Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1904. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.491.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19021903190419051906
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeTissier

Daenerys Dothraklardan nasıl ayrılmıştı? Aklımdan gitti de acıklayabilir misiniz ve mümkünse videosunu atar mısınız?

Ata binemeyen biri khal olamaz diyip ayrılmıştı dothraklar drogo nun yanindan ,

• jon da öldüğüne göre rahat rahat bırakabilirim şu diziyi oh artık 8 ay 10 ay bekleme derdi yok iyilik yapmış oldular bana bu sezon reytingler dibe vurucak zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpaul3

jon da öldüğüne göre rahat rahat bırakabilirim şu diziyi oh artık 8 ay 10 ay bekleme derdi yok iyilik yapmış oldular bana bu sezon reytingler dibe vurucak zaten

Artık karakter tutmayı bıraktım. Bütün sevdiğim karakterleri öldürdüler kalleşçe. Artık ak gezenleri tutuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN

quote:

Orijinalden alıntı: Cpaul3

jon da öldüğüne göre rahat rahat bırakabilirim şu diziyi oh artık 8 ay 10 ay bekleme derdi yok iyilik yapmış oldular bana bu sezon reytingler dibe vurucak zaten

Artık karakter tutmayı bıraktım. Bütün sevdiğim karakterleri öldürdüler kalleşçe. Artık ak gezenleri tutuyorum.

Bu gidişle onları da 6.sezonda öldürürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Regulus Black

Tyrion ölmesin de kim ölürse ölsün.

Öyle demeyin, psikopat duyar falan.. Aninda ucurur kellesini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regulus Black

Tyrion ölmesin de kim ölürse ölsün.

Cücenin zaten bi önemi yok. Ölmesi gerekmiyor sonuçta bir danışman oldu en fazla. Güçlü iyi erkek karakterlerin hepsi öldü
  • serçe parmağın ölümü Sansa starktan olacak bence?? onun yaptığı işide sansa stark devralabılır..
  • Şu kitap çıksın artık okuyalım

• Dizi artık nasıl ilerleyecek ula ! Jon Snow, Stannis öldü. Arya ve Sansa'ya n'olacağı şüpheli. Khaleesi Dothraklarla mı olacak Mereen'e mi bakacak. Tyrion ne yapacak ? Bran nerde Edit : Hatırlamıyorum da herhalde 3.sezon sonundaki Kızıl Düğün olayı kadar etkilemedi beni Jon Snow'un ölümü. Diziyi bırakacaktım o olaydan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiArkadasaBakipCikacam -- 17 Haziran 2015; 1:41:37 >
  • JON SNOW
    BENCE KESİNLİKLE GERİ GELECEK

MELISANDRE ONA ÜFLEYECEK DİRİLTCEK ALEVLER ARASINDA. BOŞUNA KALEYE GERİ DÖNMEDİ

%99 BÖYLE OLACAK FAKAT KIT HARRINGHTON
    GERİ DÖNÜŞ GİBİ BİRŞEYİN OLMADIĞINI AÇIKLAMIŞ.

BU BENİ ÇOK ŞÜPHEDE BIRAKTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheYips -- 17 Haziran 2015; 1:49:11 >

• Milliyette haber çıkmış jon snow hakkında

http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/52494-yasam-surpriz-veda/2

Jon diziye dönmeyecekmiş.

ozaman azor ahai kim lan?Stannis?

• Dizide izlenecek karakter kalmadı, sevdiğim herkesi öldürdüler ama şu dandirik targaryen kızına dokunmuyorlar bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jorji -- 17 Haziran 2015; 1:52:51 >
  • şimdi 6.sezon hangi kitap oluyor? 2016 yı bekleyemeden kitaptan devam etmek istiyorum..
  • Kitaplara baştan başlamalısın. Her şey kitapla aynı değil ve dizi zaten şu an kitapları geçti geçecek.
  • Çöp bir 5. sezon, dizinin içine ettiler sağolsunlar. Herkes öldüründe bari yan roldekileri izleyelim ana oyuncu kalmasın hiç.

6. sezon son sezonum olabilir GOT için. Küfürlük bir final bölümü için teşekkürler.
  • çakır ölürse izlemem.
  • evet beyler desteklerinizle geri döndüm. melisandre o yüzden gelmiş kara kaleye şuan çay içiyoruz melisandre yengenizle olly ve diğerlerini de duvardan sürdüm artık ak gezenlere şekil şukul yaparlar
  • Savaş meraklısı biri değilim. Aynı şekilde dizide savaş dizisi değil. Ama yinede kızıyorum. 9 bölümdür Stannisin savaşını bekledik 10. bölümde savaş olacak dedik kıytırıktan 1 dk gösterdiler dalge geçer gibi hiç göstermeseydin be hbo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 17 Haziran 2015; 5:30:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SakaLLi00

Milliyette haber çıkmış jon snow hakkında

http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/52494-yasam-surpriz-veda/2

Jon diziye dönmeyecekmiş.

ozaman azor ahai kim lan?Stannis?

Bu saatten sonra Stannisten iskele Ahaisi olur.
  • 
Sayfa: önceki 19021903190419051906
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.