Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2518. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25162517251825192520
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1x1'den beri dillendirilen ''winter is coming'' mevzusu 7.sezonda geldi. hadi gözümüz aydın
  • Nihayet Ak Gezenler tarafında bir ejderha gördük. Harika.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tru****

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Nihayet Ak Gezenler tarafında bir ejderha gördük. Harika.

Ben görmedim sen nerede gördün

Rezalet, sondaki görüntüyü profilden bir ejderha sanmıştım. Olsun, yine de ben karşı taraftan da bir ejderhanın geleceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 30 Mart 2017; 23:0:54 >

• Baelish nerde lan allahsızlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Rezalet, sondaki görüntüyü profilden bir ejderha sanmıştım. Olsun, yine de ben karşı taraftan da bir ejderhanın geleceğini düşünüyorum.

Yalnız ben de sondaki gözün içine dikkatli bakınca sur yansıması mı yoksa ejder yansıması mı anlamadığım bir şey görüyorum

Sol tarafta yüzlerin yansımaları var fakat sağ tarafta bir yapı var ve önünde de bir atlı var. Sur'a benziyor. Tabii Sur, köşeyi dönen bir yapıysa zira bu yansıma kıvrılarak gidiyor gibi görünüyor.

• jon snow çok heybetli duruyor fragmanı izleyince çok heycanlandım geçen sezon gecenin bi saatinde canlı izlemek için uykusuz kalırdım
  • Kırarım Boynuzunu İblis kullanıcısına yanıt
    Baelishi Sansa ve Jon denen iki tane beyinsize harcayacaklar hocam
  • Kırarım Boynuzunu İblis kullanıcısına yanıt
    Bealish ölür bu sezon bence.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yalnız ben de sondaki gözün içine dikkatli bakınca sur yansıması mı yoksa ejder yansıması mı anlamadığım bir şey görüyorum

Sol tarafta yüzlerin yansımaları var fakat sağ tarafta bir yapı var ve önünde de bir atlı var. Sur'a benziyor. Tabii Sur, köşeyi dönen bir yapıysa zira bu yansıma kıvrılarak gidiyor gibi görünüyor.

Aynen bak şimdi fark ettim. Soldakileri görmemiştim.

Sağdaki yansıma Başkent de olabilir, Cersei'nin soluğundan orada oldukları anlaşılıyor. Yakın zamanda fragman gelir, o zaman detaylar ortaya çıkmaya başlar.

• ekşi de ''cersei'nin ağzından buhar çıkıyor ve sonra akgezen gözü gösteriliyor,akgezenlerle işbirliği yapabilir'' yorumu yapmış birisi. mantıklı geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noxiousu -- 30 Mart 2017; 23:31:14 >
  • Yahu akgezenler neden işbirliği yapsın? Adamlar toz duman ediyo zaten her yeri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Night's King oturacak bu gidişle Iron Throne'a.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aboyhasnoname1 -- 30 Mart 2017; 23:35:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brolaf

Baelishi Sansa ve Jon denen iki tane beyinsize harcayacaklar hocam

Yav kardeşim bu jon size netti ? Adam hayatını masum insanlar için harcadı, herkese yardım etti hatta canını bile verdi onun sayesinde büyük savaşı kazanırlarsa kazanacaklar hala adama beyinsiz diyorsunuz pes doğrusu bu adam daha ne yapsın. Hadi sansa aptalın teki onu kimse sevmiyor zaten de jon'a haksızlık ediyorsun.
  • Diziye başlayıp başlamamak konusunda kararsızım. Erotizm çok ileri gidiyor. Malûm videoları açar ayrı izlerim ama dizide sıkıyor.

Yinede başlamalı mıyım dostlar?

• Aileyle izleyeceksen başlama hocam ama tek izleyeceksen başla. Ama şöyle söylim erotizm hat safhada. Sansür mansür yok bam bam bam
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Diziye başlayıp başlamamak konusunda kararsızım. Erotizm çok ileri gidiyor. Malûm videoları açar ayrı izlerim ama dizide sıkıyor.

Yinede başlamalı mıyım dostlar?

Valla kendini diziye kaptırdın mı o sahneleri umursamazsın bile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    2-3 sezona kadar cinsellik sahneleri varda sonraki sezonlarda neredeyse hiç yok galiba birçok yerden tepki gelmiş ki artık o sahneleri çekmiyorlar
  • Yeni sezon başlayana kadar yeniden diziyi izlemeye ve kitabı okumaya başladim.

2 sezondayım ve 1 kitabi bitirdim 2yi alacağim yakında ve bir şeyi yeniden anladım dany rölü en kotü oyuncuyu seçmisler şu kadinı gördüm mü sahneleri geciyorum.

Nerde cersei oynayan lena headey nerde bizim dany oynayan rol özürlü emilia clarke.

• Kim geri kafalı ve yobaz şu attığın mesajdan belli oluyor. Ne yazdın Allah bilir de adminler uçurmuş mesajı.

• Yok hocam tek izlerim zaten

• 
Sayfa: önceki 25162517251825192520
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.