Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2477. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24752476247724782479
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: syncsta

Tywin , olenna , lf

tywin mi
  • Beyler bu son bölümdeki snow khalesi olayını starkların olayını ben anlamadım olay ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

quote:

Orijinalden alıntı: Chanser

Beyler bu son bölümdeki snow khalesi olayını starkların olayını ben anlamadım olay ne

Jon Snow Rhaegar Targaryen ve Lyanna Stark'ın çocuğu. Bir Targaryen yani. Khaleesi ile akrabalar. Khaleesi Jon'un halası oluyor

oha olaya gel bende diyorum sonunda jon u start sandım piç değil sandım meğersem adam targaryen çıktıı neler olucak nelerr off

• quote:

Orijinalden alıntı: Sokratik Adam

Bu videoda 1:10'dan sonra anlatmaya başladığı teori hakkında ne düşünüyorsun? Bana çok makul geldi. Essos'ta da sur benzeri bir yer olduğunu bilmiyordum. Çok heyecanlandırdı bu teori beni.

Bu da çok iyi bak.

Aynı bölgelerde Azor Ahai'nin farklı isimlere sahip olması sanki doğruluyor gibi. Daenerys'in House of Undying'te Duvar'dan çıkıp Drogo'nun çadırına gitmesi gönderme bence. Ama dizide bu teori doğrulanmaz sanırım çünkü Jorah hariç Essos'ta adam kalmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Tywin , olenna , lf

Emin misiniz?
    Tywin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Français Deesse -- 3 Temmuz 2016; 16:07:56 >
  • Français Deesse kullanıcısına yanıt
    evet oldukça eminim.tywin , joffrey'in yönetilemez , söz dinlemez olduğunu görüyor , tommen'i daha kolay kontrol edebileceğini düşünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHBSC55

6. Sezonda ilk 3 bolumu izledim orda kaldim,askerden sonra geri kalan bolumleri tek seferde izleyeceğim...ozamana kadar 7.seOnda baslar zaten..

Neleri düşünüyosun hocam :) yeni sezon dediğine göre yeni gidiyosun askere :)

• GRRM dünya "kavisli" demişti. Ya şöyleyse?

Game of Thrones (2011 - 2019)

• quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

quote:

Orijinalden alıntı: Merdomable

Cevap için teşekkürler o zaman gelsin setler gitsin zamanlar zaten pekte pahalı değilmiş yahu

Ben de kitapları almayı düşünüyorum, enpara kampanyası ile 9 kitap (hesap ettim) 87,80 TL tutuyor. İlk kitabı beğenirsem geri kalan kitapları da alacağım.

Kitapları tavsiye etmem. Dili çok ağır. Yani kitap okumayı seviyorsanız alın da, benim gibi filmini beğenip ayda yılda 1 kitabını okuyayım modunda iseniz hiç para vermeyin. Ben 2 kitap aldım 1. kitabın yarısına kadar okuyabildim. Çok fazla karakter çok fazla detay var. Kim kimdi insan karıştırıyor.
    Diziyi izlemeden kitap okuyacaksanız ok ama kitap+dizi/film olmuyor Sonuçta bu bir uyarlama yani birebir aynı değil. Aynı şey yüzüklerin efendisi ve hobbit için de geçerli.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Kitabı e-book olarak indirip biraz okudum hoşuma gitti umarım pişman olmam.

• Game of Thrones (2011 - 2019)

• quote:

Orijinalden alıntı: Icefyre

çok çirkin be :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Icefyre

Olmamış

• herkes light of the sevena sarmış.en iyi soundtrack falan diyolar.bunu ne çabuk unuttunuz
  • -efendim bu jon,sansa stark ın abisi..
    +bu aileden kimse kaldımı ya!!
    -bastard bu efendim..
    + ha öyle bunlardan kalmadı çünkü gittiler..

• Stark müzikleri hepsi çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanlızkurt007 -- 4 Temmuz 2016; 2:54:02 >
  • Arkadaslar nerden izliyorsunuz torrent vs link verebilirmisiniz turkce dublaj tesekkurler

• quote:

evet oldukça eminim.tywin , joffrey'in yönetilemez , söz dinlemez olduğunu görüyor , tommen'i daha kolay kontrol edebileceğini düşünüyor.

Kitaptada hatırlamıyorum böyle birşey. Zannetmiyorum tywin in parmagi yok iste. O valyrian celiginden kilici da yaptirmazdi mesela joff a bu isi planlamis olsaydi.

• 9 ve 10. bölümleri arka arkaya şimdi bitirdim. Ağzım açık kaldı tek kelimeyle efsane yemin ediyorum yaaaaa
  • işin yoksa 1 sene bekle şimdi değil mi?
  • Sezon finali ile ilgili bir soru;

arkadaşlar sezon sonundan anladığım kadarıyla bizim jonla ejderhaların annesi akraba..Ve bu targeryan larda akraba evliliği gelenek..Yanlış anladığım bir şey var mı burda?
  • 
Sayfa: önceki 24752476247724782479
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.