Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.489.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22062207220822092210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mad King diye bahsettiğiniz nedir? Dizide hiç adı geçti mi? Yorumlarda sürekli görüyorum kavrayamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu teoriler işte diziyi güzel,ilgi çekici yapan olaylar.Konu sağlam canlandı şu bölümden sonra,tekrar keyif vermeye başladı konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akbell

Mad King diye bahsettiğiniz nedir? Dizide hiç adı geçti mi? Yorumlarda sürekli görüyorum kavrayamadım.

Mad King İlk sezondan itibaren anlatılan kral.Targeryan soyundan gelme Baretheon'dan önceki kral ve asıl 7 krallığın hükümdar soyu.Barethon ve Stark aileleri Targeryan'ı devirip 7 krallığın hükümdarlığını ele geçiriyor ve stark'lar hükümdarlıktan vazgeçip onu Barethoenlara bırakıyorlar.
  • quote:

Mad King diye bahsettiğiniz nedir? Dizide hiç adı geçti mi? Yorumlarda sürekli görüyorum kavrayamadım.

Çılgın Kral. Robert Baratheon'dan önceki Targaryen Kralı.Baratheon isyanında Jamie Lannister'ın,Kral Katili lakabını sayesinde edindiği kral. En temel olaylardan birisi.
    Lafım genel olarak yanlış anlama,o kadar tonla yorum var ki konuda,insanlar bu diziyi nasıl neresiyle izliyor diyip şaşkınlık içerisinde kalıyorum.
  • Ya arkadaslar dizide otekilerin basinda duran adamin night king oldugunu nerden cikariyorsunuz.benim atladigim biyermi var bilmiyorum ama dizide night kingle ilgili kelime bile oldugunu hatirlamiyorum.kitaptaki night kingin bu adam oldunu farzediyorsunuz heralde ama boyle bisey soylenmedi diye hatirliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the bad Duelist kullanıcısına yanıt
    Hepsini okumadım üzerinden geçtim, dizide gördüğünüz ilk WW Night's King. reddit'te açıklamışlar bakarsınız.
  • Kursatt_ K kullanıcısına yanıt
    Bran söyledi ya hocam night King bana dokundu diye

• Hodor olayını çok güzel bağladılar bence.
  • Night s king i ilk ww sanma sebebimiz castten dolayı. Aynı oyuncu oynamış diye. Arkadaşlar yeni adam almak yerine onu oynatmışlar. Bir tv izleyicisi olduğunu düşünün kimse bakmaz aynı kişi mi oynadı diye. Yani izlediğinizi yorumlayın arka planını değil. Benim izlediğime göre aynı kişi değiller.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6 s.-5 B. bran neden hemen kaçmadı ve üzücü olay yaşandı hakkında düşüncem

anlaşılmayan bir durum var sanırım ve ya ben yanlış anlıyorum ,bran işaretli ve kaçması gerekirken ısrarla neden geçmişe döndüler konusuna takılmış herkes, oradaki diyalogda 3 gözlü kuzgun brane

'bana dönüşme vaktin geldi'
    hazır mıyım?
    Hayır..

Kuzgun bir önceki bölümde her ne kadar inkar etsede ve ya branın öğrenmesini zamana yaymak istese de ,mecburen hızlandırılmış kurs verdi .Sen geçmişe müdahele edebilme yetisine sahipsin ve gücünü buradan almaktasın.Birinci derece yakınından olayı ona tecrübe ettirdi ve bran bence bu durumdan geçmişi değiştirmenin + ve - lerini eminim en iyi şekilde kavramıştır ,bir adamın bütün yaşamını mahvettin ama bir şekilde davana hizmet etti vs şeklinde.

• quote:

Mad King, Daenerys in babası. Dizide önceki sezonlarda birkaç kez geçti adı. Jaime, Kingsguard ken Aerys'in delirdiğini ve herkesi öldüreceğini düşünüp Aerys'i öldürmüştü işte.
  • Ak gezen olan adamın adı ne ? Ve o kılıçın özelliği nedir

• O rüyaya girmek zorunda çünkü Hodor'un Hodor olması lazım. Biraz dikkat lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokratik Adam -- 23 Mayıs 2016; 15:50:33 >

• Hodorun sahnesi gercekten efsaneydi cok huzunlendim be. GRRM ye helal olsun yazarligin sınırlarını zorlamis gercekten muthis bi hikaye oluyor cok guzel baglamis hodorun niye hodor oldugunu

Şimdi şu akgezen neden branin pesinden geldi acaba ne biliyor bran hakkinda? Birde belki gece kralida gecmise gidebiliyor ki brani gorebildi. 3gozlu kuzgunla bran birbirini gorebiliyor gecmise felan gittiklerinde ve demekki bu akgezende gidebiliyormus mantik olarak.

Şu da var arkadaslar bran gece kralini ve kölelerini, öluleri ilk gordugunde yine o agacin yanlarindaydi. Peki bu gecmis mi oluyor gelecek mi? Yani akgezen neden tekrar gelmis oraya yada neden onceden gelmis. Belkide gelip iceri girememisler.

Birde kurtlar var. Branin kurduna veda ettik :/ Peki jonun kurdu nerde yav ben dikkat ettim jon sansa ve yanindakiler kara kaleden ayrilirken yanlarinda ghost yok. Sadece 6.sezon 1.bolumde ghostu gosterdiler. Bununda basina bi iş gelmese bari.

Bu arada bizim belish yine yapti yapacagini sansanin aklina fesat şeyler soktu. Ah ulan şu jon ne guzel akgezenlerle savasacak işte hep bu ailesi ona ayak bagi oluyor ilerde jonu entrikalarla öldürürlerse şaşirmayin :(

Hâla unutamiyorum hold the door

• arkadaşlar bence ormanın çocuklarının yarattığı yada dönüştürdüğü kişi ''coldhands'' akgezen değil bence , biraz baktım sadece gözleri gözüken yüzü gözükmeyen tam bir akgezen avcısı bir karakter . hem hani bu ormanın çocukları insanlarla bir olup akgezenlere karşı savaşmışlardı ? sonra bir adada anlaşma yapmışlardı ? duvarı örmüşlerdi ??? akgezenleri ormanın çocuklarının yaratması çok saçma
  • Ben bu bölümü beğenmedim. Cevaptan çok soru doğurdu. Hodorun hikayesi çokta önemli değil yani. Ortalama bir bölümdü.

• GoT'a acayip uyuz olmaya başladım daha şimdiden sezonun yarısı bitti
  • Lews Therin Telamon kullanıcısına yanıt
    Bu adamin hikayesi neydi kardes uc gozlu kuzgun olmadan once??

• Biri bana bunu açıklasın kafayı yiyeceğim

Bran aynı anda hem geçmişte hemde gelecekte nasıl olabiliyor? Bran geçmişi izlerken aynı anda Hodor'u mu kontrol etti orada ? Yoksa orada bulunması ile Hodor'un beyninde geçmişteki Hodor ile gelecekteki Hodor'un bilincinde bir bağlantıya mı sebep oldu ? Yani eğer hem geçmişi izlerken hemde Hodor'u kontrol ediyorsa bu çok saçma. Biri açıklarsa çok sevinirim kitapları okuyordum bıraktım diziden devam ediyorum Ejderhaların Dansı'nda bırakmıştım, pişman olucam galiba.

• Ama Bran sorduğunda evet biz yaptık demişti

• 
Sayfa: önceki 22062207220822092210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.