Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2398. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23962397239823992400
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölüm yayınlanmadan önceki gün söylemiştim. Baelish'in gelmesi çok saçma olur diye. Çünkü deniz yoluyla gelemez kuzey çok fırtınalı, kara yoluyla da Moat Cailin'i geçemez. 300 civarında şövalye ile gelse bile (ortaçağda bu kadar şövalye ile savaş kazanılmışlığı vardır) mutlaka birilerinin haberi olur.

Benim beklentim kuzeylilerin Boltonlara ihanet etmesiydi. Kitapta da böyle olacak ve dizidekiler kitap okuyucusuna spoiler vermemek için yaptı bunu diye düşünüyorum, o yüzden diziye de kızamıyorum . Kitapta iki lafından biri the north remembers olan adamların böyle işler yapması mantıksız. Boltonlardan böylesine nefret edilirken koskoca Starkların arkasına yalnızca 3-5 aile alabilmesi mantıksız.

Braveheart'daki İrlandalıların taraf değiştirişi gibi bir sahne görürüz diye düşünmüştüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Steve Paul Jobs

quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

beyler savas anında yasanan bir olayla ilgili bir sorum var

ya tormuntun jona ihanet etmesine kesinlikle ihtimal vermiyorum orası net.zaten kustama yarılınca jonun yanında winterfele kosanlardandı direk.
    ama anlamadıgım bir sey var kusatma anında .ikerler deyip kacmaya mı calıstı onu anlamadım?

Evet ama John çok umursamaz gibi geliyor bana

• çok beğendiğim bir bölüm oldu ama eleştireceğim iki husus var:

wunwun'a ben de üzüldüm. eline koca bir topuz verilmeliydi.

jon'un bolton'un baş adamıyla kılıçla dövüşmesi iyi olurdu, yapmadılar.

ilk kez sarı kezbanı zevk alarak izledim. jon'un her yumruğunda içimin yağları eridi. 10 kilo verdim.

bir tarafta 3-4 wunwun, havada 3 ejderha, karada white walkerslar. böyle bir orduyu kim yenebilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xAsTx

+1 ben de anlamadim eve donuyoruz dedi sonra tekrar savasti.
    savas oncesi stannisin atlilari bizi kistirmisti bisi yapamadik gibisinden bisi dedi burda da ayni olay oldu acaba ondan mi boyle atar yapti da sonda o barikat kirilinca geri dondu

aynen tam olarak anlam veremedim acaba ben mi yanlıs anladım filan diye dusundum bir sorayım dedim tormunt reyis satmaz ya
  • RuthlessRiu kullanıcısına yanıt
    İyi de o zaman diziyi izlemiş olanların günahı ne? Biz izlediğimiz bölümlerle ilgili tartışmak ve o bölümde gözümüzden kaçanlar gibi konularla ilgili daha fazla bilgi edinmek için geliyoruz buraya, diziyi izlememişler daha fazla bilgi için önce dizinin yayınlanan son bölümünü izleyecek, sonra forumlarda gezecek.

Diziye yeni başlamışlar için de geçerli bu kural, e 3 sezon öncesi bir konu hakkında konuşacak olsak ona da Spoiler butonu mu kullanacağız şimdi? E DH yönetimi de hiç bizi uğraştırmasın o zaman, bu konu başlığı altındaki her mesaj otomatik olacak Spoiler butonuyla yayınlansın, biz de aça aça okuyalım.

Şaka olarak söylüyorum ama Allah aşkına şu anda bu konunun söylediğimden ne farkı var?

• Geç kalmış aksiyon sahnesi.
    Buradakiler neden bu kadar eleeştirmiş anlayamadım.
    Harika bir bölümdü beklenen ve sonunda verilen bir bölümdü.
    Harikaydi.
    Sansa'nın Dirk durması ve Jon'la mantıklı tartışmaya girmeleride ayrı bir hoştu

• 3-4 tane dev yok , sadece Wun Wun var sanırım.

• Hayır, değil. Ne zaman oldu ?

• Candaroglu37 kullanıcısına yanıt

Oradaki adamın yıllardır görmediği kardesiydi. Bence normal bu şekilde davranması.

• Lews Therin Telamon kullanıcısına yanıt

Baelish'in gelmesinin saçma olması bir kenara, bu yardımı, Winterfell'de hak iddaa etmek için kullanacağını düşünüyorum.
    Sansa ile konuşmalarının başka açıklaması olamaz.
    Öte yandan, ayrı bir fail'de, koca ordunun geldiğinden bir allahın kulunun haberdar olmayışıydı.
    Bolton'lar da, Jon'da resmen uyudu.
    Smalljon Umber'ın ise, önce Jon'a niyetlenmesi ve ulaşamayınca Tormund'da şansını denemesi ile, Umber'ların benim gözümde saf değiştirme olasılığı kalmamıştı.

Sansa'nın(Sinsi diye hitap ediyorum ben ona) ise, Jon'a sırt çevireceğini düşünüyorum nedense. Baelish ile iş çevireceklermiş gibi geliyor nedense. Tabi umalım da öyle bir şey olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: RuthlessRiu

Baelish'in gelmesinin saçma olması bir kenara, bu yardımı, Winterfell'de hak iddaa etmek için kullanacağını düşünüyorum.
    Sansa ile konuşmalarının başka açıklaması olamaz.
    Öte yandan, ayrı bir fail'de, koca ordunun geldiğinden bir allahın kulunun haberdar olmayışıydı.
    Bolton'lar da, Jon'da resmen uyudu.
    Smalljon Umber'ın ise, önce Jon'a niyetlenmesi ve ulaşamayınca Tormund'da şansını denemesi ile, Umber'ların benim gözümde saf değiştirme olasılığı kalmamıştı.

Sansa'nın(Sinsi diye hitap ediyorum ben ona) ise, Jon'a sırt çevireceğini düşünüyorum nedense. Baelish ile iş çevireceklermiş gibi geliyor nedense. Tabi umalım da öyle bir şey olmasın.

Öyle bir duruma getirecek ki bizi Baelish, keşke onurlarıyla ölseydi bizimkiler dedirtecek

Bölümden önceki gün demiştim, Baelish kurtaracaksa kurtarmasın savaş kaybedilsin diye.

• Gri Solucan 'ın şahane bir hamleyle 2 kişiyi öldürmesi çok hoştu. Ama diğer sahnelerin yanında unutluyor maalesef.

• Hamlenin şahane olmasının yanında, zor durumda kaldıklarında ilk işleri arkadaşını satmak olanları öldürmüş olması, oldukça onurlu bir hareketti.
    Diz çöken elemanın da, durumun farkında olarak, yusuf yusuf bir biçimde Dany'e itaat edeceğini düşünüyorum.
    Doğru bir infaz şekli.
  • bu dizinin son dönemde bu kadar tepki almasının tek sebebi artık tahmin edilebiliyor olmasıdır.
    Baelish yardıma geleceği Snow'un savaşı kazanacağı falan çok belliydi yahu.
    Diğer sezonlardan en önemli ve tat vermeyen durum bu kanlı düğünün finalinin o şekilde olacağı kim bilebilirdi mesela.Çok bozdu çok

• Kimse inkar edemez Ramsey aşırı derecede askeri zeka. Adam eski yunanlıların savaş taktiği olan ve Makedonların dünyayı kasıp kavurmasını sağlayan falanks ile hepsini yok edebilirdi yardım gelmeseydi. Eğer hazırlıksız yakalanmasalardı onlarla birlikte yardıma gelen ağır zırhlı süvarileri de yok ederlerdi.

• Khaalesinin ejderhalar ile gemilerdekileri yakmasını bir ben mi garipsedim ya ? Sonuçta ellerinde kılıç ok var yakılarak ölmeleri ağır oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Flash

3-4 tane dev yok , sadece Wun Wun var sanırım.

eski bölümlerde hatırlarsan duvara 2 tane devle saldırmışlardı.
  • Bu arada Lyanna Mormont'a ne oldu? Umarım savaşı uzaktan izlemekle yetinmiştir.
  • wun wun reyis
    neden yerinde el kol hareketi yapıyordu da düşmanı tepiklemedi anlamadım.

bir de wun wun'un cesedini nasıl kaldırdılar oradan
  • 9'u şimdi izledim. Mükemmel bölümdü.

Ramsay'e çok küfrettim. John'un her bir yumruğundan ayrı keyif aldım, nirvana'ya yükseldim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23962397239823992400
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.