Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2488. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.490.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24862487248824892490
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tru****

quote:

Orijinalden alıntı: Coroic

Peki ama o bebek kim jon olduğu kesin mi

Yani düşünüyorum boşuna mı o şekilde bebekten Jon'a geçiş yaptılar ?
    Benim şüphem yok o bebek kesinlikle Jon'du. Farklı bi şey çıkarsa da ters köşe falan olmaz benim için saçmalık derim.
    Bebeğin gözünden Jon'un gözüne geçiş yapılmasaydı bu kadar emin konuşmazdım tabii.

İnşallah jon değildir yani ne biliyim tiksinirim jon dan o zaman targeryan çıkarsa tüm targeryan ölsün (the king who kneel yüzünden kitap okumuş biri şimdi çıkar sadece dizi izleginiz için kitabı olusanız böyle olmaz falan der yok arkadaş biz de okuyoruz kitabı )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7. sezon 7 bölüm olacak ve 2017 yazda başlayacak (temmuz 21den sonra)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 18 Temmuz 2016; 19:26:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

7. sezon 7 bölüm olacak ve 2017 yazda başlayacak (temmuz 21den sonra)

1 yıl nedir ya

Yapılan açıklamaya göre önümüzdeki sezonda kış atmosferini daha iyi yansıtmak için bu kadar geç başlama tarihi seçmişler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

7. sezon 7 bölüm olacak ve 2017 yazda başlayacak (temmuz 21den sonra)

1 yıl nedir ya

Yapılan açıklamaya göre önümüzdeki sezonda kış atmosferini daha iyi yansıtmak için bu kadar geç başlama tarihi seçmişler.

Bahane.

Çekimlerin yapıldığı dönemde kış mevsimi yaşayan bir ülkede gayet de çekilebilir ve kış atmosferi dibine kadar yansıtılabilir. G.R.R.M'nin kitabı bekleniyor.

+1 ayni sekilde dusunuyorum. Bu sezon batirdiklarini bildikleri icin grrm'den destek alicaklar.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trufily T kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsun senaristler kitabın önüne geçmişlerdi şimdi kitabı beklemeleri garip geldi

• trufily T kullanıcısına yanıt
    Yeni kitap en az bir sezonluk malzeme çıkartır. Zaten yeni sezonda 7 bölüm olacak. Dizi kitabı geçmişti, eğer bahsettiğimiz mantık yüzünden geç yayınlanacaksa senaristler kitabın tekrardan dizinin önüne geçmesini bekliyorlar. Dizi kitaptan uçurum olacak kadar önde değil, yeni kitap dizinin hayli önüne geçecektir. Ondan sonrada son kitabın çıkmasını beklerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korsan

Beyler bu filmi tavsiye eder misiniz? The Walking Dead kadar iyi mi?

Çok dahaiyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 505.

Yeni kitap en az bir sezonluk malzeme çıkartır. Zaten yeni sezonda 7 bölüm olacak. Dizi kitabı geçmişti, eğer bahsettiğimiz mantık yüzünden geç yayınlanacaksa senaristler kitabın tekrardan dizinin önüne geçmesini bekliyorlar. Dizi kitaptan uçurum olacak kadar önde değil, yeni kitap dizinin hayli önüne geçecektir. Ondan sonrada son kitabın çıkmasını beklerler.

Kitap 7 seri dizi 8 sezon olucak.

6.kitap yazılıyor şu anda. Ben de aynı şekil düşünüyorum ama 7.kitabın 8.sezona yetişmesi imkansız. Ha tabi yapımcılar 3-4 sene beklerlerse olabilir.
  • quote:

quote:

Beklemekten başka çaremiz yok Kış Rüzgarları çıksın da bi 6. sezonun ne kadar önüne geçecek merak ediyorum
    Ayrıca 7. sezonun 7 bölüm olacağı onaylandı 8. sezon da 6 bölüm olacak büyük ihtimalle. Eğer bu sezonun malzemesi 6. kitap olacaksa 7. kitabı 6 bölüme sığdırabilirler mi ki?
    Bence 7 ve 8. sezon 7. kitabın sezonları, 10 bölüm yerine 13 yapıp 2 ye böldüler bence.

7.kitabı 6 bölüme rahat sığdırırlar çünkü Jon Dany Arya falan kitabın önüne geçti. O bölümleri çıkarırsak Demir Adalar ile Dorne bölümleri kalıyor.Dorne dizide bitti zaten.

7.kitabı 7 ile 8.sezona entegre edemezler ? Dizi 8.sezonda bitecekse ? 6.kitap 7.sezona 7.kitap 8.sezona uyarlanıcak bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 742793 -- 20 Temmuz 2016; 13:43:36 >

• Korsan kullanıcısına yanıt
    divxplanetten indir çeviriyi , bölümleride ayrı indir malum yerlerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: 742793

quote:

quote:

Beklemekten başka çaremiz yok Kış Rüzgarları çıksın da bi 6. sezonun ne kadar önüne geçecek merak ediyorum
    Ayrıca 7. sezonun 7 bölüm olacağı onaylandı 8. sezon da 6 bölüm olacak büyük ihtimalle. Eğer bu sezonun malzemesi 6. kitap olacaksa 7. kitabı 6 bölüme sığdırabilirler mi ki?
    Bence 7 ve 8. sezon 7. kitabın sezonları, 10 bölüm yerine 13 yapıp 2 ye böldüler bence.

7.kitabı 6 bölüme rahat sığdırırlar çünkü Jon Dany Arya falan kitabın önüne geçti. O bölümleri çıkarırsak Demir Adalar ile Dorne bölümleri kalıyor.Dorne dizide bitti zaten.

7.kitabı 7 ile 8.sezona entegre edemezler ? Dizi 8.sezonda bitecekse ? 6.kitap 7.sezona 7.kitap 8.sezona uyarlanıcak bence.

7.sezon 7 bölümden fazla olabilir bence. 7 bölüm şimdiden kesin olarak sipariş verilip sonra tekrar eklenebilir bence. Yoksa 7 bölüm olursa oldu bittiye gelmez mi sizce?

• Nasıl bi bağlantı olacak bilmiyorum ama bence Arya Jamie kılığında Cercei'yi öldürmeye çalışacak. Tam saplayacak kılıcı sonra bir şeyler olacak. Kılıç parlayacak ve Azor Ahai efsanesi bugta kalıp Arya Ahai olacak

Bakın yazdım buraya

• quote:

Orijinalden alıntı: bakar niye bakmasın

Nasıl bi bağlantı olacak bilmiyorum ama bence Arya Jamie kılığında Cercei'yi öldürmeye çalışacak. Tam saplayacak kılıcı sonra bir şeyler olacak. Kılıç parlayacak ve Azor Ahai efsanesi bugta kalıp Arya Ahai olacak

Bakın yazdım buraya

Olur niye olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: bakar niye bakmasın

Nasıl bi bağlantı olacak bilmiyorum ama bence Arya Jamie kılığında Cercei'yi öldürmeye çalışacak. Tam saplayacak kılıcı sonra bir şeyler olacak. Kılıç parlayacak ve Azor Ahai efsanesi bugta kalıp Arya Ahai olacak

Bakın yazdım buraya

sonrada cercei kılığına girecek kraliçe olacak sonrada jon ile evlenip ensest üstü ensest olacak oh ne güzel
  • Giflerle 6.Sezon.

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

quote:

Orijinalden alıntı: 742793

quote:

quote:

7.sezon 7 bölümden fazla olabilir bence. 7 bölüm şimdiden kesin olarak sipariş verilip sonra tekrar eklenebilir bence. Yoksa 7 bölüm olursa oldu bittiye gelmez mi sizce?

Hocam 7.sezonun geçiş sezonu olacağını düşünüyorum.

Fazlasıyla Sam , Dorne - Tyrell , Demir Adalar, Tazı (beric dondarrion myrli thoros) sahnesi göreceğimizi

Bunun yanında Jon la Dany pek az görünecek diye düşünüyorum.

Olayları toparlama sezonu olucak gibi. Jon cephesinde olay yok hiç. Oradan olay çıkması için Dany nin westorosa gelmesi gerek başka bir durum yok gibi.

Yani 7 bölüme rahat sığar bence.

• Bazı savaş sahneleri Roma'daki antik kentlerde cekilecekmiş.

• Çok iyi 👌 sonuncu gif ile kapıya ayrı parantez açmak lazım (😏) hallettim

• 7. sezon için yapılan hazırlıkları gösteren bir video yayınlandı.

Ayrıca bu videoda da 6. sezondan komik görüntüler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokratik Adam -- 23 Temmuz 2016; 1:27:56 >

• 
Sayfa: önceki 24862487248824892490
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.