Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2476. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24742475247624772478
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan

quote:

Orijinalden alıntı: syncsta

quote:

Çok oturaklı bir teori bence Zaten martinin lotrden çok etkilendiğini biliyoruz.

Vay anasını ya
    Sam kitabı kapatıp kralı jon'un yanına gitse çocuklarla oynarken falan baya güzel son olur

O Türk dizi kıvamında olur Dizi lotr gibi mutlu ama buruk sonla bitebilir. Hatta ne taht kalır ne büyük haneler. Zaten dizinin adı taht savaşları değil taht oyunları.

Lotr buruk bitmedi ki son savaş , yüzüğün yok edilişi , yüzlerinde oluşan mutluluk , kral Aragorn eşi arwen , hobbitlerin dönüşü gayet Mutlu sondu. Senin dediğine göre lotr de Türk dizisi gibi bitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok oturaklı bir teori bence Zaten martinin lotrden çok etkilendiğini biliyoruz.

Vay anasını ya
    Sam kitabı kapatıp kralı jon'un yanına gitse çocuklarla oynarken falan baya güzel son olur

O Türk dizi kıvamında olur Dizi lotr gibi mutlu ama buruk sonla bitebilir. Hatta ne taht kalır ne büyük haneler. Zaten dizinin adı taht savaşları değil taht oyunları.

Lotr buruk bitmedi ki son savaş , yüzüğün yok edilişi , yüzlerinde oluşan mutluluk , kral Aragorn eşi arwen , hobbitlerin dönüşü gayet Mutlu sondu. Senin dediğine göre lotr de Türk dizisi gibi bitti.

Kardeşim martinin kendisi söylüyor bunu. Arıştırırsan görürsün zaten. Mutluluk olacak ama küçük diyebileceğimiz boğazımızın düğümleneceği bir sahnede olabilir.
    http://forum.gameofthronestr.com/konu-mutlu-ama-buruk-bir-son.html

• Trabzonspor: Kuzey unutmaz.

Game of Thrones (2011 - 2019)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Vay anasını ya

Kardeşim martinin kendisi söylüyor bunu. Arıştırırsan görürsün zaten. Mutluluk olacak ama küçük diyebileceğimiz boğazımızın düğümleneceği bir sahnede olabilir.
    http://forum.gameofthronestr.com/konu-mutlu-ama-buruk-bir-son.html

Yalnız biz kitaptan bahsetmiyoruz değil mi ? GRRM kitap sonundan bahsetmiş. Kitabın ve dizinin farklı sonla biteceğinden de bahsedilmişti.
    Ben kitabın iyi sonla bitmesini bile istemiyorum .
    Dizinin dediğim gibi sonla bitmesi tatmin eder.

''Kitabın sonunun acı tatlı bir tonda olac.... '' diye bahsetmiş GRRM

• syncsta kullanıcısına yanıt
    Ben de tam tersine kitabın ve dizinin farklı yollardan gidip aynı sonla biteceğini okumuştum.
  • Sokratik Adam kullanıcısına yanıt
    bakalım ne olacak heyecanlandım iyice :)
    Dizi ve kitap aynı sonla bitecek. Gidiş yolu farklı olabilir sadece.

• Neyse zaman çabuk geçiyor ama ben farklı dizi izlemediysem got evreni net mutlulukla bitmez. Kitap tabi martin tarzı biter. Dizide yine dönüp dolaşıp martininde fikrini alarak farklı ama kitaba benzer şekilde biter

• https://youtu.be/w9PXLTLuuSE dinleyin

• Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    bende bunu gbi birşey düşündüm aslında hani biri kitaptan okuyormuş gibi falan diye ama sonunda sam i göstermeleri daha mantıklı ben martin çıkar ulan nasıl da anlattım tarzı birşey der çıkar diye düşünmüştüm
  • Antares kullanıcısına yanıt
    aegon , rickon , stannis , victarion , lady stoneheart , garlan tyrell ,willas tyrell , arianne direk ölecek diyorsun yani . Aynı son ise arada bir yerde ölecekler dediğine göre .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syncsta -- 3 Temmuz 2016; 1:46:41 >

İlla böyle bir şey olmasına gerek yok. Kitapta atıyorum LS, A olayını etkiliyorsa dizide başka birisi bunu yapar. Kitabın sonunda Stannis, Azor Ahai olursa dizide Jon olur ama sonuç aynı olur.
  • Bu sezonki müzikler 10 numadaydı.

joffrey'i kim zehirledi? Belli değil mi yoksa ben mi kaçırdım o sahneyi?

Elflerin ayrılışı ve dünyayı insanlara bırakması.Gandalf'ın, Frodo'nun, Bilbo'nun ayrılması.Daha sonrasında gelişen Aragorn'un ölümü ve onsuz bir yaşam düşünemeyen Arwen'in hayattan kopması hafif bir burukluk oluşturuyor insanda.Bundan bahsetmiş olabilir.
  • Turgut Uç'un anlattığı teori bayağı iyi cidden.

Ben ilk okuduğumdan beri Jon'un Night King olup barışı sağlayacağı teorisine inanıyorum. (https://www.reddit.com/r/asoiaf/comments/23p48r/the_true_nature_and_purpose_of_the_others_and_the/)
    Türkçesi de var ama bulamadım. Bu teori de çok iyi.

• Bu videoda 1:10'dan sonra anlatmaya başladığı teori hakkında ne düşünüyorsun? Bana çok makul geldi. Essos'ta da sur benzeri bir yer olduğunu bilmiyordum. Çok heyecanlandırdı bu teori beni.

• Ekşide birisi Lyanna Mormontun önümüzdeki sezonda işkence görerek öldürüleceğini yazmış. Kitaplarda böyle bir şey geçiyor mu?
  • 6. Sezonda ilk 3 bolumu izledim orda kaldim,askerden sonra geri kalan bolumleri tek seferde izleyeceğim...ozamana kadar 7.seOnda baslar zaten..

• Français Deesse kullanıcısına yanıt
    Tywin , olenna , lf

Ölme değil onların misyonunu başkasına yüklemekle yapabilirler. Aegon normal şartlarda tyrell ve martelllerle ittifak kurması öngörülüyordu. Ancak şuan dany ile beraberler. Victorianın görevini theon ve yara aldı. Bunlar sonucu çok fazla etkileyecek şeyler değil. Ls görevini arya ya verildi deniyor. Kitaptaki tüm karakterleri diziye yansıtmak zaten zordur. Aynı sonu yaratmak zor olmasa gerek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 24742475247624772478
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.