Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • esekherif tweet atmış son yarım saat diye
  • Cem bu kadar vizenin arasında yine iyi çeviriyor gecenin bu saatinde valla helal olsun.
  • Bu ne len 2. bölüm sızmış. Daha 1'i yeni indirdim. Ne çabuk 1 hafta geçti dedim kendi kendime Neyse arka arkaya yardırayım
  • Altyazı düştü
  • dizi çok sıradan başladı 1.sezonuda öyleydi 1-2 bölüm dışında konusu efekleri iyi ama bunu iyi beceremiyor gibiler dün 2 partı zor izledim kapadım yattım uykum geldi spartacus filan olsaydı dayanırdım ama çok sıkıcı gidiyor
  • 2.bölümün sonu neydi öyle....
  • HBO GO haftaya 3. Bölümü verir umarım yoksa gelmez bu 16 nisan şimdi
  • Torrentten indirmeye başladım lâkin zor tutuyorum kendimi izlememek için yoksa kudururum 16 nisana kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: asphendus

Torrentten indirmeye başladım lâkin zor tutuyorum kendimi izlememek için yoksa kudururum 16 nisana kadar

Aynen ya indirdim masaüsünde 2 dk boyunca karşılıklı bakıştık ama yok biraz daha bekleyeyim ben
  • Anlaşılan bu sezon ilk 5 bölüm fos çıkacak... Herkes diziden savaş sahneleri, görsel efektler bekliyor ama dizinin 100/70'i entrika üzerine. Misal ned'in oğlu kraliçenin manitasını (kardeşini) nasıl aldı 2000 adam feda ettim dedi ama göremedik biz o savaşı nedense. Anlaşılan dizi savaşları pas geçecek ... Sürekli birileri savaşa hazırlanıyor, kılıç biliyor ama savaşan yok (ordu halinde) .... Tamam dizininde bir sınırı var ama hep entrikada nereye kadar.... (kurtları daha sık görmeliyiz, en azından 5 bölümde bir adam gibi savaş görmeliyiz, ak gezenler dizinin en tehlikeli (kötüleri) ama daha neler ne değiller 12 bölümdür açıklığa kavuşmadı)... Dizi daha karakterleri oturtamadı ve çok yavaş ilerliyor...... Ama konu savaş oldumu çok çabuk ilerliyor (ned'in oğlu 3 savaş kazanmış üçünüde göremedik) ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanat Günesi -- 4 Nisan 2012; 4:54:19 >

• İndirdim dayanamayıp izlerim gibime geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: tersol

Anlaşılan bu sezon ilk 5 bölüm fos çıkacak... Herkes diziden savaş sahneleri, görsel efektler bekliyor ama dizinin 100/70'i entrika üzerine. Misal ned'in oğlu kraliçenin manitasını (kardeşini) nasıl aldı 2000 adam feda ettim dedi ama göremedik biz o savaşı nedense. Anlaşılan dizi savaşları pas geçecek ... Sürekli birileri savaşa hazırlanıyor, kılıç biliyor ama savaşan yok (ordu halinde) .... Tamam dizininde bir sınırı var ama hep entrikada nereye kadar.... (kurtları daha sık görmeliyiz, en azından 5 bölümde bir adam gibi savaş görmeliyiz, ak gezenler dizinin en tehlikeli (kötüleri) ama daha neler ne değiller 12 bölümdür açıklığa kavuşmadı)... Dizi daha karakterleri oturtamadı ve çok yavaş ilerliyor...... Ama konu savaş oldumu çok çabuk ilerliyor (ned'in oğlu 3 savaş kazanmış üçünüde göremedik) ...

Evet savaş sahnelerini es geçiyorlar.Trailerlarda'da savaş sahnesine benzer kalabalık bir sahne yok fakat Jon Snowlu , karlı ve White walkers'lı sahneleri göreceğiz izlediğim kadarıyla ki bu beni savaştan daha çok cezbediyor

• Niye izlemiyorsunuz beyler? Ben S02E01 i indirdim daha onu izleyemeden episode 2 çıkmış hemen. Kaçırdığımız bişeyler mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

Niye izlemiyorsunuz beyler? Ben S02E01 i indirdim daha onu izleyemeden episode 2 çıkmış hemen. Kaçırdığımız bişeyler mi var?

S02E02 aslında gelecek pazartesinin bölümü. Eğer S02E02 izlenirse 16 Nisan'a kadar yeni bölüm izlenme olasılığı yok. Ben de görüntü kalitesini beğenirsem birazdan izlerim gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

Niye izlemiyorsunuz beyler? Ben S02E01 i indirdim daha onu izleyemeden episode 2 çıkmış hemen. Kaçırdığımız bişeyler mi var?

S02E02 aslında gelecek pazartesinin bölümü. Eğer S02E02 izlenirse 16 Nisan'a kadar yeni bölüm izlenme olasılığı yok. Ben de görüntü kalitesini beğenirsem birazdan izlerim gibi.

Olayın bu yönü hiç aklıma gelmemişti

Baktım ama release grubu IMMERSE değil, screenshot eklememişler sayfaya, dosya boyutu da daha düşük. Pek kaliteli bir rip olduğunu sanmıyorum, ben IMMERSE versiyonunu bekliyicem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 4 Nisan 2012; 5:40:36 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

Olayın bu yönü hiç aklıma gelmemişti

Baktım ama release grubu IMMERSE değil, screenshot eklememişler sayfaya, dosya boyutu da daha düşük. Pek kaliteli bir rip olduğunu sanmıyorum, ben IMMERSE versiyonunu bekliyicem...

Bende Refill 720p var, fakat o kadar da beğenmedim görüntüyü. Şimdilik dursun, merakıma yenilirsem izlerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tersol

Anlaşılan bu sezon ilk 5 bölüm fos çıkacak... Herkes diziden savaş sahneleri, görsel efektler bekliyor ama dizinin 100/70'i entrika üzerine. Misal ned'in oğlu kraliçenin manitasını (kardeşini) nasıl aldı 2000 adam feda ettim dedi ama göremedik biz o savaşı nedense. Anlaşılan dizi savaşları pas geçecek ... Sürekli birileri savaşa hazırlanıyor, kılıç biliyor ama savaşan yok (ordu halinde) .... Tamam dizininde bir sınırı var ama hep entrikada nereye kadar.... (kurtları daha sık görmeliyiz, en azından 5 bölümde bir adam gibi savaş görmeliyiz, ak gezenler dizinin en tehlikeli (kötüleri) ama daha neler ne değiller 12 bölümdür açıklığa kavuşmadı)... Dizi daha karakterleri oturtamadı ve çok yavaş ilerliyor...... Ama konu savaş oldumu çok çabuk ilerliyor (ned'in oğlu 3 savaş kazanmış üçünüde göremedik) ...

Çünkü kitaplarında öyle inanılmaz büyük savaşlar yok olduğunda ise oldukça hızlı ve betimlemesiz geçtikleri için sizde görmeyeceksiniz dizide

ikinci bölümü web rip 720 p 1.3 gb lık versiyonu izledim.Görüntü idare ederlikti.Kitapta olmayan sahneleri koymuşlar.Ayrıca ikinci kitabın yarısına geldiler şimdiden.Muhtemeln bu sezon 2 ve 3 . kitapları işleyecekler.Yoksa başka türlü bu sezon 10 bölüm çekemezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 4 Nisan 2012; 5:48:17 >

• Ben hic begenmedim beyler 2. sezon baslangicini. 2 Bölümdür salak salak ayrintilara giriyorlar yersiz yere uzatiyorlar.
    2.bölümün sonu sadece SON u güzeldi o kadar...
  • bence tam tersi hiç bir ayrıntıya girmiyorlar ve kitabı tamamen sallamaz hala geldiler konuşmalar mekanlar hiç bişey tutmuyor ilk sezon bu kadar değildi baya soğudum açıkcası benim tavsiyem kitabını okumayanlar okusun çünkü bence dizinin kitaba spoiler olması kitabın diziye spoiler olmasından daha kötü çünkü kitap çok daha zevkli ilk 2 kitabı 4 gecede bitirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gambit_Poker

bence tam tersi hiç bir ayrıntıya girmiyorlar ve kitabı tamamen sallamaz hala geldiler konuşmalar mekanlar hiç bişey tutmuyor ilk sezon bu kadar değildi baya soğudum açıkcası benim tavsiyem kitabını okumayanlar okusun çünkü bence dizinin kitaba spoiler olması kitabın diziye spoiler olmasından daha kötü çünkü kitap çok daha zevkli ilk 2 kitabı 4 gecede bitirdim

Nasıl tutmuyor yahu bir kaç sahne dışında hemen hemen herşey aynı içeriğe sahip.Farklı kitaplardan mı bahsediyoruz yoksa

• 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.