Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2397. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23952396239723982399
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daenerys , Theon ve Yara(Asha) 'nın isteğini kabul ederek Euron'u düşman belledi . Gelecek sezonda deniz savaşı görebiliriz. Euronda ejderha borusu varsa tadından yenmez. Dany'i hoplatır Euron Ejderha bugunu kullanamaz Dany

• yalnız benim asıl dikkat çekmek istediğim nokta serçe parmak, su an vadi de elinde winterfell da.
    Eline güç verilmemesi gereken bir adam, bu işin sonunu hiç iyi görmüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redline25

quote:

Orijinalden alıntı: aydoonur19

RİP RAMSAY ! Dizide kotu adamlar olmali ramsay bu yonden iyiydi ölümü daha iyi daha guzel efektli olmaliydi yads devam etmeliydi :)

Spoiler butonu kullanın arkadaşım konuya girer girmez spoiler yiyoruz

İzlemediğiniz halde konuya hangi yorumu okumak için giriyorsunuz ki?bölüm daha dün yayınlanmış spoiler yemeniz kadar normal bir şey yok şu anda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Game of Thrones (2011 - 2019)

sen ne tatlı şeysin öyle

gelecek bölümlerde hareketlenme bekliyoruz

Game of Thrones (2011 - 2019)

Verirsen alırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 21 Haziran 2016; 10:35:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon.

Daenerys , Theon ve Yara(Asha) 'nın isteğini kabul ederek Euron'u düşman belledi . Gelecek sezonda deniz savaşı görebiliriz. Euronda ejderha borusu varsa tadından yenmez. Dany'i hoplatır Euron Ejderha bugunu kullanamaz Dany

Euron'la daha görüşmedi. Euron'u da kendi safına çekebilir. Sonrasında Euron-Dany-Yara-Daario gangbang'i izleyebiliriz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

quote:

O değilde Sansa Vadinin şövalyelerinin geleceğini biliyordu.Jona nıye söylemedı ki. Acaba savasa sonradan katılmaları taktıksel mıydı yoksa geç mı kaldılar :D

alıntıyı okumayın. banlayın şu zavallıyı

Sorunlu musun ?

Yaşın kaç senin, Spoiler diye birşey duydunmu hayatında ?

• trufily T kullanıcısına yanıt
    Aslında 5.5 dan başladım,, ayrıca cnbce denk geldiğinde izlerdim,,

Şu baelish az değil, ramsay e sansa nın ruhunu tükettirdi, şimdi bu bitik kızdan istediği pozizyonu çıkartacak gibi duruyor,,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon.

Daenerys , Theon ve Yara(Asha) 'nın isteğini kabul ederek Euron'u düşman belledi . Gelecek sezonda deniz savaşı görebiliriz. Euronda ejderha borusu varsa tadından yenmez. Dany'i hoplatır Euron Ejderha bugunu kullanamaz Dany

Euron'la daha görüşmedi. Euron'u da kendi safına çekebilir. Sonrasında Euron-Dany-Yara-Daario gangbang'i izleyebiliriz :D

Euron'u nasıl kendine çekebilir . Dany seçim yapmak zorunda , Yara , Euron'dan tuz tahtı geri istiyor. Euron izin vermez buna.

• quote:

Orijinalden alıntı: murazorofangmar

Siz benim demek istediğimi anlamadınız.Benim dediğim sansa winterfelli almak istiyor ama mümkün olduğunca baelishe bulaşmadan bunu yapmak istiyordu.Fakat baktı winterfelli alamayacaklar mecbur yardım istemeye gitti.

Aynen buna katılıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

O değilde Sansa Vadinin şövalyelerinin geleceğini biliyordu.Jona nıye söylemedı ki. Acaba savasa sonradan katılmaları taktıksel mıydı yoksa geç mı kaldılar :D

alıntıyı okumayın. banlayın şu zavallıyı

Sorunlu musun ?

Yaşın kaç senin, Spoiler diye birşey duydunmu hayatında ?

Bu nasıl bir üslüp.. Terbiyesizlik yapma . Yaşın kaç senin , zavallı filan . Psikolıjık sorunların var sanırım.
    21 yasındayım . Evet spoiler butonu dıye bırsey duydum . Var mı baska sorun ?

• beyler savas anında yasanan bir olayla ilgili bir sorum var

ya tormuntun jona ihanet etmesine kesinlikle ihtimal vermiyorum orası net.zaten kustama yarılınca jonun yanında winterfele kosanlardandı direk.
    ama anlamadıgım bir sey var kusatma anında .ikerler deyip kacmaya mı calıstı onu anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

beyler savas anında yasanan bir olayla ilgili bir sorum var

ya tormuntun jona ihanet etmesine kesinlikle ihtimal vermiyorum orası net.zaten kustama yarılınca jonun yanında winterfele kosanlardandı direk.
    ama anlamadıgım bir sey var kusatma anında .ikerler deyip kacmaya mı calıstı onu anlamadım?

Evet ama John çok umursamaz gibi geliyor bana

• quote:

Orijinalden alıntı: redline25

quote:

Orijinalden alıntı: aydoonur19

RİP RAMSAY ! Dizide kotu adamlar olmali ramsay bu yonden iyiydi ölümü daha iyi daha guzel efektli olmaliydi yads devam etmeliydi :)

Spoiler butonu kullanın arkadaşım konuya girer girmez spoiler yiyoruz

Spoiler butonu dizide henüz yayınlanmamış konularla ilgili kullanılır, yoksa bakma burada birçok kişi bu tuşu yanlış kullanılıyor, dizinin yayınlanan herhangi bir kısmıyla ilgili herkes spoiler butonu kullanmadan tartışmakta serbesttir, diziyi izlemeyen gelip de bu konuya girmemeli, bu kadar basit. Öteki halde dizinin ertesi günü her mesaj spoiler butonu ile paylaşılıyor, iki yorum okuyalım diye o butonları tıklamaya bir başlıyorsun, henüz yayınlanmamış bölümlerle ilgili özellikle kitaptan çok spoiler yedim sırf bu yanlış kullanımdan dolayı.

• red alert2 R kullanıcısına yanıt
    +1 ben de anlamadim eve donuyoruz dedi sonra tekrar savasti.
    savas oncesi stannisin atlilari bizi kistirmisti bisi yapamadik gibisinden bisi dedi burda da ayni olay oldu acaba ondan mi boyle atar yapti da sonda o barikat kirilinca geri dondu

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyalist

yalnız benim asıl dikkat çekmek istediğim nokta serçe parmak, su an vadi de elinde winterfell da.
    Eline güç verilmemesi gereken bir adam, bu işin sonunu hiç iyi görmüyorum

Aynı zamanda Nehir topraklarının lordu Serçeparmak, Harrenhall onun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Stannis -- 21 Haziran 2016; 11:17:53 >
  • WrathofGlatzeman kullanıcısına yanıt

Ben de senin dediğinin tam aksine, Dany'i Harpiya'ların elinden kurtaracak olanın Drogo olduğunu düşünmüştüm o sahnede. Zaten Drogo'da geldi, Dany'i alıp gitti.
    Epik falan değil, diziyi hiç izlemeyen birine, Dany'i bu keşmekeşten kim kurtarır diye sorsan o bile Ejderhalar kurtarır derdi.
    Arena'dan uçarak kaçmaktan başka şansı yoktu çünkü o sahnede.
    Ramsay'in, Rickon'u son okta vurması ise basit bir tuzak oyunuydu. İstese ilk okta da vurabilirdi ama bu Jon'un ordusundan iyice uzaklaşmamasına neden olurdu. Son ana kadar bekledi ki, hem Rickon'un ölümünün tahribatı büyük oldu, hem de Jon ordusundan epey bir uzaklaşmış oldu. Zira akabinde de atlı süvarileri gönderdi Ramsay, planına uygun bir biçimde.

Tabi Davos'un erken davranması, olası bir Jon Snow katline engel oldu.
    Öte yandan, Ben de Wun Wun'un gücünün tam yansıtılmadığını düşünüyorum. Gayet etkisiz eleman gibiydi Wun Wun. Zaten Winterfell kapılarına koşarken, Wun Wun'un Jon ile aynı hızda koşması bile çok amatörce bir işti. Tonlarca ağrılıktaki Sur kapısını iki eliyle açan devin, savaşta bu kadar etkisiz kalmasını beklemiyordum açıkçası. Devlerin olayı kapılarla sanırım.

Bu arada, orada değil Jon, Ed Stark bile olsa, ne pahasına olursa olsun, gider oğlunu kurtarmak için her şeyini verirdi.
    1.sezondan örnek vermek gerekirse, kızları Arya ve Sansa'nın can güvenlikleri için, her türlü itirafı yapabileceğini söylemesi bile (ki böylesi onurlu bir adamın yalan söylemesi anlamına geliyordu) ailesi için her şeyi yapabilecek bir adam olduğunu ortaya koyuyor.
    Ancak senin gözünden irdelersek, bu da oldukça klişe bir sahne.

Baelish'e ise gram saygı duymuyorum. Benim gözümde Ramsay'den çok da bir farkı yok.
    Baelish sadece sadist değil ve daha stratejik hamleler yapabiliyor.
    Tywin Lannister, ona Casterly Rock'u verdiğinde, ona yetmeyeceğini biliyordum.
    Başından beri gözü Winterfell'deydi ve Sansa ile evlenerek, bu isteğini gerçekleştirme niyetine gidecek.
    Ben, 10.bölüm fragmanı Littlefinger&Sansa konuşmasından bunu çıkardım.

Ne olursa şaşırırım biliyor musun? Jon, hiç beklenmedik bir anda Baelish'i öldürürse çok şaşırırım.

• son sezondaki "hata" saptamalarının tümüne katılıyorum. Son bölüm gayet iyiydi ama yine de bir majör hata vardı bence, daha önce yazıldı mı bilmiyorum:

sansayı savaş öncesi gece stark kampında görüyoruz. Baelishten ne ara yardım isteyebildi? Eyrie winterfellden en az bir haftalık yol, gitmiş olamaz, jondan habersiz kuzgun göndermiş olamaz, gönderse bile baelish o kadar sürede gelemez. Yani tek olasılık baelish ordusunu alıp zaten yakınlara kadar gelmiş (zaten orduya bu olay için hazırlanma emri verdirmişti). Bu durumda koca eyrie ordusu kartal yuvasından çıkıp winterfelle kadar geliyor ve ne boltonlar ne de jon'un ordusu bundan haberdar olamıyor. Yani hiç gözcüleri yok, yani hiç kuzgunla istihbarat yok... Martin'in yarattığı westeros evreninde böyle bir şey mümkün değil. Sırf klişe bir sürpriz için böyle bir hata olmamalıydı bence.

Oysa Jon savaş öncesi baelish'le görüşse ama biz ne görüştüğünü bilmesek, sonra da aynı dizideki gibi baelish ordusu çıkıverse ve boltonları dağıtsaydı ve bu durumun jon'un müthiş bir savaş taktiği olduğunu anlasaydık seyirci olarak daha hoşumuza gitmez miydi?

• Ben
    Jon Snow'un dirilmesinin şaşırtıcı olmadığını
    söyledim diye 2 hafta ban yemiş adamım. (3.bölüm sonrasında)
    Yazacağım her şeye (herhangi bir bölüm hakkında bilgi içeriyorsa) mutlaka spoiler ekliyorum.

Ancak şunu da belirtmek lazım, burada diziye yeni başlayanlar da var, 6. sezon 9.bölümü çıktığı gibi hbo kanalından izleyen de var. O açıdan doğru bir uygulama olduğunu düşünüyorum.
    Adam ilk sezonu izliyor mesela ama 6.sezonda neler olacağını biliyor.

• Hatırlarsanız son bölümlerde Sansa bir mektup yollamıştı. İçeriğini tam olarak göstermemişlerdi.

• 
Sayfa: önceki 23952396239723982399
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.