Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2094. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20922093209420952096
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Demek ki gerçekten izlemiş..

3. bölüm spoileri bekliyoruz...
  • EFSANE BÖLÜM 10/10

• sonu efsane değılmıydı ya. acaba tamamen mı döndü
  • Bu sezon en çok beklediğim şey Cleganebowl

Game of Thrones (2011 - 2019)
  • Bahsettiği kişi Beric Dondarrion kendisi değil.
  • Yine spoiler ühühücüler gelmiş. Arkadaş spoiler istemiyorsan girme internete izleyeceğin vakte kadar. İnternet dediğim de Ekşi Facebook Twitter DH gibi yerler. Her zaman birileri X olayı oldu Zaaa diye spoiler veriyor. Spoiler ühühühü diye sızlanmanız popülistlikten başka bir şey değil.

Bölüme dönecek olursak 1 sene boyunca söyledik zaten. Böyle olacaktı. Kehanet böyle. Hadi kalın sağlıcakla.

Şimdi Jon, Ramsay'in ebesini belleyecek. Rez alın.
  • 10/10 luk bir bölümdü. Bu sezon efsane olacak yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ron Swanson

Muazzam gazetecilik yav. Adam kocaman
    ''Jon Snow canlandı''
    yazıp resme de ''dikkat spoiler içerir'' yazmış.

velkamtutere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlotte McKinney

Yine spoiler ühühücüler gelmiş. Arkadaş spoiler istemiyorsan girme internete izleyeceğin vakte kadar. İnternet dediğim de Ekşi Facebook Twitter DH gibi yerler. Her zaman birileri X olayı oldu Zaaa diye spoiler veriyor. Spoiler ühühühü diye sızlanmanız popülistlikten başka bir şey değil.

Bölüme dönecek olursak 1 sene boyunca söyledik zaten. Böyle olacaktı. Kehanet böyle. Hadi kalın sağlıcakla.

Şimdi Jon, Ramsay'in ebesini belleyecek. Rez alın.

#rez

• Beyler khaleesi cok kilo almamis mi

• quote:

Orijinalden alıntı: xMakavelix

Lord eddardi beklemeye basladim valla.Greyjoyu olduren kisi tahmin ettigim kisi mi acaba?Buralarda ismi donen meshur bi greyjoy vardi.

Euron Crows'eye çok iyi giriş yaptı bence theon ve asha euron'a kafa tutamaz euron'u harcarlarsa ağır söverim roose bolton gibi adamı sümüklü ramseye harcattılar zaten ona canım sıkkın.Ulan bu adam ramsey'in ne mal olduğunu biliyor oğlunu öldürdüğünü biliyor bu kadar basit harcanmamlıydı çok bölümde yok yani hızlı gitmesi normal ama roose bolton kitapta hele tam bir deha adam ölümünün ihanet ettiği starklardan gelmesini isterdim.

Son olarak Jon snow'a o bir piç denilince bende piçim bende snow'um demesi snowların kapışması olacağının jon'u hafife almadığının göstergesi.Bölümü çok beğendim Bran'ın neşeyle yürümesinden tut hodor'un hodorlayışına kadar mükemmeldi

• lol
    Bu mesaja eklenen görseller:

Game of Thrones (2011 - 2019)

• ramsey nası bi insan lan :D misfist'de izlediğim adam manyak olmuş babasını öldürüyor yetmiyor üvey annesini ve çoçuğunu köpeklere yediriyor vay i.ne, jon reis ölseydi bu dizi çok şey kaybederdi starların borusu öten evladı kalmayacaktı :D
  • Charlotte McKinney kullanıcısına yanıt
    Ramsey'a bir şey olursa yakarım ulan dünyayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemansky -- 2 Mayıs 2016; 18:47:52 >
  • Beyler Snow ws Snow'dan ilginç olanı Ramsey'i oynayan oyuncunun ilk olarak Jon snow karakteri için seçimlere katılıp kabul edilmemiş olması
    Bence kuzeyde patlak veren savaşın sonunda akgezenler ortaya çıkacak Starkların yüzü yine gülmeyecek
  • Sağdaki adam ölmemişmiydi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nehoo

Sağdaki adam ölmemişmiydi ?

Ölmediğine dair çok sağlam ipuçları var gerek kitapta gerekse oyuncuların açıklamalarında.
  • http://youtu.be/edRGRecz2PQ GOT'un benim için en üzücü sahnesi . Hatırlayınca üzüldüm tekrardan :(

• 6x2

En iyi sezonlardan biri oluyor tek ben mi böyle düşünüyorum? 2 bölüm de film tadında geçti ne zaman bitti anlamadım. Dizinin en iyi bölümlerinden biriydi. Adamım Ramsay çılgın atmaya başladı işte bunu bekliyoruz diziden. Khaleesi'nin olmadığı her bölüm başımızın üstünde yeri var. Tyrion reyiz gene 50 kiloysa 49'u testis olduğunu tekrar kanıtladı. Melisandre ölüyü bile diriltir dedik inanmadınız.

• Nehoo kullanıcısına yanıt
    Adamın eliah martell diyişi bile bi karizmatikti,bu sahnenin komik gifide güzeldi oberyn uçuyodu elindeki sırıkla
  • 
Sayfa: önceki 20922093209420952096
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.