarlıklarının gösterilmesi gerekiyor.Hele kitaptaki gibi olsa zaten dany 13 yaşında filan kıyamet kopar bazı yerlerde cinsellik gerekliği olduğu gibi bazı yerlerde gözümüze sokmaları aşırı sinir bozucu saçma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 31 Mart 2017; 13:23:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m0Ni

quote:

Kitapları kitapyurdu'dan alıyorum bütün seri set şeklinde 145 civarı, ben tek tek alırsam bana toplam 10-15 tl daha pahalı geliyor oda 155 tl gibi birşey yapıyor. tek tek alması daha mantıklı geldi bana seti alıp kitaplıkta yatacağına okumak istediğimde alırım koca seride bir anda okunmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzmirli Samuray -- 31 Mart 2017; 13:28:27 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: m0Ni

quote:

Kitapları kitapyurdu'dan alıyorum bütün seri set şeklinde 145 civarı, ben tek tek alırsam bana toplam 10-15 tl daha pahalı geliyor oda 155 tl gibi birşey yapıyor. tek tek alması daha mantıklı geldi bana seti alıp kitaplıkta yatacağına okumak istediğimde alırım koca seride bir anda okunmaz

118'e almıştım ben 2 yıl önce normalde hiç kitap okumayan bir insanım nasıl bitirdiğimi bende hatırlamıyorum içine düşecektim kitabın neredeyse Şunu eklemek istiyorum dany ne kitapta ne dizide hiç çekilmiyor

• Dizi tarihini açıklayacakken night king'in buz duvarı ws ateşe ihtiyacımız var dediler.Şimdiki promo'da da görüyoruz yine night king işin içinde bu sezon night king'i çok göreceğiz gibi.6'dan beklentim çoktu ama beklenenin altında kaldı.Şimdi 7 kitabı filan baya arkasında bırakarak geliyor o havayı hissedemiyorum senaryo sızmış deniliyor millet diziyi unutmuş umarım hakkını verirler bu sezon.Tek tesellimiz 9. bölümdü bu sezon o da yok
  • Güzel trailer ama daha çok var

• Son fragmanın şarkı sözlerini çevirdim arkadaşlar. Youtube'tan fragmanın resmi versiyonu indiren arkadaşlara uyumlu altyazı linkini atabilirim. Bilmiyorum indirme linki vermek yasak mıdır, o yüzden özelden yazarsanız oradan yollarım linki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Diziye başlayıp başlamamak konusunda kararsızım. Erotizm çok ileri gidiyor. Malûm videoları açar ayrı izlerim ama dizide sıkıyor.

Yinede başlamalı mıyım dostlar?

Hocam erotizm dizideki bazı karakterleri anlatmak için gerekli. Mesela Tyrion fahişe düşkünü bir insan bu karakteri anlatırken erotizm kullanmamak saçma olur. Ama bazı gereksiz sahnelerde var ama dizi izlerken erotizmi kafaya takmıyosunuz zaten.
  • özledik.
  • Bu diziyi sağlıklı şekilde nereden izlediğinizi bana pm den atabilirmisiniz

Teşekkürler.
  • İzmirli Samuray kullanıcısına yanıt
    Emilia Clarke mı rol özürlü
  • Gerçekten 16 temmuz mu askerde izlerim artık
  • Öylesine yürümüşler bize fragman diye yediriyorlar yav komedi ver adam gibi fragman 3 ay idare ederiz ne getirisi varki milleti kıvrandırmanın
  • Mükemmel fragman yav hiçbir şey olmuyor 1.5 dakika yürüyorlar.

• UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...
  • Bekliyoruz

• Hodor geri gelecek galiba. HBO'nun reklam filminde oynamış.

• 
Sayfa: önceki 25172518251925202521
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.