Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2093. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20912092209320942095
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Philosopher

o değil de stannis kesin gitti mi şimdi hiç adı bile geçmedi şu ana kadar, roose bolton öldü dedi sadece ama cesedini falan göstermediler, brienne de öldürdüğünden bahsetmedi hiç.

Ben hala emin değilim öldüğünden. İki şeyden dolayı.
    Birincisi cesedi bulamadılar. İkincisi ise Brienne bu bölüm "Hepimiz zor seçimler yapıyoruz." gibi bir şey söyledi. Stannis'i öldürüp öldürmemesi bir seçimdi ve bence öldürmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde beyler bölüm efsaneydi :) Bunun başlıca sebeplerinden biri khalesi kezbanının olmamasıydı . Kadın çok sıkıcı .

• quote:

Orijinalden alıntı: Nehoo

O değilde beyler bölüm efsaneydi :) Bunun başlıca sebeplerinden biri khalesi kezbanının olmamasıydı . Kadın çok sıkıcı .

Katılıyorum inanılmaz sıkıcı sahneleri
  • o neydi gız

güzel bölümdü

• Ramsey cici annesini öldürmeden önce kadın Ramsey dedikçe sanki beni çağırıyor gibi hisettim hep bildiğin Remzi dedi kadın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömürlük talebe -- 2 Mayıs 2016; 17:53:58 >
  • Çok güzeldi be

• bölümün başında lynna'yı göstermeleri ve sonunda jon'un dirilmesi arasında bağlantı kurulabilir mi acaba
  • 2. bölümde kıvama geldi dizi.
  • Bu nasıl bir bölümdü beyler oha

• Robb Stark Ramsayin onda biri olsaydı şimdi Westerosa hükmediyordun... :)

• Tek istediğim spoiler yemeden biran önce bölümü izlemekti. Ama google'a "game of thrones izle" yazmak isterken "izle"yi yazmayı unutunca:Game of Thrones (2011 - 2019)
    Ramsey'nin kara kaleye saldırma düşüncesi ve reyisin dirilmesiyle küçük bir piçlerin savaşı olabilir mi acaba ilerde

• Nehoo kullanıcısına yanıt
    +1 Dizinin açık ara en leş ve overrated karakteri,oyuncusu kendisinden nefret ediyorum adeta
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4TL4NT1S

bölümün başında lynna'yı göstermeleri ve sonunda jon'un dirilmesi arasında bağlantı kurulabilir mi acaba

Öyle olucak gibi. Hadi abi ya güncel izlemek parçalıyor insanı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: pijama61

Tek istediğim spoiler yemeden biran önce bölümü izlemekti. Ama google'a "game of thrones izle" yazmak isterken "izle"yi yazmayı unutunca:Game of Thrones (2011 - 2019)
    Ramsey'nin kara kaleye saldırma düşüncesi ve reyisin dirilmesiyle küçük bir piçlerin savaşı olabilir mi acaba ilerde

Ben anlamıyorum nasıl spoiler yiyorsunuz. Sabah kalk gir kat'a al ordan indir izle.

• Güzel bölümdü,ben Jon Snow'un dönmemesi taraftarıydım fakat bu da güzel :)
  • pijama61 kullanıcısına yanıt
    Muazzam gazetecilik yav. Adam kocaman
    ''Jon Snow canlandı''
    yazıp resme de ''dikkat spoiler içerir'' yazmış.
  • Primarch P kullanıcısına yanıt
    Kısaca blok başka söze gerek yok

• Abi o son sahne nasıl bir sahnedir yaaa. Kalbim çıkacaktı yerinden sanki

• nedense şu flashbackler çok ilgimi çekiyor, lyanna ve rhaegar, ned ve benjen li sahneler, çok iyi olucak, özellikle lyanna bence kilit rolde sonuç da jon bir targaryen ise taht onun hakkı ve alıcakdır, tabi yine birileri öldürmezse, dizi iyice piskopata bağladı insanlara sarılmakdan korkar oldum, pıçağı saplıyorlar hemen..
  • Tyrion'ın %90'u yürekmiş. Ramsey'e de nedense ısınmaya başladım ama onun da ipini çekecekler.

• 
Sayfa: önceki 20912092209320942095
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.