Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2444. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24422443244424452446
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Demek bizim şişko robert düello kazanıyor ha.Vay bee.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

Evet her Targaryen yanmaz diye birşey yok ama yanmayan biri varsa kesin Targaryen'dir diyebiliriz. Jon'un Targaryenliğini kanıtlamanın tek yolu bu bu durumda. Ya da Bran olduğunu iddia eden ergen çocuğun sözleri. :)

quote:

Orijinalden alıntı: tru****

Bran işaretli diye surdaki büyü bozulursa ben öyle işe söverim umarım başka bir sebepten dolayı sur yıkılır.

Büyük ihtimalle öyle olacak, yolunu baya yaptılar. Bran suru geçtikten sonra Night King b
    ir büyü falan yapıp surun yıkılması olayını gerçekleştirir. Kitaplarda nasıl bilmiyorum da Bran dizide çok eğreti duruyor, Sanki sonradan eklenmiş gibi.

Yanmamak diye bir şey yok. Daenerys'in yanmamasının sebebi Mirri Maz Duur'un büyüsüydü, bence çağırdığı gölgeler onu değil Daenerys'i korumayı seçti.

İkinci defa yanmaması ise dizi senaristlerinin mok yemesiydi. Hiçbir alt yapısı, akıl alır bir yanı yok. Yanmayan bir Targaryenden bahsedilmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DİKKAT 6.SEZON FİNAL BÖLÜMÜ İLE BİLGİ İÇERİR İZLEMEYEN OKUMASIN

Bölüm şiir gibiydi, zaten öylede yavaş ve güzel bir giriş yapıldı..

Cersei 'ye saygı duymamak elde değil, işini biliyor. Onu çırılçıplak gezerken acılar içinde görmekte güzeldi, tahta oturunca izlemekte güzel oldu. Böylelikle paralel yapı bitmiş oldu

Umarım John'un durumunu Bran biran önce iletebilir herkese. Gerçi onu seneye hangi bölümde yaparlar, öyle bir şey yapacaklar mı belli değil...

Arya hiç beklemediğim bir yerde çıktı ve muazzam bir iş yaptı..

John'u kral olarak kabul ettikleri sahne gerçekten iyiydi. Ama orada dikkat edilmesi gereken biri var

Ortalık fena karışacak bakalım. kısaca özet kim kimi koparıyor kendi payına

• Aynen öyle hocam. Zati 2 kez izliyorum artık. İlkinde kesintisiz ikincide sara sara durdura durdura.
  • beyler dizi önerecek birisi var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Müthiş bir detay yakalamışlar!

Tam olarak anlamadım hocam, anlatır mısın..

John ile ilgili ama kan ve kılıç ?
  • Elwingtr E kullanıcısına yanıt
    Eskiden şişman değilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwasmadeforthis -- 27 Haziran 2016; 22:10:32 >
  • Tek suçu kopya çekmek kullanıcısına yanıt

Geldiğinde zaten mumlar bitmek üzereydi. Bir de tam olarak anlayamadı sanırım ne olduğunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwasmadeforthis -- 30 Haziran 2016; 22:42:21 >
  • capelle kullanıcısına yanıt

• capelle kullanıcısına yanıt
    Azor ahai ile ilgili prens kanayan yıldızın altında doğar diyor doğan jon snow

Ama bi şey soyleyim mi bıktım bu azor ahai teorilerinden dizide işleneceği bile belli değil

• Lews Therin Telamon kullanıcısına yanıt
    Büyüyle alakası yok. Dany nin kendinden ateşe duyarlılığı var. Bir bölümde ateşteki ejder yumurtalarını eline alıyor yanındaki kölesi korkup kendi eline alıyor. Kızın eli yanmışken danyde hiçbir şey yoktu. Bunu bilerek zaten ateşler içine giriyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antares

Büyüyle alakası yok. Dany nin kendinden ateşe duyarlılığı var. Bir bölümde ateşteki ejder yumurtalarını eline alıyor yanındaki kölesi korkup kendi eline alıyor. Kızın eli yanmışken danyde hiçbir şey yoktu. Bunu bilerek zaten ateşler içine giriyor.

Bakalım grrm ne demiş bu konuda

Granny: Do Targaryens become immune to fire once they "bond" to their dragons?

George_RR_Martin: Granny, thanks for asking that. It gives me a chance to clear up a common misconception. TARGARYENS ARE NOT IMMUNE TO FIRE! The birth of Dany's dragons was unique, magical, wonderous, a miracle. She is called The Unburnt because she walked into the flames and lived. But her brother sure as hell wasn't immune to that molten gold.

• Abi Varys ne ara Dorne'dan gemiye geldi bizimkilerin yanına ??
  • Nedense ilerisi için huzursuzum Winterfell ve kuzey konusunda. Sansa ile Jon,Baelish dümenleri yüzünden ters düşecek,hatta ikiliden birinin ölümü ile sonuçlanacakmış gibime geliyor. Hatta Sansa sağlam yamuk yapacak Jon'a. Belki bunun sonucunda Dany ve Westeros'a yolu düşer,ölmezse tabi. Kuzey falan haritadan silinecek sanki bütün bu olaylar sonucunda. Belki de sarsılan temeli WW'ler silecek kökten. Son kale batı kalacak. Kafamda deli sorular. Sonda da ne Baelish'in ne de bir başkasının oturacağı bir taht kalmayacak gibime geliyor.

• Son sahnede Sansa'nın Baelish'e bakışı sanki yeni sezonda Sansa'nın Jon'un arkasından entrika çevirecekmiş gibi hissettirdi.
  • Lews Therin Telamon kullanıcısına yanıt
    Targaryenler yanmaz demedim ki. Senin teorine karşı geldim. O olay olmadan önce de yanmıyordu dany. Büyüyle alakalı değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sansa nın bir işler çevireceği çok net belli edildi. Jon'un sonunu bu kız getirecek bence. Onun dışında Varys'in Dorne da iken birden Dany'nin yanında gösterilmesi hoş olmadı bence. Hele Tyrion ile o kadar vedalaştıktan sonra.
  • Merhabalar normalde torrentten indirip izlerdim de şimdi telefonda izlemem lazım? İzleyebileceğim bir site var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Antares

Targaryenler yanmaz demedim ki. Senin teorine karşı geldim. O olay olmadan önce de yanmıyordu dany. Büyüyle alakalı değil.

Haklı olabilirsin o zaman, Targaryenler sıcağa biraz dayanıklı olabilir. Muhtemelen Starklar da soğuğa biraz dayanıklı, Eddard Winterfell'de çıplak uyuyordu. (belki de Winterfell'in altındaki sıcak su kaynaklarının kaleyi ısıtmasındandır)

Ama Daenerys yanıyor, Starkların donabilmesi gibi. Khalları yakarken de yanması gerekirdi.

"Her skin was pink and tender, and a pale milky fluid was leaking from her cracked palms, but her burns were healing."

• 10/10'luk bir bölümdü. High sparrow'un öleceği belliydi ama özellikle Margaery'e çok şaşırdım. Ben daha yaşar diyordum o da gitti.

Bir de Petyr'nin bütün planlar bozuldu. Ama vazgeçmez. Ya demir tahtı alacak ya da denerken ölecek. Serinin sonunda ne olur bilemem ama bence oraya bir şekilde oturacak.

Jon konusu bence gayet açıktı o bebeğin yüzünden Jon'un yüzüne geçiş sahnesi çok güzel düşünülmüş, herhalde boşu boşuna yapmamışlardır diye umuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 24422443244424452446
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.