Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2480. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.489.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24782479248024812482
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bu demir tahtın pek bir otoritesini göremedik şimdiye kadar. Bütün hanedalıklar kafasına göre takılıyor. Ne bir yaptırımını ne de bir caydırıcılığını dizi boyunca gördüğümü hatırlamıyorum. Anca Kings Landing sınırları içerisinde ne olursa oluyor ne bitiyorsa bitiyor. Ayrıca Kings Landing halkının süzme gerizekalı olduğunu düşünüyorum. Bunlar hiç bir hanedanlığa bağımlı değiller. Bir çoğu sefalet içinde yaşıyor (nasıl krallar şehriyse artık) Ulan başka hanedanlıktan gelen birisinin bu sığırları yönetmesine neden izin veriliyor ? Kendi aralarından birisini kral yapıp kendi krallıklarını kursalar ya ? Halkın gücü yok demeyin hiç bana. Halkın gücü olmasaydı, dinci yobazlar bu halkın gücünü arkasına alıp hamleler yapamazlardı. Bu Kings Landing durumunu bence yazar pek becerememiş gibi.

Ayrıca şunu cevabını da alabilmiş değilim. Littlefinger Baelish herkesin gözü önünde, taht salonunda açık açık Ned Stark'a ihanet etmiştir. Bunu nasıl bilmiyor Sansa, Arya, Jon vs ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 6 Temmuz 2016; 19:29:11 >

• George RR Martin, Tales of Dunk and Egg'in filminin çekilmesini istiyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teslaman kullanıcısına yanıt
    Baelish in ne oldugunu sansa biliyor ama tabi cok gec anliyor :) sezin finalinde jon la konusmasinda gorebilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teslaman

Ya bu demir tahtın pek bir otoritesini göremedik şimdiye kadar. Bütün hanedalıklar kafasına göre takılıyor. Ne bir yaptırımını ne de bir caydırıcılığını dizi boyunca gördüğümü hatırlamıyorum. Anca Kings Landing sınırları içerisinde ne olursa oluyor ne bitiyorsa bitiyor. Ayrıca Kings Landing halkının süzme gerizekalı olduğunu düşünüyorum. Bunlar hiç bir hanedanlığa bağımlı değiller. Bir çoğu sefalet içinde yaşıyor (nasıl krallar şehriyse artık) Ulan başka hanedanlıktan gelen birisinin bu sığırları yönetmesine neden izin veriliyor ? Kendi aralarından birisini kral yapıp kendi krallıklarını kursalar ya ? Halkın gücü yok demeyin hiç bana. Halkın gücü olmasaydı, dinci yobazlar bu halkın gücünü arkasına alıp hamleler yapamazlardı. Bu Kings Landing durumunu bence yazar pek becerememiş gibi.

Ayrıca şunu cevabını da alabilmiş değilim. Littlefinger Baelish herkesin gözü önünde, taht salonunda açık açık Ned Stark'a ihanet etmiştir. Bunu nasıl bilmiyor Sansa, Arya, Jon vs ?

Fransa ya da İngiltere de Ortaçağ boyunca bu haldeydi. Hele Fransız krallarıyla "Parisin Kralı" diye dalga geçerlerdi çünkü adamlar Paristen çıkamazdı. XIV Louis bu yüzden Versailles'ı yaptırıyor, Parisin değil Fransanın kralı olabilmek için.

O dönemde halk isyan edip de kendileri arasından kral seçemezdi çünkü öyle bir düşünceleri olamazdı. 21. yüzyıl kafasıyla düşünmeyin ortaçağı. İsteseler bile yapamazlardı kale duvarlarını nasıl aşacaklar?

• Beyler 3. Sezonun sonlarında khalesi ye yardım eden sarışın bir adam vardı ya çadıra girip arkadaşlarının kafasını getiren 4. Sezon da o adam yerine başka bir oyuncu mu geçti?

• quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

Beyler 3. Sezonun sonlarında khalesi ye yardım eden sarışın bir adam vardı ya çadıra girip arkadaşlarının kafasını getiren 4. Sezon da o adam yerine başka bir oyuncu mu geçti?

Evet

• Dizide Kış mevsimi kesin olarak geldiği için çekimler vs mevsime uygun ortamlarda yapılması gerekiyormuş. Yedinci sezon büyük ihtimal 2018'in Kışına doğru başlayacak..

• essos haritasındaki ulthos ve sothoryos kıtaları çok ilgi çekici değil mi ya? bilinmezlerle dolu ayrı dünyalar...

grrm haritayı hazırlarken bu ve bu zamana kadar ne kitapta ne dizide adı geçen diğer onlarca ismi boşuna yazmış olmamalı öyle değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Icefyre

Dizide Kış mevsimi kesin olarak geldiği için çekimler vs mevsime uygun ortamlarda yapılması gerekiyormuş. Yedinci sezon büyük ihtimal 2018'in Kışına doğru başlayacak..

Haydaaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: sıradan insan

7.sezonda Cersie ve Jamie arasındaki bir sürtüşme çatışma görebiliriz bakarsın isyan falan çıkarır. Khalesi'nin Jon un halası çıkması çok kuvvetli bir ittifak ın habercisi gibi zaten Demirdoğan filosu,Ejderhalar,Tyrell,Dorne derken Khalesi neredeyse durdulamaz oldu Snow da Kuzey'den destek verirse Kralın Şehrine dalabilirler gibi ayrıca Arya'nın ve Brenn in hikayesini nereye nasıl bağlayacaklar çok merak ediyorum ama bu sezon açık ara favori karakterim Leydi Mormont o nasıl bir tatlılıktır cesarettir 10 yaşında kız koca koca adamları Jon a bağladı helal olsun Yeni sezon çok fena olacak gibi bekleyip görecez Nisan 2017

Hocam o dediğiniz ordu demir taht için aşırı fazla. O ordunun karşılığı ölüler ordusudur.

• Beyler herkes ölüler ordusu ww'lar diyor da arkadaş bunların bir esprisini göremedik ki ? Hardhome falan demeyin hepsi iskelet anasını satıyım normal kılıç darbesiyle ölüyorlar onu geçtim başlarında 4-5 WW gördük o kadar onları valyria kılıçlarıyla keserler tamamdır.

Ha önlerine çıkıp ölen herkes wight oluyor eyvallahta arkadaş 3 ejdarha var direk yakar ejdarhalar olur biter
  • RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    sam ile ilgili şöyle bir video var

https://www.youtube.com/watch?v=U1L0wS3PhkY

Özet: Sam aslında anlatıcı , bu evreni sam'in kitaptan okudukları ile görüyoruz.
  • yanlızkurt007 kullanıcısına yanıt
    ww'ların sürprizleri olabilir mesela buz ejderhası gibi . WW'leri sanki biraz saklıyorlar gibi gösterdiler , kitapta buz örümcekleri var .
    Mesela grrm'nin the ice dragon diye bir kitabı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syncsta

sam ile ilgili şöyle bir video var

https://www.youtube.com/watch?v=U1L0wS3PhkY

Özet: Sam aslında anlatıcı , bu evreni sam'in kitaptan okudukları ile görüyoruz.

Hocam izlemiştim o da mantıklı, ama basit bir son gibi geldi bana.

• Hocam bence olsa dediğin gibi gösterirlerdi.Ha bu başlarındaki eleman gece kralı onda bir sürpriz olabilir belki. Çok basitler yav normal kılıç darbesiyle ölen iskeletlerle dolu neredeyse. Belki şöyle olabilir bizim görmediğimiz çok kalabalık başka bir wight ordusu vardır, gece kralı duvarın yıkılmasını bekleyip top yekün saldırır sayıları çok olur belki böyle olabilir.
  • Normalde çekimleri haziranda başlayıp ağustos gibi bitirip şubata kadar da efektleri falan yapıp diziyi nisanda yayınlıyorlardı. Ama dizide kış geldiği için dizinin 7. sezon çekimleri kışın yapılacakmış dolayısıyla yayın tarihide 2017'nin sonuna ertelenecekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axeles

Normalde çekimleri haziranda başlayıp ağustos gibi bitirip şubata kadar da efektleri falan yapıp diziyi nisanda yayınlıyorlardı. Ama dizide kış geldiği için dizinin 7. sezon çekimleri kışın yapılacakmış dolayısıyla yayın tarihide 2017'nin sonuna ertelenecekmiş.

Kaynak?

• quote:

Orijinalden alıntı: 742793

quote:

Orijinalden alıntı: axeles

Normalde çekimleri haziranda başlayıp ağustos gibi bitirip şubata kadar da efektleri falan yapıp diziyi nisanda yayınlıyorlardı. Ama dizide kış geldiği için dizinin 7. sezon çekimleri kışın yapılacakmış dolayısıyla yayın tarihide 2017'nin sonuna ertelenecekmiş.

Kaynak?

http://www.nme.com/filmandtv/news/-game-of-thrones-season-seven-has-been-delayed/411403

http://www.digitalspy.com/tv/game-of-thrones/news/a800422/game-of-thrones-season-7-air-date-pushed-back-delayed/?utm_content=bufferc318b&utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=maintwitterpost

• Iyide yillardir diziyi islendigi bolgeye gore farkli ulkelerde cekiyolar. Yine bi kuzey ulkesinde cekerler bence. Umarim erteleme olmaz

• kardesim dunya iki yarim kureden olusuyor kuzey yarim kurede kışken güney yarım kürede yaz ise kuzeyde yazken güneyde kıştır niye böyle bir şeyle uğraşsınlar ki ayrıca adamlar oturup bütün sene çekmiyorlar...

• 
Sayfa: önceki 24782479248024812482
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.