Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2487. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24852486248724882489
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arya bence hakediyor çok zor sahnelerde oynadı kör taklidi yaptı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oduller sadece bu sezonu mu kapsiyor bilmiyorum ama bu sezon icin Maisie en buyuk aday bence. Gecen sezon olsaydi Alfie daha iyiydi. Gidip Emilia'ya ya verirseler yazik olur. Her sezon alisildik ateslerden cikip gaz vermeli konusmalardan baska bir sey yapmadi.

• benim anlamadığım
    lyanna dedi ki Robert öğrenirse çocuğumun başı derde girer vs. neden böyle bir şey dedi anlamadım. o sırada Robert evli mıymış çocuk gayri meşru falan mı? yani jon neden piç olarak geçiyor. mis gibi varis olarak büyüyebilirdi

• tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    Lyanna Robertin sevgilisiydi.
    Çocuk Robertten diye düşünüyorum. Lyanna Ned in Kız kardeşi. Kral Lyannayı kaçırmıştı .Ortada bir tehlike olduğundan Söylememesini istedi.

Finalde olacaklar tahminim. khalesi ile John snow u yazdıkmı tamamdır. Son İki kralın Çocukları akgezenleri halledip Tahta otururlar. Taht kavgasıda biter. Westeros'un gerçek varisleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haduuu -- 16 Temmuz 2016; 1:20:48 >
  • sroad kullanıcısına yanıt

Lyanna, Raeghar'dan hamileydi de ondan olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

benim anlamadığım
    lyanna dedi ki Robert öğrenirse çocuğumun başı derde girer vs. neden böyle bir şey dedi anlamadım. o sırada Robert evli mıymış çocuk gayri meşru falan mı? yani jon neden piç olarak geçiyor. mis gibi varis olarak büyüyebilirdi

Robert Targaryenlar'dan nefret ediyor. Jon, Rhaegar Targaryen'ın oğlu. O yüzden öyle dedi.

• Abazalar basmış sayfayı gidin ötede tokatlayın çavuşunuzu

• AdiqeCaLe kullanıcısına yanıt
    saimertug kullanıcısına yanıt
    anladım
    peki lyanna robetın karısı mı? yani jon gayrimeşru mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

anladım
    peki lyanna robetın karısı mı? yani jon gayrimeşru mu ?

Lyanna Robert ile sözlenmişti hiç evlenmediler. Lyanna ölünce Robert Cersei ile evlendi. Rhaegar, Elia Martell ile evliydi. Jon'u gayrimeşru yapar bu heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saimertug -- 17 Temmuz 2016; 1:31:07 >
  • saimertug kullanıcısına yanıt
    anladım hocam teşekkürler.

• Cercei'nin sonunu Arya mı yoksa Danerys mi getirecek sizce??
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Cercei'nin sonunu Arya mı yoksa Danerys mi getirecek sizce??

Jamie bence.Tıpkı öncesinde yaptığı gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo_123

quote:

Cercei'nin kehanetini biliyorsunuzdur geçen sezondan. Yeni Kraliçe'nin yerine geçmesi, Arya'nın listesinin en başında bulunması ve Jamie'nin tekrar Kingslayer olma ihtimali baya seçenek varmışCercei'nin ölümü kimden olacaksa benim en büyük heyecan duyduğum konu yeni sezondan. Ama Jamie olma ihtimali daha yüksek. Azor Ahai adayı için en uygun kişi benim açımdan.

• quote:

quote:

quote:

Cercei'nin kehanetini biliyorsunuzdur geçen sezondan. Yeni Kraliçe'nin yerine geçmesi, Arya'nın listesinin en başında bulunması ve Jamie'nin tekrar Kingslayer olma ihtimali baya seçenek varmışCercei'nin ölümü kimden olacaksa benim en büyük heyecan duyduğum konu yeni sezondan. Ama Jamie olma ihtimali daha yüksek. Azor Ahai adayı için en uygun kişi benim açımdan.

Bayağı aday var evet ancak tyrion dany'e jamie'nin mad king'i öldürme sebebini anlatması falan bayağı kuvvetlendiriyor Jamie ihtimalini.Başka işaretler de olabilir hatta Jamie için dediğiniz gibi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bayağı aday var evet ancak tyrion dany'e jamie'nin mad king'i öldürme sebebini anlatması falan bayağı kuvvetlendiriyor Jamie ihtimalini.Başka işaretler de olabilir hatta Jamie için dediğiniz gibi.

Jamie'nin Cercei öldürmesi Mad King olayına benzeyerek öldürmesi için ciddi bir olay olması lazım. Zaten Baelor Septi'ni patlatarak karşısında duracak kimse kalmadı. Dany'nin Westeros'a ayak basacak olması da ayrı bir ihtimal. Ayrıca Tyreller'den hamle gelebilir.

• AdiqeCaLe kullanıcısına yanıt
    O saatte mesaj atmayi nasil tutturdunuz hocam helal valla

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Jamie'nin Cercei öldürmesi Mad King olayına benzeyerek öldürmesi için ciddi bir olay olması lazım. Zaten Baelor Septi'ni patlatarak karşısında duracak kimse kalmadı. Dany'nin Westeros'a ayak basacak olması da ayrı bir ihtimal. Ayrıca Tyreller'den hamle gelebilir.

Cersei nin Jaime yi öldürmeye çalışacağını ama başarısız olacağını düşünüyorum. Tyreller ise daha fazla risk almaz bence. Zaten Dany ye destek vererek büyük riski aldılar.

• SonJnow kullanıcısına yanıt
    Hic farketmemisim

• 742793 kullanıcısına yanıt
    Mad King doneminde tahtta kim varsa ve o zamanki olusan olaylar tekerrur edecek sanki. Kehanetlerde onu gosteriyor.

• 
Sayfa: önceki 24852486248724882489
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.